Bilutleie Katowice

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Katowice på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Katowice

  1. Hjem
  2. Bilutleie Polen
  3. Katowice
EasyTerra Bilutleie Katowice er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Katowice

Bilutleie Katowice
Bilutleie Katowice

Innledning

Katowice har ingen middelaldersentrum. Men for fans av moderne arkitektur det er mye å se: mange bygninger i denne byen er bygget i Bauhaus eller Art Nouveau-stil. Katowice fortsetter denne tradisjonen med nyskapende arkitektur på bygningene etter kommunismens fall. Videre er det en utallige antall kulturelle begivenheter i byen hvert år.

Innbyggere

Byen har en befolkning på mer enn 300.000. Katowice er sentrum for den industrielle regionen Øvre Schlesien, hvor mer enn 2,5 millioner mennesker bor.

Beliggenhet

Katowice ligger sør i Polen, på den schlesiske platået, mellom elvene Oder og Vistula. Gjennom byen flyter selv to mindre elver, Kłodnica og Rawa.

Økonomi

Selv Katowice gjør en stor innsats for å riste av seg sitt bilde av en grå industriby, i kullgruver og stålverk er fortsatt grunnlaget for den lokale økonomien. Det er også et sentrum for handel og tjenester. Videre har byen to store konferanse-og utstillings sentrene (den internasjonale Fair og Spodek), der mange konvensjoner og messer holdes årlig.

Flyplasser

Flyplassen ligger ca tre mil nord for Katowice. Den enkleste måten å komme seg til Katowice Internasjonale Lufthavn med leiebil er via riksvei E75 (S1) øst for byen. Veien til flyplassen er tydelig skilte.

Offentlig transport

Bussterminalen ligger i nærheten av Sentral Stasjon i Katowice. Offentlig transport er god og hyppig. På hvert stopp det er en klar timeplan. Det er også trikker i Katowice. Den trikk informasjon kontor er på Rynek torget.

Trafikk og parkering

Det er mange enveiskjørte gater i sentrum av Katowice. Videre går skilting mye å være ønsket. Dette kan gjøre det vanskelig å finne veien. Det beste å gjøre er å parkere leiebilen din i en av de bevoktede parkeringsplasser. Vi anbefaler ikke parkering i gatene.

En leiebil er et ideelt transportmiddel for å utforske byens omgivelser. Katowice er på motorveien A4, en av Polens bedre veier, men du må betale bompenger.

Hoteller

Det finnes et godt utvalg av hoteller og andre overnattingssteder i Katowice. Om sommeren anbefaler vi deg å bestille deg hotellrom i god tid. Det finnes også et bredt utvalg av leiligheter, som kan leies for kortere eller lengre tid. Den turisme byrå kan hjelpe deg.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Katowice, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Katowice

EasyTerra Bilutleie Katowice sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Polen, men i en annen by enn Katowice, klikk deg frem til Bilutleie Polen-siden, der du kan velge byen i Polen der du vil leie en bil.