Bilutleie Lecce

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Lecce på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Lecce.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Lecce

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Lecce
EasyTerra Bilutleie Lecce er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Lecce

Innledning

Den italienske byen Lecce blir også kalt "det sørlige Firenze", da byen er hjem til mange barokke arkitektoniske monumenter. Byen ble grunnlagt av grekerne for mer enn to tusen år siden.

Befolkning

Lecce har nesten 100 000 innbyggere.

Beliggenhet

Lecce ligger langt sør i Italia, sentralt på halvøya Salentine, som du sikkert kjenner bedre som "hælen på støvelen". Brindisi ligger 40 kilometer nord-nordvest for Lecce.

Økonomi

Fra et økonomisk perspektiv er "Lecce-steinen" et av de viktigste eksportproduktene for Lecce. Det er en spesiell type kalkstein, relativt myk, og dermed egnet for skulpturer. Lecce er også et sentrum for handel av landbruksprodukter fra omgivelsene, hovedsakelig oliven (hvorav en del blir omgjort til olje) og vin. Lecce har også noen keramiske fabrikker.

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen er Aeroporto del Salento nær Brindisi, langs veiene SS16/SS379. Den kan lett nås med leiebil: Ta først SS613 til Brindisi og følg deretter instruksjonene. Veien til flyplassen er tydelig skiltet. Forventet reisetid er ca. 40 minutter.

Offentlig Transport

Offentlig busstransport i og rundt Lecce er administrert av SGM. Byrådet i Lecce forsøker å oppmuntre folk til å forlate bilene sine ved å tilby billige leiesykler. Det er flere av disse såkalte (helautomatiske) Bicincittà-stasjonene i byen.

Trafikk og Parkering

Å finne en gratis parkeringsplass i Lecce sentrum kan være vanskelig, men rundt sentrum er det tre innfartsparkeringer (Carlo Pranzo, Via Torre del Parco og Foro Boario) der du kan parkere bilen din og deretter fortsette reisen med offentlig transport.

Hoteller

Lecce har et godt utvalg av overnattingssteder. Det er luksushoteller i sentrum, som ofte ligger i attraktive herskapshus, men også enkle gjestehus og bed & breakfast-steder. Det er campingplasser og feriesteder i byens omgivelser, og du kan leie gård (landbruksturisme). Da er en leiebil hendig.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Lecce anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Lecce

EasyTerra Bilutleie Lecce sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Lecce, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.