Bilutleie Chicago

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Chicago på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Chicago

 1. Hjem
 2. Bilutleie USA
 3. Bilutleie Chicago
EasyTerra Bilutleie Chicago er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Chicago

Bilutleie Chicago
Bilutleie Chicago

Innledning

Chicago er stedet hvor skyskraperen ble født. Det er også byen USAs første svarte president, Barack Obama. Videre spilte Chicago og spiller en viktig rolle i utviklingen av flere typer musikk: fra blues og jazz, til rock, house og hip-hop. I Chicago er det mye å se og gjøre. De fleste besøkende bare gå til sentrum (downtown), men hvis du har mer tid, bør du utforske byens andre distrikter. Bare da vil du bli kjent med den "ekte" Chicago!

Innbyggere

Selve byen har omkring tre millioner innbyggere, men i Chicagos urbane området bor nesten 10 millioner mennesker.

Beliggenhet

Chicago er den største byen i det som kalles Midtvesten: den nordlige, sentralt beliggende amerikanske stater. Det ligger på sørvest poenget med Lake Michigan, en av de fire Great Lakes. Chicago River renner gjennom sentrum av byen.

Økonomi

Chicago vokste store takket være sin strategiske beliggenhet: landbruks-og gruveområdene vest for byen og den største forbruker markedet i USA øst for byen. Dette var grunnen til at byen var den ideelle plassering for lagring og overføring av gods og ble en (tog) veien hub. Også byggingen av en kanal mellom Lake Michigan og Mississippi bidratt til byens utvikling. Chicago er fortsatt en viktig stopp på øst-vest forbindelser i USA. Den posisjonen som et transportknutepunkt understrekes av O'Hare Internasjonale Lufthavn, en av de travleste flyplassene i verden.

Chicago er et stort industrielt senter, produksjon landbruksmaskiner, motorer, maskiner og møbler, for eksempel. Næringsmiddelindustrien spiller også en viktig rolle. Byen er den nest største finansielle senter i USA (etter New York). Byen er også vertskap for mange store konferanser og møter.

Flyplasser

O'Hare Internasjonale Lufthavn er en av de største flyplassene i verden og ligger 29 kilometer nordvest for byen. Flyplassen er lett tilgjengelig med leie bil: Fra sentrum av Chicago, følg Kennedy Expressway, fra nord og sør for I-294, og fra vest for Chicago I-88. Den kommer ut til flyplassen er tydelig indikert. Nærmere byen er mindre Midway Internasjonale Lufthavn, seksten kilometer fra CBD. Denne flyplassen er tilgjengelig via I-55.

Offentlig transport

Den 'El' (forhøyet tog, en t-system, som kjører for det meste over bakken) tar deg nesten overalt i Chicago. Det er sju linjer, og du kan få gratis kart av dette nettverket på stasjonene (men også fra Visitor Information Centers). Videre er det mange busser i Chicago. Det er svært nyttig at neste stopp er angitt på en elektronisk bord inne i bussen.

Trafikk og parkering

Kjøring i sentrum av Chicago er absolutt ikke anbefalt. Sentrum i Chicago er veldig opptatt og parkering koster en formue. Det ser også ut et kart av byen enkle (et vanlig rektangulært mønster), men utseende bedrar. Mange gater har flere nivåer, noe som ikke gjør det lett å finne den rette veien. Sentrum av byen er lett å utforske til fots. Det er et omfattende system av gang-tunneler og dekket fotgjenger broer.

Hoteller

Det finnes et bredt utvalg av hotell i Chicago, men prisene er høye i sentrum av byen. De fleste (bedrift) hotellene ligger i The Loop (the CBD) og nær Magnificent Mile (Chicagos berømte handlegaten). Midway og North Lincoln har mellomtone hoteller. Det er ikke en dårlig idé i det hele tatt å velge et hotell, som ligger lenger vekk fra sentrum, men husk å velge et hotell som er nær en stasjon 'El'.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Chicago, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Chicago

EasyTerra Bilutleie Chicago sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder: