• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Sydney

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Sydney på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Sydney

EasyTerra Bilutleie Sydney er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Sydney

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Sydney

Bilutleie tilbud i Sydney

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Sydney

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Sydney

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Sydney. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.8 (7097)
  Fra kr 506 / dag
 • Avis

  8.8 (6191)
  Fra kr 532 / dag
 • Enterprise

  8.8 (2032)
  Fra kr 527 / dag
 • Budget

  8.6 (9906)
  Fra kr 521 / dag
 • Alamo

  8.5 (9004)
  Fra kr 477 / dag
 • Bargain Car Rentals

  8.5 (20)
  Fra kr 187 / dag
 • Thrifty

  8.4 (5685)
  Fra kr 540 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (4522)
  Fra kr 540 / dag
 • Sixt

  7.9 (3514)
  Fra kr 459 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.6 (131)
  Fra kr 224 / dag
 • Goldcar

  7.5 (5689)
  Fra kr 200 / dag
 • Europcar

  7.4 (8417)
  Fra kr 397 / dag
 • Ace Rental Cars

  6.5 (14)
  Fra kr 301 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (414)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Apollo Car Rental

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • FireFly Car Rental

  7.5 (3888)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alpha Car Hire

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3618)
  Fra kr 530 / dag
 • Green Motion

  7.4 (2017)
  Fra kr 427 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.7 (574)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Travel Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Sydney?

Bilutleiefirmaer i og rundt Sydney

Hvis du er ute etter en leiebil i Australia, men i en annen by enn Sydney, klikk deg frem til Bilutleie Australia-siden, der du kan velge byen i Australia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Sydney

EasyTerra Bilutleie Sydney sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

10/209 Harris St
129 Princes Hwy
13 Sarah St
142-144 Parramatta Rd
157 Walker St
158 Adderley St W
182-196 O'Riordan St
1A Worth St
2 Lee St
203 Victoria St
242 Arden St
296 Coward St
30 Pitt St
31 Bay Rd
31 Higginbotham Rd
36 College St
395 Pitt St
55 Pirrama Road
6 Long St
67-69 Hawkesbury Rd
69 Sydenham Rd
7 Coleman St
70 Murray Street
818 George St
9 Culverston Rd
93 William St
95 Parramatta Rd
95 Riley St
Sir John Young Crescent

Lokal informasjon for Sydney

Innledning

Sydney er den største byen i Australia, men det er ikke hovedstaden, slik mange tror. Hovedstaden er Canberra, som ble valgt til hovedstad som et kompromiss mellom Sydney og Melbourne. Det ble endelig besluttet å bygge hovedstaden mellom disse to storbyene.
Sydney er en veldig internasjonal by, og den ligger på det stedet hvor de første Britene satte sine føtter på det Australske kontinentet og grunnla en straffekoloni. Unntatt moderne skyskrapere og det praktfulle Opera Huset, finnes det også bygg i Victoriansk stil, for eksempel i det restaurerte området kalt The Rocks.

Befolkning

Byen har over 4 millioner innbyggere, de fleste er av Britisk eller Irsk herkomst, skjønt det er også store grupper av innvandrere fra andre deler av verden: Sør-Europa (Grekere, Italienere), Kina, Sør Afrika og Midtøsten (Libanesere).

Beliggenhet

Sydney ligger på østkysten av Australia i delstaten New South Wales, og er også hovedstaden. Byen ligger på Port Jackson, som er bedre kjent som Sydney Harbour. Denne naturlige havnen er begynnelsen til en dyp bukt i Stillehavet som renner tvers gjennom byen. Den Britiske oppdageren James Cook foretrakk en bukt lengre sør, Botany Bay. I dag er den bukten lagt til Sydney hovedstadsområde. Den eldste delen av byen ligger rundt Sydney Cove, en fjord på den sørlige enden av Port Jackson. Blue Mountains skogvokste åser ligger øst for byen. Fjellene har fått navnet etter den blå gråaktigere tåken som avgis fra Eukalyptustrærne. Langs kysten finnes det mange praktfulle strender, ofte midt i boligområder.

Økonomi

Sydney er den viktigste havnebyen i Australia. Selv om det finnes industrier (for eksempel maskiner, mat, elektroniske produkter og papir), blir dette overskygget av servicesektoren. Byen er landets finansielle senter, med hovedkontor for de fleste bank og forsikringsselskapene, og mye aksjehandel.
Multinasjonale selskaper har sine regionale hovedkontor i Sydney, og det finnes også en betydelig filmindustri (Fox Studios). I tillegg vokser andelen av vitenskapelige forskningssenter. Byen har ikke færre enn fire universiteter.
Turisme er også viktig for lokaløkonomien: årlig tiltrekker byen 2,5 millioner utenlandske turister. Australierne liker selv å besøke Sydney ved forskjellige anledninger.

