Bilutleie Foggia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Foggia på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Foggia

 1. Hjem
 2. Bilutleie Italia
 3. Bilutleie Foggia
EasyTerra Bilutleie Foggia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Foggia

Innledning

Til tross for jordskjelv som tidligere har rammet Foggia og den kraftige bombingen byen ble utsatt for under andre verdenskrig, kan du besøke historiske bygninger i denne byen. Foggia er også et kunstnerisk sentrum, noe som gjenspeiles i byens museer og gallerier.

Befolkning

Byen har nesten 150 000 innbyggere.

Beliggenheter

Foggia ligger i det sørøstlige Italia, ikke langt fra Adriaterhavskysten. Byen er omgitt av Apulia-slettene (Puglia på italiensk), et ekstremt fruktbart landbruksområde.

Økonomi

Handel av landbruksprodukter fra omgivelsene (Tavoliere-slettene, også kalt "kornmagasinet til Italia") er en av de viktigste inntektskildene. Slettene rundt byen gir hovedsakelig mais, oliven og druer. Det produseres også meieriprodukter, deriblant mozarellaosten. Industrien i byen dreier seg for det meste om matforedling.

Flyplasser

Byens flyplass, Foggia Gino Lisa Lufthavn, ligger kun 3 kilometer sør for sentrum. Det går kun innenlandske flyturer. Den nærmeste internasjonale flyplassen er flyplassen i Bari, 125 kilometer sørøst for Foggia, som kan nås med leiebil via A-14 (en bomvei).

Offentlig Transport

Foggia har god offentlig transport. Det går ikke bare busser til destinasjoner innenfor byen, men også til omkringliggende landsbyer som Mezzanone, Borgo, Segezia, Cervaro Arpinova og Villanova.

Trafikk og Parkering

Sammenlignet med andre italienske byer er ikke Foggia en travel by, men det kan være vanskelig å finne en gratis parkeringsplass for leiebilen din i sentrum. Heldigvis er det flere bevoktede parkeringsplasser og parkeringshus der du kan parkere bilen din. Dette er også tryggere enn å forlate leiebilen i gaten uten tilsyn.

Hoteller

Foggia tilbyr et akseptabelt utvalg av overnattingssteder. Forvent ikke luksushoteller; de fleste overnattingsstedene tilhører mellomklassen, med det er også noen enkle gjestehus og bed & breakfast-steder. I nærheten av Foggia kan du leie en gård (landbruksturisme).

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Foggia anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car

Bilutleiesteder i Foggia

EasyTerra Bilutleie Foggia sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Foggia, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.