Bilutleie Mexico City Internasjonal Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Mexico City Internasjonal Lufthavn på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Mexico City Internasjonal Lufthavn.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Mexico City Internasjonal Lufthavn

  1. Hjem
  2. Bilutleie Mexico
  3. Bilutleie Mexico City
  4. Mexico City International Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Mexico City Internasjonal Lufthavn

Mexico By Lufthavn i et nøtteskall

Mexico By Lufthavn er offisielt oppkalt etter Benito Juarez, Mexicos president på 14 år i løpet av andre halvdel av det nittende århundre. De siste årene har flyplassen blitt modernisert og utvidet betraktelig.

Flyplassen ligger 13 kilometer øst for Mexico By sentrum. Det er en undergrunnsbane forbindelse med den meksikanske hovedstaden, og bussene går ikke bare til Mexico By, men også til andre destinasjoner i nærheten. Flyplassen er lett tilgjengelig med bil, men siden Mexico By er stort det er tilrådelig å kartlegge ruten din godt på forhånd.

Flyplassen har mange spise og drikke og et stort kjøpesenter, hvor du vil naturligvis finne taxfree butikker, men også meksikansk kunst, suvenir, gullsmeder og butikker som selger typisk meksikansk mat. For business møter kan du bestille en konferanse eller møterom i de større business hoteller i nærheten av flyplassen. Det er også flere VIP lounger. Andre fasiliteter på Mexico By Lufthavn inkluderer banker, trådløst internet (Wi-Fi), offentlige datamaskiner med internet tilkobling og to museer med skiftende utstillinger.

I luftfarts industrien Mexico By Lufthavn indikeres av forkortelser MEX (IATA flyplass kode) og MMMX (ICAO flyplass kode).

Link til offisiell webside av Mexico By Lufthavn.

Andre bilutleiesteder i Mexico City

I tillegg til Mexico City Internasjonal Lufthavn i Mexico City sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Mexico City: