• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Melbourne

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Melbourne på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Melbourne

EasyTerra Bilutleie Melbourne er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Melbourne

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Melbourne

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Melbourne

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Melbourne. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  9.1 (7097)
  Fra kr 464 / dag
 • Bargain Car Rentals

  8.9 (20)
  Fra kr 187 / dag
 • Europcar

  8.9 (8417)
  Fra kr 411 / dag
 • Avis

  8.8 (6191)
  Fra kr 494 / dag
 • Enterprise

  8.8 (2032)
  Fra kr 485 / dag
 • Budget

  8.6 (9906)
  Fra kr 477 / dag
 • Alamo

  8.5 (9004)
  Fra kr 463 / dag
 • Thrifty

  8.3 (5685)
  Fra kr 491 / dag
 • East Coast Car Rentals

  8 (131)
  Fra kr 265 / dag
 • Sixt

  7.9 (3514)
  Fra kr 425 / dag
 • Ace Rental Cars

  6.7 (14)
  Fra kr 332 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (414)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (4522)
  Fra kr 491 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.5 (3888)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alpha Car Hire

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3618)
  Fra kr 410 / dag
 • Green Motion

  7.4 (2017)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Carwiz rent a car

  7.7 (574)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Britz Motorhomes

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Abbycar

  7.6 (771)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  7.4 (5689)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Melbourne?

Bilutleiefirmaer i og rundt Melbourne

Hvis du er ute etter en leiebil i Australia, men i en annen by enn Melbourne, klikk deg frem til Bilutleie Australia-siden, der du kan velge byen i Australia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Melbourne

EasyTerra Bilutleie Melbourne sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

50-54 Clarendon St
56-58 Clarendon St

Lokal informasjon for Melbourne

Innledning

Melbourne er hovedstad i den Australske delstaten Victoria. Det er en veldig attraktiv by: Vidstrakt, for det meste lave bygninger (bortsett fra i det sentrale forretnings distriktet), store parker og innsjøer. Det huser verdens nest største botaniske hage, etter Kew Gardens i London. I byens sentrum er det moderne skyskrapere, men det er også en del fra det 19. århundrene Melbourne. Melbourne hevder å være Australia kulturelle hovedstad, selv om innbyggerne i Sydney er uenig. Det er en enorm rivalisering mellom innbyggerne i disse to byene (det er derfor landets hovedstad - Canberra - ligger midt i mellom).

Befolkning

Byen har 3,7 millioner innbyggere. På samme måte som mange byer i Australia er de fleste av dem av Britisk eller Irsk herkomst, men det er også store grupper med innvandrere fra alle jordens hjørner. Australierne har et rykte på seg for å være sports elskere, og dette er spesielt anvendt på folket i Melbourne. Det var i denne byen at Australian Rules Football ble til (lignende rugby, men med andre regler), og byen har en rekke sportfasiliteter.

Beliggenhet

Byen ligger sør-øst i Australia, noen 800 kilometer sør-vest for Sydney. Byen ligger ved Yarra elvens utløp, som renner gjennom Port Phillip Bay. Melbourne er verdens sørligste by med en befolkning på over en million.

Økonomi

Melbourne er et viktig kommersielt og industrielt senter. Omtrent en tredjedel av de store Australiere multinasjonale selskapene har sitt hovedkontor i denne byen (inkludert telekom giganten Telstra, gruvedriftselskapet BHP Billiton og den australske banken National Australian Bank). Den største handels union har også sitt hovedkvarter i Melbourne. Byen har også en stor havneport (Western Port Bay) med relaterte industrier, som skipsbygging og oljeraffinerier. I tillegg blir biler (Toyota og Ford) og elektronisk utstyr fabrikkert der.
Byen er også et ledende senter for utdanning. The University of Melbourne er hensynsfull den beste i Australia, og tiltrekker mange utenlandske studenter. Monash University hører også til de Topp 8 av Australias universiteter.

Flyplasser

Det finnes to flyplasser i nærheten av Melbourne. Den viktigste er Melbourne Lufthavn i Tullamarine, 22 kilometer nord-vest for byen. Flyplassen tilbyr både innenlandske og utenlandske flygninger. Det er en skyttelbuss (Flybuss) mellom flyplassen og Southern Cross busstasjon, vest for byens sentrum.
Avalon Flyplass har kun innenlands flyginger, særlig med lavprisflyselskapet JetStar (Sydney, Brisbane, Adelaide, Darwin og Perth). Flyplassen ligger 55 kilometer sør-vest for byen. Der er en skytttelforbindelse til Melbourne.

Offentlig transport

Melbourne har et godt og omfattende offentlig transportnettverk, som består av trikker, busser og tog. Trikkene finner du særlig rundt sentrum, togene betjener forstedene, og der det ikke går trikk eller tog, tar bussene over. Du kan kjøpe én billett for alle disse offentlig transportformene (det såkalte "Metcard"). Byen er delt i soner: sentrum er Sone 1, ringen rundt sentrum Sone 2, og forstedene Sone 3. Du kan kjøpe en billett med en viss varighet (2 timer), en dag billett eller en uke billett.

Det finnes to gratistjenester: City Circle Tram bringer deg til de største attraksjonene i sentrum, Mebourne City Tourist Skyttle er et busselskap som også kjører til attraksjoner lengre unna.

Fra den felles buss- og togterminalen, Southern Cross, kan du komme deg til mange destinasjoner innenfor og utenfor delstaten Victoria. Ha i tankene at reisetidene til, for eksempel Sydney eller Adelaide, er betydelige. Melbourne har en nattferje over til øyen Tasmania (10 timer).

Trafikk og Parkering

I Australia kjører folk på venstre siden av veien, dette betyr at rattet på leiebilen din er på høyre side. Husk at Australia er et stort land, og at avstandene mellom de forskjellige byene er enorme. Den raskeste måten å komme seg til Sydney på er via Hume Riksvei (omtrent 10 timer). En vakrere, men lengre vei er langs kysten, Princess Riksvei. Selv om Adelaide ligger nærmere er det hvertfall en syvtimers kjøretur.

Melbourne har et utmerket og logisk veisystem, men det er en vidstrakt by. Derfor kjøp et bykart for å orientere deg, folket i Melbourne bruker ofte selv det flotte "Greater Melbourne" kartet av Melway. I tillegg har Melbourne den såkalte "krok svingen": på gater med trikker kan du kun svinge til høyre ved å legge deg i venstre kjørefelt ("Høyre Sving Kun fra Venstre"). På denne måten blir ikke trikken, som kjører i midten, blokkert.

Byen har mange parkeringsplasser, som betyr at det ikke er vanskelig å finne plass. Det finnes 140 parkeringsområder og parkeringshus, med totalt 70,000 plasser. Ifølge bystyret er du aldri mer enn 200 meter unna den nærmeste parkeringsplassen. Parkering på gaten er vanligvis kun lovlig en begrenset tid (indikert på parkometeret). På gater med det såkalte "Clearway" skiltet er det ikke lov å parkere mellom 7.30 og 18.30. Nær Melbourne Museet, Melbourne Park og Telstra Dome finnes P+R områder.

Hoteller

Byen tiltrekker seg mange backpackere, så det er en mengde forhold tilrettelagt for denne gruppen, men Melbourne har gode tilbud i alle kategorier. I lyset av den økonomiske betydning byen har, er det mange business-hoteller i Sentral Forretningsdistrikt. Vi anbefaler å bestille hotellrom på forhånd. Hovedsakelig rundt Grand Slam turneringen (Januar) og Melbourne Grand Prix (i begynnelsen av Mars), praktisk talt er alle hotellene fullbooket.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Melbourne, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Australian dollar
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Bargain Car Rentals
 • Europcar
 • Avis
 • Enterprise
 • Budget
 • Alamo
 • Thrifty
 • East Coast Car Rentals
 • Sixt
 • Ace Rental Cars
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • Alpha Car Hire
 • Keddy By Europcar
 • Green Motion
 • Carwiz rent a car
 • Britz Motorhomes
 • Abbycar
 • Goldcar
 1. Hjem
 2. Bilutleie Australia
 3. Bilutleie Melbourne