Bilutleie Treviso

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Treviso på dine vegne.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Treviso

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Bilutleie Treviso
EasyTerra Bilutleie Treviso er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Treviso

Bilutleie Treviso
Bilutleie Treviso

Innledning

Treviso er hovedstaden i provinsen Veneto. Det er en liten og koselig hovedstad, naturskjønn. I den romerske tiden var denne småbyen av stor betydning. I dag er den hovedsakelig kjent som hjemstedet til grunnleggeren av Benneton.

Befolkning

Treviso har bare 31,000 innbyggere. Den mest berømte innbyggeren (i moderne tid) er Luciano Benneton, "far" til klesmerket med samme navn.

Beliggenhet

Treviso ligger 50 kilometer sør i Dolomittene, som gjør den til et egnet utgangspunkt for å besøke disse fjellene. Det er også mulig å gjøre en dagstur til Venezia fra Treviso. Det ligger mindre enn 50 kilometer ifra.

Etter andre verdenskrig har Treviso en konfeksjons, solbrille og skistøvler industri. Konfeksjons industrien preges spesielt av Benneton: en stor internasjonal aktør innen tekstilbransjen. I (naboområdene til) Treviso blir 80% av verdens solbriller og skistøvler produsert. Disse industriene er truet av økende konkurranse i middels til stor grad med kineserne. I tillegg til disse industriene er Treviso også kjent for sin vin.

I nærheten av Treviso ligger Guiseppe Lufthavn. På denne flyplassen opererer innenlandsflyginger og noen internasjonale flyginger. De internasjonale reisene er hovedsakelig fra byer som Brussel og London.

Offentlig transport

Denne naturskjønne byen har ingen bybusser eller noe av den typen. Treviso er godt forbundet med andre byer som Venezia. Med tog er du i Venezia innen en halv time. Du kan også ta buss til mange andre byer i området.

Trafikk og Parkering

I Treviso er det ingen trafikk eller parkeringsproblemer. Det er veldig bil vennlig, og i tillegg er det veldig lett å kjøre til Venezia.

Hoteller

Treviso har bare et hotell. Utenfor byen er det ca. 10 hoteller. Dersom du ikke har bil er ikke disse ideelt. Derfor hvis du ønsker å bo i byen, sørg for å bestille på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Treviso, vi Google, og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Treviso

EasyTerra Bilutleie Treviso sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Treviso, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.