Bilutleie Salzburg

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Salzburg på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 30% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Salzburg

 1. Hjem
 2. Bilutleie Østerrike
 3. Bilutleie Salzburg
EasyTerra Bilutleie Salzburg er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Salzburg

Bilutleie Salzburg
Bilutleie Salzburg

Innledning

Salzburg er den fjerde byen i Østerrike og hovedstaden i delstaten med samme navn. Byens sentrum med sine yndige bygninger i barokk stil er verdenskjente. I 1997 ble stedet med på UNESCOs liste over verdensarven. Videre er Salzburg kjent som fødested til Wolfgang Amadeus Mozart.

Befolkning

Befolkningstallet i Salzburg har økt med omtrent 50% i løpet av de siste 50 årene, byen har nå 150.000 innbyggere.

Beliggenhet

Salzburg ligger langs elven Salzach, på nordsiden av Alpene, sør for byen ser man alpetoppene stige opp og i nord ser man fjellandskapet til Oberösterreich. Salzburg ligger 150 kilometer øst for München og 300 kilometer vest for Østerrikes by hovedstad Wien.

Økonomi

Med mer enn fire millioner årlige besøkende er turisme en av pilarene i Salzburgs økonomi, men også finansielle tjenester er sterkt representert, på samme måte som kraftforsyning og bergverksindustri.

Videre er Salzburg et viktig senter for utdanning med et offentlig universitet, et medisinsk universitet (privat) og et konservatorium. Takket være disse tilbudene har Salzburg utviklet seg til et høyteknologisk senter.

Flyplasser

Flyplassen i Salzburg har fått navnet til den mest berømte innbygger byen har hatt, Wolfgang Amadeus Mozart. Flyplassen ligger rundt 3 kilometer sørvest for Salzburg.

Offentlig transport

I sentrum av Salzburg finnes både trikker og vanlige busser, det finnes totalt 20 linjer og bussene går ganske ofte.

For destinasjoner på lengre avstander finnes et bybane-system, de såkalte S-Bahn. Disse går hver 30 minutter fra sentralstasjonen. Linje S1 går til den berømte Silent Night Chapel i Oberndorf.

Byen har utmerket togforbindelser til München, Innsbruck, Zürich og Wien, som også har forbindelse med høyhastighetstoget ICE.

Trafikk og parkering

Å kjøre rundt i sentrum av Salzburg kan være en frustrerende opplevelse. I tillegg kan du gå glipp av de mest interessante stedene i byen. Det er bedre å parkere bilen din i et av parkeringshusene. Det finnes et elektronisk informasjonssystem som viser deg vei til ledige parkeringsplasser, dette systemet starter på hovedveien inn til Salzburg.

For å redusere biltrafikken oppfordrer bystyret til å benytte sykkel. På turistinformasjon kontoret får du et detaljert kart for syklister med veiforslag til alle byens attraksjoner.

Hoteller

Salzburg har mange hoteller å tilby. For en by på denne størrelsen er det ganske spesielt at det er så mange som åtte femstjerners hoteller og mer enn 40 firestjerners hoteller. De mest tradisjonelle hotellene ligger i sentrum, de moderne hotellene ligger det nye bydistriktet på høyre bredde av Salzach.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Salzburg, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Active Car Rental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Edel & Stark
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • Megadrive
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Salzburg

EasyTerra Bilutleie Salzburg sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Østerrike, men i en annen by enn Salzburg, klikk deg frem til Bilutleie Østerrike-siden, der du kan velge byen i Østerrike der du vil leie en bil.