Bilutleie Mexico City Internasjonal Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Mexico City Internasjonal Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Mexico City Internasjonal Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Mexico
 3. Bilutleie Mexico City
 4. Mexico City International Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Mexico City Internasjonal Lufthavn

Mexico By Lufthavn i et nøtteskall

Mexico By Lufthavn er offisielt oppkalt etter Benito Juarez, Mexicos president på 14 år i løpet av andre halvdel av det nittende århundre. De siste årene har flyplassen blitt modernisert og utvidet betraktelig.

Flyplassen ligger 13 kilometer øst for Mexico By sentrum. Det er en undergrunnsbane forbindelse med den meksikanske hovedstaden, og bussene går ikke bare til Mexico By, men også til andre destinasjoner i nærheten. Flyplassen er lett tilgjengelig med bil, men siden Mexico By er stort det er tilrådelig å kartlegge ruten din godt på forhånd.

Flyplassen har mange spise og drikke og et stort kjøpesenter, hvor du vil naturligvis finne taxfree butikker, men også meksikansk kunst, suvenir, gullsmeder og butikker som selger typisk meksikansk mat. For business møter kan du bestille en konferanse eller møterom i de større business hoteller i nærheten av flyplassen. Det er også flere VIP lounger. Andre fasiliteter på Mexico By Lufthavn inkluderer banker, trådløst internet (Wi-Fi), offentlige datamaskiner med internet tilkobling og to museer med skiftende utstillinger.

I luftfarts industrien Mexico By Lufthavn indikeres av forkortelser MEX (IATA flyplass kode) og MMMX (ICAO flyplass kode).

Link til offisiell webside av Mexico By Lufthavn.

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Mex Rent a Car
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andre bilutleiesteder i Mexico City

I tillegg til Mexico City Internasjonal Lufthavn i Mexico City sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Mexico City: