Bilutleie Basel

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Basel på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 30% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Basel

 1. Hjem
 2. Bilutleie Sveits
 3. Bilutleie Basel
EasyTerra Bilutleie Basel er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Basel

Bilutleie Basel
Bilutleie Basel

Innledning

Basel ligger nord i Sveits og er en veldig fin by å tilbringe noen dager. Den har et veldig spesielt historisk sentrum full av atmosfære, inkludert den romanske katedralen og rådhuset i renessanse stil. Det finnes også veldig interessante museer og karnevalet i byen er veldig spesielt og livsglad.

Befolkning

Selve byen har nesten 170.000 innbyggere, hele Basel hovedstadsområde er dog enda større med 730.000 innbyggere.

Beliggenhet

Basel ligger på elven Rhinen på et sted hvor Sveits, Tyskland og Frankrike møtes. Det er en innfallsport til Jurafjellene sør for byen. I nord ligger den tyske Svartskogen og den franske Alsace i nordvest.

Økonomi

Den sveitsiske kjemisk og farmasøytiske industrien er hovedsakelig samlet i og rundt Basel. Store selskaper som Novartis og Hoffmann-La Roche har sine hovedkvarter i denne byen.

Videre, som i resten av Sveits, spiller den finansielle industrien en viktig rolle. Den internasjonale oppgjørsbanken har hovedkontor i Basel.

Den indre havnen er også viktig, store indre fartøy kan navigere fra Rotterdam til Basel, men videre opp til elven Rhinen kan indre navigasjon bli utført av små fartøy.

Byen husene flere årlige arrangementer, som BaselWorld og ArtBasel.

Flyplasser

Flyplassen i Basel er unik, den ligger på fransk territorium og er den eneste flyplassen i verden som blir felles brukt av to land. Den internasjonale EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg ligger ca. 8 kilometer nordvest for Basel, langs hovedvei A35.

Offentlig transport

Det finnes sporvogner og busser i Basel. Det offentlige transport nettverket er veldig effektivt, sporvognene og bussene kjører etter ruteplanen, er usedvanlig renslige og billettene er billige. Billetter får man kun kjøpt i billett automater på alle sporvogn og buss stopper.

Videre finnes en bussforbindelse til byer i Frankrike og Tyskland, inkludert Mulhouse og Freiburg.

Basel har også høyhastighets tog (TGV) med forbindelse til Paris, via Strasbourg.

Trafikk og parkering

Det finnes en ringvei rundt byen, men å kjøre rundt i det historiske sentrum kan være forvirrende for turister. Det er også vanskelig å finne en av de ganske dyre parkeringsplassene i gatene i den gamle bydelen. Det er bedre å parkere bilen din i et av de 13 parkeringshusene (kapasitet til 6.000 parkeringsplasser) som omringer byen. Det finnes et dynamisk veileder system som viser deg vei til parkeringshuset med ledige plasser. Parkeringshusene er betydelig billigere enn å parkere i gatene.

Hoteller

Basel har mange forskjellige hoteller å tilby i alle priskategorier. Men likevel, sammenlignet med andre vesteuropeiske land, er prisene ganske høye. Du må regne med at under arrangementer og det årlige karnevalet er alle hotellene opptatt. Det er smart å bestille hotell i god tid på forhånd.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Basel, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Unirent Car Rental

Bilutleiesteder i Basel

EasyTerra Bilutleie Basel sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Flyplasser

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Sveits, men i en annen by enn Basel, klikk deg frem til Bilutleie Sveits-siden, der du kan velge byen i Sveits der du vil leie en bil.