Bilutleie Lésvos

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Lésvos på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Lésvos

 1. Hjem
 2. Bilutleie Hellas
 3. Bilutleie Lésvos
EasyTerra Bilutleie Lésvos er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Lésvos

Innledning

Lesbos (eller Lesvos) er den nest største greske øya. Den er dominert av to fjelltopper: de Lepetymnos (967 m) og Olympus (939 m, må ikke forveksles med Olympus på fastlandet i  Hellas ). Øya kalles også Mitilini av mange grekere, etter sin hovedstad. Den Truende Skogen på Lesbos, som består av Sequoia trær, er verdensberømt. Denne skogen vest på øya var dekket av en lavastrøm, og det er nå et beskyttet naturområde. Ordet "lesbisk" var hentet fra Lesbos, og det er basert på dikt av dikteren Sapfo som drev et utdannelsesinstitutt for jenter i Mitilini. I hennes dikt skrev hun lidenskapelig om jenter, men det ble aldri bevist at hun også hadde et kjærlig forhold til dem. 

Innbyggere

Lesbos har ca 90000 innbyggere, en tredel av dem bor i hovedstaden. 

Sted

Lesbos ligger øst i Egeerhavet, like utenfor kysten av Tyrkia. Øya Kos ligger sør for Lesbos, den tyrkiske byen Izmir til sør-øst. Den sørlige kysten har to dype viker - Geras og Kallonis.

Økonomi

Turismen spiller en viktig rolle i den lokale økonomien. Besøkende drar primært til hovedstaden og til kystbyene Plomari, Molyvos og Eressos. Landbruksproduksjonen består av oliven, fiken og korn. På øya er det ikke mindre enn 11 millioner oliventrær som dekker nesten halvparten av øyas overflate. De olivener behandles om til olivenolje. I tillegg er det garverier og såpe fabrikker.

Flyplasser

Øya Lesbos - Mytilene Internasjonal Lufthavn (eller Odysseas Elytis) - ligger i den ekstreme sør-øst på øya, åtte kilometer sør for hovedstaden. Det går jevnlig fly til Athen, Thessaloniki, Chios og Lemnos. I løpet av sommeren er det mange internasjonale charterreiser. Det er bussforbindelse til sentrum av hovedstaden.

Kollektivtransport

Det er et utmerket offentlig transportsystem på Lesbos. Alle større steder kan nås med buss. Ofte er det ingen busser midt på dagen (11-1). Utenfor høysesongen er frekvensen redusert betraktelig. De fleste bussene har faste tider fra hovedstadens sentrale busstasjon.

Fra hovedstadens havn er det fergeforbindelse til andre øyer i Egeerhavet og til Athen.

Trafikk og Parkering

De større veiene på øya er i god stand. Hvis du ønsker å besøke innlandet, anbefaler vi å leie en bil med 4-hjulstrekk. Veiene, som noen ganger ikke mer enn grusveier, kan være svært svingete. Alltid forvent det uventede: mennesker, dyr og vogner midt i veien. Kjør forsiktig, fordi småstein kan skade undersiden av din leiebil.

Hoteller 

Lesbos er ennå ikke en turist-infisert sted, men det er noen typiske turist sentra som Molyvos i nord og Eressos i vest. Der finner du et utvalg av hoteller, bed & breakfast overnattingssteder og leiligheter. Hvis du ønsker å bo et sted rolig, det er nok av muligheter til å leie en hytte. Hyttene er ofte plassert i avsidesliggende steder, noe som betyr en leiebil er uunnværlig. I løpet av sommeren må du bestille på forhånd. 

Eksterne kilder

For mer informasjon om Lesbos, anbefaler vi Google, og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty

Alle byer i Lésvos

EasyTerra Bilutleie Lésvos sammenligner leiepriser i følgende byer: