Bilutleie Asunción

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Asunción på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Asunción.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Asunción

  1. Hjem
  2. Bilutleie Paraguay
  3. Asunción
EasyTerra Bilutleie Asunción er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Asunción

Bilutleie Asunción
Bilutleie Asunción

Innledning

Asunción er hovedstaden i Paraguay og en av de eldste byene på det søramerikanske kontinentet. Byen var tidligere den koloniale hovedstaden for alle Spanias besittelser i Sør-Amerika.

Befolkning

I likhet med den amerikanske hovedstaden Washington DC, er ikke Ciudad de Asunción en del av noen av landets departementer. Byen har 700 000 innbyggere, men forstedene inkludert er innbyggertallet i Asunción mer enn to millioner.

Beliggenhet

Paraguays hovedstad ligger i den sørlige delen av landet, på elven ved samme navn som danner grensen til Argentina.

Økonomi

De viktigste industriene i Asunción er tekstil- og tobakksindustrien, men de fleste jobber i tjenesteindustrien. Ikke overraskende, da mange i dette regjeringssetet jobber for regjeringen. Byen er også et sentrum for (høyere) utdanning og kultur.

Flyplasser

Asunción Silvio Pettirossi Internasjonale Lufthavn ligger ni kilometer nord for byens sentrum i forstaden Luque. Den kan nås med leiebil fra sentrum via veiene Avenida España og Aeropuerto Silvio Pettirosi, som (som navnet indikerer) leder til flyplassen.

Offentlig Transport

Byen har glimrende offentlig transport, og bruker moderne busser. Det går også langdistansebusser fra Avenida República Argentina til destinasjoner utenfor Asuncion og til og med destinasjoner utenfor Paraguay.

Trafikk og Parkering

Selv om situasjonen har bedret seg de siste årene, er det fremdeles gater i Asunción som ikke har blitt vedlikeholdt på mange år, og dette vises. I byen må du derfor kjøre forsiktig, i alle fall hvis du tør å ta del i den kaotiske trafikken med leiebil. I sentrum er det ikke lett å finne en parkeringsplass i gaten, men det er flere parkeringshus, for eksempel ved store kjøpesentere.

Hoteller

Asunción har et enormt utvalg av overnattingssteder i alle kategorier, fra kjempebillige gjestehus til luksuriøse femstjerners hoteller. De fleste hotellene ligger i byens sentrum, mellom Calle Cristóbal Colón og Calle Estados Unidos.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Asunción anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Asunción

EasyTerra Bilutleie Asunción sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Paraguay, men i en annen by enn Asunción, klikk deg frem til Bilutleie Paraguay-siden, der du kan velge byen i Paraguay der du vil leie en bil.