Bilutleie Khon Kaen

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Khon Kaen på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Khon Kaen

  1. Hjem
  2. Bilutleie Thailand
  3. Khon Kaen
EasyTerra Bilutleie Khon Kaen er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Khon Kaen

Bilutleie Khon Kaen
Bilutleie Khon Kaen

Innledning

Khon Kaen ligger i hjertet av den thailandske regionen Isan, der mange mener den beste Thai-maten tilberedes. Utenom Khon Kaen Museum, er det få steder av interesse i selve byen, men den er en god base for turer gjennom Isan. Arven fra Khmer (kambodsjanere) er fremdeles godt synlig i form av templer fra tiden da området var en del av Khmer-imperiet.

Befolkning

De senere årene har byen vokst betraktelig, og har nå rundt 150 000 innbyggere.

Beliggenhet

Khon Kaen ligger nordøst i Thailand, på Khorat-platået. Det er hjertet av Isan-regionen som grenser til Laos i nord og øst og til Kambodsja i sør.

Økonomi

Khon Kaen er et regionalt sentrum for utdanning (det er to universiteter i byen), (finansielle) tjenester og transport. Fylkesrådet setter folk i arbeid, i likhet med handel av silke og landbruksprodukter fra omgivelsene. Khon Kaen har lite å tilby turister, men det har Isan-Regionen; på grunn av sin sentrale beliggenhet bruker mange turister regionen som en base.

Flyplasser

Khon Kaen Lufthavn ligger 8 kilometer vest for sentrum, i Khon Kaens forsteder. Den kan lett nås med leiebil via Maliwan (veinummer 12).

Offentlig Transport

Songthaewer (tildekkede pickuper med benker på begge sider) kjører bestemte ruter gjennom Khon Kaen. Det er ingen stoppesteder: Du rekker opp hånden for å stoppe dem, og du kan gå av hvor som helst. Det en bestemt pris per tur. Dette er ikke tilfelle med tuk-tukene (motorsykler med en slags vogn bak). Før du setter deg i tuk-tuken må du forhandle frem en pris med sjåføren.

Fra bussentralen går det busser til andre steder i Isan (inkludert Ubon, Udon Thani og Nong Khai), men også til fjernere destinasjoner som Chiang Mai og Bangkok og til og med Vientiane, Laos' hovedstad.

Trafikk og Parkering

Khon Kaen ligger i krysset mellom to hovedveier med veinummer 12 og 2. Sistnevnte er motorveien fra Bangkok til Nong Khai ved grensen til Laos. Gjennomgangstrafikken omdirigeres via byens ringvei. Hovedveien Klang Muang går parallelt med motorveien, mens to andre hovedveier går øst-vest: Srichan Road og Prachasamosorn Road. Dette tydelige gatemønsteret lar deg enkelt finne veien rundt i Khon Kaen. Å finne en gratis parkeringsplass er ikke noe problem.

Hoteller

Fordi Khon Kaen er et regionalt transportsentrum velger mange reisende å overnatte minst én natt. Det finnes et stort utvalg av overnattingssteder, som spenner fra innkvarteringer for ryggsekkturister og enkle gjestehus til noen luksushoteller.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Khon Kaen anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Khon Kaen

EasyTerra Bilutleie Khon Kaen sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Thailand, men i en annen by enn Khon Kaen, klikk deg frem til Bilutleie Thailand-siden, der du kan velge byen i Thailand der du vil leie en bil.