Bilutleie Foggia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Foggia på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Foggia.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Foggia

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Bilutleie Foggia
EasyTerra Bilutleie Foggia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Foggia

Innledning

Til tross for jordskjelv som tidligere har rammet Foggia og den kraftige bombingen byen ble utsatt for under andre verdenskrig, kan du besøke historiske bygninger i denne byen. Foggia er også et kunstnerisk sentrum, noe som gjenspeiles i byens museer og gallerier.

Befolkning

Byen har nesten 150 000 innbyggere.

Beliggenheter

Foggia ligger i det sørøstlige Italia, ikke langt fra Adriaterhavskysten. Byen er omgitt av Apulia-slettene (Puglia på italiensk), et ekstremt fruktbart landbruksområde.

Økonomi

Handel av landbruksprodukter fra omgivelsene (Tavoliere-slettene, også kalt "kornmagasinet til Italia") er en av de viktigste inntektskildene. Slettene rundt byen gir hovedsakelig mais, oliven og druer. Det produseres også meieriprodukter, deriblant mozarellaosten. Industrien i byen dreier seg for det meste om matforedling.

Flyplasser

Byens flyplass, Foggia Gino Lisa Lufthavn, ligger kun 3 kilometer sør for sentrum. Det går kun innenlandske flyturer. Den nærmeste internasjonale flyplassen er flyplassen i Bari, 125 kilometer sørøst for Foggia, som kan nås med leiebil via A-14 (en bomvei).

Offentlig Transport

Foggia har god offentlig transport. Det går ikke bare busser til destinasjoner innenfor byen, men også til omkringliggende landsbyer som Mezzanone, Borgo, Segezia, Cervaro Arpinova og Villanova.

Trafikk og Parkering

Sammenlignet med andre italienske byer er ikke Foggia en travel by, men det kan være vanskelig å finne en gratis parkeringsplass for leiebilen din i sentrum. Heldigvis er det flere bevoktede parkeringsplasser og parkeringshus der du kan parkere bilen din. Dette er også tryggere enn å forlate leiebilen i gaten uten tilsyn.

Hoteller

Foggia tilbyr et akseptabelt utvalg av overnattingssteder. Forvent ikke luksushoteller; de fleste overnattingsstedene tilhører mellomklassen, med det er også noen enkle gjestehus og bed & breakfast-steder. I nærheten av Foggia kan du leie en gård (landbruksturisme).

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Foggia anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Foggia

EasyTerra Bilutleie Foggia sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Foggia, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.