Bilutleie Cancún

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Cancún på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Cancún

 1. Hjem
 2. Bilutleie Mexico
 3. Bilutleie Cancún
EasyTerra Bilutleie Cancún er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Cancún

Bilutleie Cancún
Bilutleie Cancún

Innledning

Cancún er et kystlign feriested i Mexico, og det er en ideell plass for mennesker som elsker sol, hav og strender. Opprinnelig var Cancún en lang øy ikke mer enn en sandbanke utenfor den mexikanske kysten, befolket kun av noen få fiskere. På 1960 tallet ble øye betegnet som et ideelt sted til å bli et turistik sentrum, på grunn av de vakre hvite strendene og korallrevene utenfor kysten. Øya var forbundet til fastlandet ved en demning, hvor en internasjonal flyplass ble bygget. Byen har ekspandert bort på fastlandet: en moderne, planlagt by som hovedsakelig tiltrekker amerikanske turister. Kyststripen i sør Playa del Carmen har nå fått mange hoteller.

Befolkning

Byen har vokst enormt. I starten av 1960 tallet huset den noen få hundrede familier, i dag har den over en halv million innbyggere.

Beliggenhet

Cancún ligger sør-øst i Mexico på halvøya Yucatán. Canal de Yucatán forbinder Mexicogolfen til det karibiske hav, på den andre siden av Cuba. Det finnes faktisk to Cancún: den langstrakte lille øya utenfor kysten turistsentrumet med hoteller, restauranter og kjøpesentre, og på fastlandet er byen. Området er noen ganger dekket av orkaner, som den 22 oktober 2005, når orkanen Wilma forårsaket enorme ødeleggelser.

Økonomi

Som et planlagt turistsentrum er det ikke overraskende at turisme er hovedkilden (hvis ikke den eneste) til inntekter i Cancún. Hvert år tiltrekker byen tre millioner besøkende, de fleste er amerikanere. Lokale entreprenører har klaget over at i de siste årene har turistene heller oppholdt seg på hotellene enn å bruke penger i butikkene og restaurantene.

Flyplasser

Flyplassen, Aeropuerto Internacional de Cancún, ligger 16 kilometer sør for byen og 10 kilometer fra det sørligste punktet Zona Hotelera. Det er regelmessige og charter flyginger til mang byer i Nord-Amerika og Europa, og til den cubanske hovedstaden Havanna. I tillegg er det innenlandske flyginger, for eksempel til Mexico City, Guadalajara og Veracruz.

Offentlig transport

Det finnes to konkurrerende busselskaper: Autocar og Publicar. I Zona Hotelera er det konstant kjøring frem og tilbake av billige busser på byens hovedvei (Blvd). Kukulcan). De fleste av disse bussene kjører til sentrum av byen (El Centro). Fra den sentrale ADO busstasjonen på corder av Avenida Tulum og Avenida Uxmal går det også tog til flere steder på halvøya Yucatan: ruinene i Tulum, Chetumal, Cobá, Valladolid, den gamle maya byen Chichén Itzá, og hovedstaden i Yucatán, Mérida.
Det finnes en gratis brosjyre med alle busstjenestene i byen, som er tilgjengelig på flyplassen og de fleste hotellene.

Det er også minivaner ("colectivo") som kjører fra parkeringsplassen i nærheten av "La Comercial Mexicana" i sentrum av Cancún til Playa del Carmen og Tulum.

Trafikk og Parkering

Fordi Cancún er en moderne bye siktet mot amerikanske turister, er det ikke vanskelig å kjøre her. Byen på fastlandet kan være litt forvirrende på grunn av de forskjellige områdene (Super Manzanas, forkortet som Sm) ble bygget i sirkel, vanligvis omkring et torg eller en park. Hovedveiene følger det sirkulære mønsteret rundt manzana.

Folket i Mexico pleier å kjøre fort og noen ganger kjører forbi andre biler på en uansvarlig måte (i det minste for oss). Vær oppmerksom på fartsdumper som også kan dukke opp på motorveier, spesielt når du nærmer deg en landsby.

Det mexikanske politiet er beryktet for å stoppe turister for smålige eller påståtte forseelser. Ofte holder de turistens førerkort i den ene hånden mens de ber om en 'liten slant' med den andre hånden. Parker aldri på steder med en rød strek over en svart "E". Det betyr at du ikke har lov å parkere der.

Hoteller

Cancún har mange hoteller, de fleste ligger i Zona Hotelera. Det er en lang stripe ved stranden med mange høye hoteller i amerikansk stil og feriesteder. På den andre siden av øya (lagune kysten) er alt mye roligere, men for de som ser etter en mexikansk stil er sentrum av Cancún det beste valget. Men da vil du ikke være i nærheten av strendene, de fleste hotellene der har svømmebasseng. Det er nødvendig å bestille hotellrom iløpet av året.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Cancún, vi foreslår Google, og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Hertz
 • Mex Rent a Car
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Cancún

EasyTerra Bilutleie Cancún sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Mexico, men i en annen by enn Cancún, klikk deg frem til Bilutleie Mexico-siden, der du kan velge byen i Mexico der du vil leie en bil.