Bilutleie Brindisi

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Brindisi på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Brindisi.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Brindisi

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Bilutleie Brindisi
EasyTerra Bilutleie Brindisi er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Brindisi

Bilutleie Brindisi
Bilutleie Brindisi

Innledning

Det er virkelig verdt å besøke den historiske byen Brindisi, det finnes vakre katedraler og slott, mange av dem med sjarmerende hager. Men arkitektur er ikke byens eneste attraksjon. Du finner også vidunderlige strender og om natten kan man ta seg en drink eller spise langs spaserveien ved sjøen. 

Befolkning

Byen har over 90.000 innbyggere.

Beliggenhet

Brindisi ligger sør i Italia, i Puglia regionen, denne regionen danner den "høye hælen" på Italias "støvel". Havet kalles Otrantostredet, som forbinder Adriaterhavet med Joniske hav. 

Økonomi

Fra lang tid tilbake er Brindisi avhengig av handel mellom Den italienske halvøya og havner langs Joniske hav, de greske øyene og det greske fastlandet. Brindisi var siste stopp for Via Appia, en av hovedveiene som fører til Roma (som alle veiene gjorde på den tiden).

Vinproduksjon spiller også en veldig viktig rolle, også dyrking av oliven og dens bearbeidelse til oliven olje.

Videre har turisme en stor betydning. Ikke bare selve Brindisi, men også de historiske byene som Francavilla Fontana, Lecce og Ostuni tiltrekker turister, uten å glemme strendene langs kysten.

Flyplasser

Byens internasjonale flyplass, Brindisi Papola Casale, ligger ca. seks kilometer nord for byens sentrum og er lett ankommelig via hovedvei 16. 

Offentlig transport

Brindisi har lokale busser, men ikke forvent at disse alltid kjører etter rutetidene. Det finnes også regionale busser og togforbindelser, inkludert forbindelser til Bari, Lecce og Taranto.

Ferger til de greske øyene i det Joniske hav (Korfu, Igoumenitsa, Cephalonia, Zante og Patras) går fra havnen.

Trafikk og parkering

Den beste transportform til å utforske Puglia regionen er bil. Men det er anbefalelsesverdig å unngå byens sentrum. Veiene er ikke bare hektiske og smale, men det er også uklart hvor du kan og ikke kan parkere og om du må betale eller ei. Vi anbefaler også å utforske byene Ostuni og Lecce til fots.

Hoteller

Brindisi har fine hoteller og gjestehus å tilby. Du finner bedre hoteller og feriehus langs strendene. Lecce har også fine hoteller, ofte i historiske bygninger. Det beste eksempelet er Patria Palace, som ligger i byens sentrum, ikke billig, men stilig.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Brindisi, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Brindisi

EasyTerra Bilutleie Brindisi sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Brindisi, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.