Flyplasser

Kingsford Smith Internasjonale Lufthavn er den viktigste flyplassen i Sydney og den største i Australia. Den ligger åtte kilometer sør for byens sentrum i Botany Bay. Det er mange utenlandsforbindelser, med flere flyginger hver dag til New Zealand og Asia byer som Hong Kong, Kuala Lumpur, Singapore, Bangkok og Tokyo. Det er togavganger til flyplassen, og det er også skyttelbusser mellom flyplassen og hoteller i byens sentrum.

Bankstown Lufthavn ligger sør-vest for Sydney. Det er en liten flyplass som brukes først og fremst til privat- og forretningsreiser.

Offentlig transport

CityRail er Sydney togsystem, det er delvis en slags metro. Utenfor sentrum kjører toget overgrunn, og undergrunn i sentrum. I tillegg er det en lightrail service (lettbane) fra Sentral Stasjon til Lilyfield og monorail (enskinnebane) rundt omkring de viktigste shoppingområdene og Darling Harbour.
Besøkende i byen vil for det meste ta buss. Det finnes over 300 busslinjer som er nummerert i henhold til området de betjener. Bussene som starter med nummer 1 betjener de nordlige strendene, de som starter med nummer 2 betjener forstedene, de som starter med 4 betjener vest og sør, og nummer 5 betjener vest. Bussene som starter med nummer 6 er skolebusser. Dessuten er det ferjer over til Sydney Harbour.

Sydney Sentralstasjon ligger på Eddy Avenue. Det er togruter til, blant annet, Melbourne (reisetid: 10 timer), Brisbane (12.5 timer), Adelaide (26 timer) og Perth (64 timer).
Rett foran stasjonen ligger Sydney Coach Terminal, derfra avgår busser til, blant annet, Brisbane, Canberra, Adelaide og Melbourne.

Trafikk og Parkering

Først og fremst, man kjører på venstre side av veien, som betyr at rattet på din leiebil vil være på høyre side. Sydney infrastruktur ble betydelig forbedret da det ble avholdt OL 2000 der i byen. Forbindelsen til flyplassen, for eksempel, ble gjort mye enklere, takket være den Eastern Distributor tunnelen. Cross City tunnelen, som ble åpnet i 2005, forbinder Kings Cross og Darling Harbour, og fjerner trafikk fra veiene i sentrum.

Å finne parkeringsplass i sentrum av Sydney er vanskelig, og å parkere på gaten er ikke billig. I tillegg er det begrenset parkeringstid i mange av gatene. Det er lettere å parkere bilen din på parkeringsplassene utenfor sentrum og fortsette med offentlig transport. Et godt valg er den sentralt liggende Queen Victoria Building (QVB) Parkerings Hus på York Street. I nærheten av den populære Bondi Beach er det strengt forbudt å stoppe bilen, uansett hvor lang tid.

De fleste som leier bil i Australia vil se mer enn bare Sydney. Husk at Australia utenfor storbyene er et øde sted. Ta med nok mat og vann, og plent drivstoff.

Bensinstasjoner ligger kanskje hundrevis av kilometer på avstand! Hvis du kjører om natten, vær oppmerksom på Kenguruene, de tiltrekkes av frontlysene.

Hoteller

De luksuriøse hotellene ligger vest for det sentrale businessdistriktet. Mellom klasse hoteller ligger hovedsakelig i Nord Sydney, Indre Vest og Nord Kysten. Billige hoteller og gjestehus ligger sør i sentrum, i Glebe og Kings Cross, nær de sørlige strendene som Bondi Beach og Coogee, og nær Manly Beach i nord. Sydney er et økonomisk og kulturelt senter og tiltrekker seg mange turister. Bestill hotellrom på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Sydney, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Australian dollar
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  SUV

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Avis
 • Enterprise
 • Budget
 • Alamo
 • Bargain Car Rentals
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • East Coast Car Rentals
 • Goldcar
 • Europcar
 • Ace Rental Cars
 • National Car Rental
 • Apollo Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Alpha Car Hire
 • Keddy By Europcar
 • Green Motion
 • Carwiz rent a car
 • Travel Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Australia
 3. Bilutleie Sydney