Bilutleie New York

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i New York på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 3. august – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie New York

 1. Hjem
 2. Bilutleie USA
 3. Bilutleie New York
EasyTerra Bilutleie New York er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for New York

Bilutleie New York
Bilutleie New York

Innledning

New York er det levende sentrum og den økonomiske motoren til USA. Livlig, hektisk og en bye som aldri sover. New York har noe å tilby alle: imponerende skyskrapere, det store Central Park, det moderne Greenwich Village, den fantastiske Brooklyn Bridge over Hudson elven, Frihetsstatuen, teatre "i" og "utenfor" Broadway, mange shopping muligheter, osv. Etter ødeleggelsen av World Trade Center ble Empire State Building igjen den høyeste bygningen i Manhattan. Men det blir ikke for en lang tid, fordi på det stedet for WTC tidligere stod ("Ground Zero") blir en enda større skuskraper bygget.
I det 17. århundre var New York en nederlandsk bosetning, New Amsterdam. Peter Stuyvesant bygget en forsvars mur på det stedet hvor Wall Street er nå. På den andre siden av East River var det en annen bosetning, Breukelen, som ble Brooklyn på engelsk. Slik som andre steder i verden kjempet engelskmennene og nederlenderne for herredømmet også over dette området. I 1674 forhandlet Nederland New Amsterdam mot Surinam.

Befolkning

Selve byen har ca. 8 millioner innbyggere. Hele "metropol området" har en befolkning på over 22 millioner. Skulle det være et sted hvor uttrykket "smelte gryte" er anvendelig, er det virkelig New York. Folk har kommet til denne byen fra alle steder i verden og de har gjort den til sitt nye hjem.

Beliggenhet

New York ligger nord-øst i USA ved munningen av Hudson River. Det er hovedstaden i staten New York, som er formet som en vifte, og byen er håndtaket. Staten strekker seg oppover til Lake Erie, Lake Ontario og Saint Lawrence River, grensen med Canada. Øst for New York ligger Long Island, en halvøy som stikker fram uti Atlanterhavet. Den vestlige delen er en lang rekke av forsteder. Den østlige delen har vakre strender og landet er bebodd av velstående Newyorkere.
Selve byen består av fem deler ("bykommuner"). Først og fremst Manhattan, en halvøy mellom Hudson River og East River. I nord ligger The Bronx, på den andre siden av East River ligger Queens, og sør for denne ligger Brooklyn, som er forbundet til Staten Island via Verrazano-Narrows Bridge. Denne broen er veien til havnen i New York.

Økonomi

Til og med i kolonitiden var New York et viktig finansielt senter, og det fortsetter å være det den dag i dag. Byen er faktisk hele verdens finansielle hovedstad, med mange internasjonale banker og aksjemarkedet New York Stock Exchange i Wall Street. Det finnes mange andre børser, inkludert børsene for gull, sølv, olje, bumull, kakao og kaffe. Landets største nyhets avis er New York Times. To av landets største kringkastingsselskaper CBS og ABC har sine hovedkvarter i New York. Tjenestesektoren er også veldig viktig: konsulentvirksomhet, markedsføring, PR, reklame. Og selvfølgelig den innenlandske og utenlandske turismen bidrar også i stor grad, og diplomatene (FNs hovedkontor ligger i New York) og konferanse gruppene. New York har 40 millioner besøkende hvert år.

Flyplasser

Den viktigste flyplassen i New York er John F. Kennedy Lufthavn, ofte bare referert til som "JFK". Den ligger i bydelen Queens sør-øst for Manhattan. Den nye AirTrain har forbindelse fra alle terminalene på flyplassen til byens undergrunnsbanen. Det er gratis å reise med AirTrain mellom terminalene og skyttelbuss stoppet.
Drosjene kjører til Manhattan for en standard pris (i 2006 kostet det $ 45.00). Forretningsreisende velger ofte å reise med helikopter fra JFK til Manhattan (8 minutter). Fordelen med dette er at de unngår sikkerhetskontrollen på flyplassen fordi helikopter firmaet har sine egne sikkerhetskontroller.
Newark Liberty Internasjonale Lufthavn ligger i New Jersey, sør-vest for Manhattan. Det er tog og buss forbindelser til New York. For bilistene kan veiene rundt Newark være forvirrende: det er en labyrint av gater, motorveier, utkjørsler og broer.
La Guardia er en eldre flyplass som ligger ganske nær Manhattan. Det blir hovedsakelig brukt til reiser innen VS og til Canada, men det går også fly til Aruba, Bahamas og Bermuda.

Offentlig transport

Byens undergrunnsbane er utmerket, veldig omfattende og effektiv. Så å si på alle stasjonene får du gratis kart over hele det offentlige transportnettverket (undergrunnsbanen og bussene). Du betaler med mynter eller med et såkalt Metrokort, som du får kjøpt for så mange turer som du ønsker (hvis du kjøper 10 eller mer får du en gratis). Du kan bytte tog eller buss innen 2 timer etter du har stemplet kortet. Noen tror at stasjonene ikke er trygge, men det er ikke slik. Dette gjelder hele byen New York: byen har gjort mye for å bekjempe (mindre) kriminalitet og det har vært velykket. New York er i dag et tryggere sted enn de fleste amerikanske byene.
En av fordelene med å ta buss er at det gir deg muligheten til å se byen på veien. Bussturen tar ofte lengre tid, fordi de stopper på annenhver "kvartal".

Trafikk og Parkering

Å kjøre i New York, spesielt i Manhattan, er ikke noe vi anbefaler å gjøre. Mange Newyorkere har ikke engang bil. Trafikken er ikke bare veldig hektisk, men det er også ekstremt vanskelig å finne parkeringsplass, og når du finner parkeringsplass må du betale høye summer. Med det flotte undergrunnsbane systemet og byens berømte "gule drosjer", er det ikke nødvendig å kjøre selv i New York. Dersom du velger å kjøre inn i byen, husk at du vil møte mange enveiskjørte gater. Generelt sagt beveger trafikken seg fra vest til øst enda i partallgater, og fra øst til vest i oddetallgater. De største avenyene er også bare enveiskjørte, unntatt Park Avenue, York Avenue og 11th Avenue.
I sentrum av Manhattan kan du parkere for maks 2 timer i Leonard Street Municipal Parking Field. Noen hoteller i Manhattan tilbyr parkering, men ofte til stive priser.

En leiebil er veldig egnet til å utforske New York State eller andre amerikanske byer. Sørg for å kjøpe deg et godt veikart og planlegg turen din nøye. Veiskiltene er bra, men alle de forskjellige hovedvei nummerene kan være forvirrende. Sørg for å skrive ned veinummer før du kjører, og da vil du ikke få problemer med å finne fram. Vi anbefaler selvfølgelig å kjøre i rush tiden.

Hoteller

New York har rikelig med hoteller, men du må bestille i avanserer. Også er boliger ikke billige : Du vil pr. natt ikke finne et rimelig hotellrom for mindre enn $100. Det er billige alternativer i New Jersey, for eksempel i Weehawken som er ikke fjern fra ferjen til New York. Mest av luksusene hotellene er lokalisert langs alleeene. Tenk som mange hoteller utfører konstruksjonsarbeid i juli og august på.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om New York, vi Google, og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Apollo Car Rental
 • Avis
 • Britz Motorhomes
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Road Bear
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i New York

EasyTerra Bilutleie New York sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i USA, men i en annen by enn New York, klikk deg frem til Bilutleie USA-siden, der du kan velge byen i USA der du vil leie en bil.