Bilutleie Bilbao

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Bilbao på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Bilbao

 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie Bilbao
EasyTerra Bilutleie Bilbao er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Bilbao

Bilutleie Bilbao
Bilutleie Bilbao

Innledning

Bilbao er økonomisk og kulturelt sentrum i det spanske baskerlandet (selv om det ikke er hovedstaden, det er Vitoria). I de siste årene har byen opplevd en kulturell overleving. Frank Gehry's Guggenheim Museum, metroens påfallende design og glass-fotgjengerbroen Santiago Calavatra har gitt byen en ny markedsføring.

Befolkning

Selve byen har 360,000 innbyggere, men hele byområdet rundt elven Nervion har en befolkning på over en million. Baskerne er betydelig forskjellige fra spanjolene. De har en mer kollektiv holdning og er mindre temperamentsfulle. I tillegg har de sitt eget språk, euskera.

Beliggenhet

Bilbao ligger nord i Spania, vest for Pyreneene og ikke langt fra grensen til Frankrike. Byen er bygget på begge breddene av elven Nervion, som renner inn i Biscayabukten. På grunn av beliggenheten er klimaet i Bilbao mildere enn resten av Spania. Det er mer nedbør, som betyr at du ikke kan være sikker på om væreforholdet er bra nok for bading. På en annen side, de omkringliggende områdene er veldig grønne.

Økonomi

Økonomien er fortsatt basert på oppdagelsen av jern i det 15. og 16. århundre. Dette betyr at det er mange stålindustrier, maskinfabrikker og metallurgi. I tillegg blir gummi, plast og papir produsert. Det er et viktig industrielt sentrum, ikke minst på grunn av havnen i Bilbao, den tredje største i Spania.
I tillegg er det en betydelig grafisk industri, og Bilbao forvandler seg til et sentrum for høyteknologisk forskning og utvikling.

Flyplasser

Flyplassen i Bilbao ligger 12 kilometer nord-øst for byen. Det nasjonale flyselskapet Iberia har flygninger til Madrid, Barcelona, Belgia, Frankrike og Storbritannia. Lavprisflyselskapet EasyJet flyr til London Stansted. Bizkaibus forbinder flyplassen til sentral busstasjonen i byen.
Ryanair benytter flyplassen i Santander, vest i Bilbao. Andre flyplasser i området er Hondarribia (San Sebastián), Vitoria og Pamplona. Fra den sistnevnte flyplassen er det to flyginger per dag til Madrid og Barcelona.

Offentlig transport

Siden 1995 har Bilbao metro. Det er to linjer som forbinder to deler av byen. Det er planer om å bygge en tredje linje.
Bussnettverket er veldig bra, det finnes 30 busslinjer, inkludert fem med minivan. Sistnevnte kjører i byens sentrum, fordi store busser kan ikke kjøre der Det er en trikklinje fra Atxuri stasjonen til Basurto. Trikken går langs elven og stopper også ved Guggenheim Museum.

Destinasjoner utenfor Bilbao betjenes av BizkaiBus, som tar deg praktisk talt med overalt i Baskerlandet.

Det er daglige togforbindelser til Chamartin Stasjonen i Madrid. Det går også tog til byer i området (Santander, San Sebastián, Pamplona, Vitoria, og Logroño). Noen linjer til det regionale tog selskapet FEVE reiser gjennom vakre landskap.

Bilbao har en direkte ferjeforbindelse til Storbritannia. To ganger i uken går en ferje til Portsmouth. Havnen befinner seg 15 kilometer vest for byens sentrum.

Trafikk og Parkering

Å kjøre i Bilbao er ikke lett. Byen er veldig bakkete og sentrum har smale gater, mange av dem er enveiskjørte. I tillegg er gatene ofte stengt på grunn av konstruksjonsarbeid. Nervion elvebredder er forbundet med 13 broer.

Likevel anbefaler vi at du skaffer en leiebil til å utforske de imponerende områdene i Bilbao. Veiene er generelt gode til meget gode.

Motorvei A8 går langs Smanias nordkyst. Sørover går motorvei A68. Fra Miranda del Ebro kobles veien til A1 til Madrid. Bilbao ligger 397 kilometer fra den spanske hovedstaden.

Hoteller

I de siste årene har mange nye hoteller blitt bygget i Bilbao, som matcher Guggenheim Museums prakt og stråleglans. Disse glass og stål stedene befinner seg spesielt i det såkalte 6 distriktet (Abando). Likevel velger mange besøkende et eldre hotell med en annen atmosfære, som Carlton eller Lopez de Haro, som betraktes som byens beste hotell.
I Casco Viejo ("gamlebyen") er det mange billige hoteller og pensjonater. Vær oppmerksom på at dette også er et bråkete område, som kan ødelegge freden og stillheten. Hotellene ved badestedene i øst (San Sebastián) og i vest (Santander) er dyre.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Bilbao, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Drivalia
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • OK Rent a car
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Solmar
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Bilbao

EasyTerra Bilutleie Bilbao sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Bilbao, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.