Bilutleie Lecce

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Lecce på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Lecce

 1. Hjem
 2. Bilutleie Italia
 3. Bilutleie Lecce
EasyTerra Bilutleie Lecce er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Lecce

Innledning

Den italienske byen Lecce blir også kalt "det sørlige Firenze", da byen er hjem til mange barokke arkitektoniske monumenter. Byen ble grunnlagt av grekerne for mer enn to tusen år siden.

Befolkning

Lecce har nesten 100 000 innbyggere.

Beliggenhet

Lecce ligger langt sør i Italia, sentralt på halvøya Salentine, som du sikkert kjenner bedre som "hælen på støvelen". Brindisi ligger 40 kilometer nord-nordvest for Lecce.

Økonomi

Fra et økonomisk perspektiv er "Lecce-steinen" et av de viktigste eksportproduktene for Lecce. Det er en spesiell type kalkstein, relativt myk, og dermed egnet for skulpturer. Lecce er også et sentrum for handel av landbruksprodukter fra omgivelsene, hovedsakelig oliven (hvorav en del blir omgjort til olje) og vin. Lecce har også noen keramiske fabrikker.

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen er Aeroporto del Salento nær Brindisi, langs veiene SS16/SS379. Den kan lett nås med leiebil: Ta først SS613 til Brindisi og følg deretter instruksjonene. Veien til flyplassen er tydelig skiltet. Forventet reisetid er ca. 40 minutter.

Offentlig Transport

Offentlig busstransport i og rundt Lecce er administrert av SGM. Byrådet i Lecce forsøker å oppmuntre folk til å forlate bilene sine ved å tilby billige leiesykler. Det er flere av disse såkalte (helautomatiske) Bicincittà-stasjonene i byen.

Trafikk og Parkering

Å finne en gratis parkeringsplass i Lecce sentrum kan være vanskelig, men rundt sentrum er det tre innfartsparkeringer (Carlo Pranzo, Via Torre del Parco og Foro Boario) der du kan parkere bilen din og deretter fortsette reisen med offentlig transport.

Hoteller

Lecce har et godt utvalg av overnattingssteder. Det er luksushoteller i sentrum, som ofte ligger i attraktive herskapshus, men også enkle gjestehus og bed & breakfast-steder. Det er campingplasser og feriesteder i byens omgivelser, og du kan leie gård (landbruksturisme). Da er en leiebil hendig.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Lecce anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • Optimo Rent
 • Sicily by Car
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Lecce

EasyTerra Bilutleie Lecce sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Lecce, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.