Bilutleie Santa Cruz de la Palma

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Santa Cruz de la Palma på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Santa Cruz de la Palma

 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie La Palma
 4. Bilutleie Santa Cruz de la Palma
EasyTerra Bilutleie Santa Cruz de la Palma er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Santa Cruz de la Palma

Bilutleie Santa Cruz de la Palma
Bilutleie Santa Cruz de la Palma

Innledning

Santa Cruz de la Palma er hovedstaden på øya La Palma, en av Kanariøyene. Byen pleide å spille en viktig rolle i eksport av sukkerrør til det europeiske fastlandet. Santa Cruz ble ofte angrepet av pirater og festninger ble derfor bygget for å forsvare byen. Disse festningsverkene er fortsatt der: Castillo de Santa Catalina og Castillo de la Virgen.

Befolkning

Byen har 18.000 innbyggere.

Beliggenhet

Santa Cruz ligger på østkysten av La Palma, nær en gammel strøm av lava av caldereta, en vulkan like sør for byen.

Økonomi

Bananer, sukkerrør, druer og tobakk dyrkes på La Palma. Skogbruk samt fiske også gi arbeid og inntekt til en rimelig antall innbyggere. La Palma trekker langt mindre turister enn Tenerife eller Gran Canaria. Dette er hovedsakelig fordi denne bratte øya har få strender og et frodig natteliv er ikke-eksisterende. Likevel spendings av turister som er tegnet av den vakre og barske naturen danner den viktigste kilden til inntekt.

Flyplasser

La Palma Lufthavn ligger åtte kilometer sør for Santa Cruz de la Palma. Det finnes ulike charter forbindelser med europeiske land og rutefly til nabolandet Kanariøyene, den portugisiske øya Madeira, og byer som Madrid, Barcelona, Paris og Milan. Det er lett tilgjengelig med leiebil via LP-138, den bredeste veien på La Palma.

Offentlig transport

Offentlig transport på La Palma består av busser som anløper alle viktige steder på øya. Busser har en tendens til å kjøre hver halve time og rett på tid. Fra havnen i Santa Cruz er det fergeforbindelse til andre Kanariøyene.

Trafikk og parkering

Det er en to-felts vei mellom hovedstaden og flyplassen. Dette er også den eneste 'store' veien på øya. La Palma er en fjellrik øy og de andre veiene er derfor smale, svingete og kupert. På alle veier må du faktor i fallende steiner og steinblokker på veien, spesielt under og etter nedbør. Mennesker, geiter og hunder også gå på (mindre) veier.

Hoteller

I mellom Santa Cruz og flyplassen er det et enormt turistsenter: Los Cancajos. Det er også noen hoteller i hovedstaden selv, men de fleste turiststeder kan bli funnet på den vestlige strendene på øya. Mange velger å leie et lite hus ('Casitas'). Ettersom disse er ofte svært avsidesliggende en leiebil er uunnværlig.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Santa Cruz de la Palma, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Orlando Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Santa Cruz de la Palma

EasyTerra Bilutleie Santa Cruz de la Palma sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Santa Cruz de la Palma, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.