• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Adelaide

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Adelaide på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 20% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 4. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Adelaide

EasyTerra Bilutleie Adelaide er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Adelaide

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Adelaide

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Adelaide

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Adelaide. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  9.1 (7010)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  9 (8288)
  Fra kr 282 / dag
 • Budget

  8.5 (9782)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alamo

  8.4 (8869)
  Fra kr 424 / dag
 • Enterprise

  8.4 (1990)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  8.3 (5603)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  8 (3446)
  Fra kr 776 / dag
 • East Coast Car Rentals

  8 (130)
  Fra kr 203 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3503)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.8 (6084)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Ace Rental Cars

  6.9 (14)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (4463)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.6 (408)
  Ingen priser tilgjengelig
 • FireFly Car Rental

  7.3 (3864)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alpha Car Hire

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Bargain Car Rentals

  8.5 (20)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Adelaide?

Bilutleiefirmaer i og rundt Adelaide

Hvis du er ute etter en leiebil i Australia, men i en annen by enn Adelaide, klikk deg frem til Bilutleie Australia-siden, der du kan velge byen i Australia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Adelaide

EasyTerra Bilutleie Adelaide sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

1182-1184 South Rd
13 Anzac Highway
136 North Terrace
153 - 161 Grange Rd
215 Marion Rd.
25-27 Kinkaid Avenue
274 North Terrace
29/225 North Terrace
315 Sir Donald Bradman Dr
344 North East Road, Klemzig SA 5087, Australia
435 Grand Junction Road
442 Main North Road
74 Blyth Street
99-100, North East Road, Collinswood SA 5081
Main N Rd
113 Sherriffs Rd

Lokal informasjon for Adelaide

Innledning

Adelaide er Syd Australias hovedstad. Byen ble grunnlagt i 1836 av oberst William Light, og fikk navnet etter dronning Adelaide, William IV´s hustru. Da byen ble opprettet ble omfattende skogområder klarert. De omkringliggende stedene ble bevart, i Adelaide Parklands. Nær byen finnes nydelige strender med hvit sand. Hvert år arrangerer byen forskjellige festivaler, blant annet Adelaide Kunst Festival og den avantgardiske Fringe Festivalen (begge i Mars) og den multikulturelle Womadelaide festivalen (Februar).

Befolkning

Byen har over en million innbyggere, inkludert forsteder som Elizabeth og Salisbury. Mer enn to tredjedeler av Sør Australias befolkning bor i eller rundt Adelaide. Det er en aldrende by: en fjerdedel av befolkningen er 55 år eller eldre. Og en fjerdedel består av mennesker som ikke er født i Australia.

Beliggenhet

Adelaide ligger sør i Australia, på St Vincent golfstrømmen, og elven Torrens renner gjennom byen. Øst for byen finnes skogvokste åser og fjell, Mount Lofty Ranges. I kort avstand fra byen ligger det en rekke betydelige vinmarker som McLaren Vale, Barossa Valley og Clar Valley. Melbourne ligger 650 kilometer sør-øst for Adelaide, Sydney ligger 1200 kilometer mot øst (som kråka flyr).

Økonomi

Byen er et industrisenter: Det produseres biler (halvparten av landets bilproduksjon), medisinsk utstyr og elektroniske deler. Videre er det et stort forsvarsindustri, Australias største oljeselskap Santos har sitt hovedkontor i byen, og ølbryggeriet Coopers huses også her. Adelaide var Rupert Murdochs globale medianettverk, News Corporation, fødested. Siden 2004 ligger dette selskapet offisielt i USA, men de fleste Sør Australske aviser eier av News Corporation.

Det er også tre universiteter, ett av dem er University of Adelaide, som hører til den såkalte Group of Eight (de beste universitetene i Australia).

Flyplasser

Adelaide Lufthavn ligger 6 kilometer vest for byen. I 2005 ble det åpnet en ny hypermoderne terminal. Fra Adelaide Lufthavn er det direkteflyginger til Hong Kong, Kuala Lumpur, Singapore og Auckland. Det finnes selvfølgelig også innenlandsfly til byer i Australia.
Den gamle Parafield Lufthavn ligger 18 kilometer nord for byen, og den blir ofte brukt til rekreasjon. Det er også et flymuseum.

Offentlig transport

Byens sentrum er kompakt og kan lett utforskes til fots. Men det finnes også to bussruter (gratis) gjennom sentrum: Bee Line og City Loop Bus. Sistnevnte kjører hvert 30 minutt fra togstasjonen og har 30 stopp på de viktigste kulturattraksjonene og shoppingsentre. Annen offentlig transport (begrenset) består av buss og bytrikkene. Passasjertransport Informasjonssenteret (på hjørne av King William Street og Currie Street) gir omfattende informasjon om det offentlige transportnettverket.

Etter klokken 18:00 er ikke bussene og trikkene like hyppige som på dagen, og de stopper til og med avgangene like før midnatt. På fredager og lørdagen om kvelden er det en særskilt service (Wandering Star) til forstedene.

Adelaides opprinnelse ligger ved Glenelg Beach. Der kan du finne, blant annet, en etterligning av HMS Buffalo, skipet som brakte de første kolonistene til Adelaide. Fra sentrum går en historisk sporvogn til Glenelg.

For togreiser må "The Ghan" oppleves: toget kjører gjennom hjertet av Australia via Alice Springs til DarwinSydney, Melbourne, i tillegg kommer du også til Perth med tog.

Trafikk og Parkering

I Australia kjører folk på venstre side av veien, dette betyr at rattet på leiebilen din vil være på høyre side. Ha i tankene at Australia er et enormt land, og at avstanden til de andre byene kan være stor.

Adelaide ble tidligere kalt for "20 minutter byen", som betydde på det tidspunktet den tiden det tok å kjøre fra forstedene til byens sentrum. Ettersom forstedene vokste anvendes ikke dette som en tommelfingerregel lengre, selv om byen fortsatt har gode veiforhold med brede gater. Byen ligger i skjæringspunktet mellom motorveier fra øst til vest og fra nord til sør. På omtrent 7 timer via riksvei 1 kommer du til Melbourne. Å kjøre kystveien tar lengre tid, men det er en vakrere kjøretur.

I byens sentrum har bystyret lagt tilrette et dusin parkeringsplasser under navnet "U-Park". Du kan også parkere på gaten, skjønt maksimum tillatt parkeringstid ofte er begrenset. Dette er indikert med, for eksempel "1P" (maks 1 time parkering) eller '½P' (maks en halv time). I den såkalte "Loading Zone" er privat parkering tillatt i 10 minutter på det meste.

Hoteller

Adelaide har gode hotelltilbud. De mest luksuriøse ligger i Central Business District, men byen har et bredt spekter av tilbud i alle prisklasser. God kvalitet til fornuftige priser kan skaffes på de såkalte 'hostels', med enkle og doble soverom, men også med sovesaler. Adelaide har noe unikt: et herberge eksklusivt for folk som kjører Japanske motorsykler!
Det er vanligvis ikke noe problem å få hotellrom i Adelaide, men vi anbefaler å reservere på forhånd under noen av festivalene (se Innledning).

Ekstere Kilder

For mer informasjon om Adelaide, anbefaler vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Australian dollar
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Europcar
 • Budget
 • Alamo
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Sixt
 • East Coast Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Ace Rental Cars
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Alpha Car Hire
 • Bargain Car Rentals
 1. Hjem
 2. Bilutleie Australia
 3. Bilutleie Adelaide