Bilutleie Perth

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Perth på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Perth

 1. Hjem
 2. Bilutleie Australia
 3. Bilutleie Perth
EasyTerra Bilutleie Perth er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Perth

Bilutleie Perth
Bilutleie Perth

Innledning

Selv om Perth ligger avsides er det en av Australias favorittbyer. Hvis noen blir sendt til Perth på forretningsreise er det kanskje stor sjanse for at de aldri kommer tilbake. Byen, den avslappede holdningen og omgivelsene har voldsom tiltrekningskraft. Nær Perth er det praktfulle sandete strender, deilig havvann og klippeformasjoner. Byens høydepunkt er den umåtelige King's Park på toppen av Mount Eliza, derfra har du en glimrende utsikt over byen.

Befolkning

Perth har omkring 1,5 millioner innbyggere, omtrent tre kvartdeler av hele befolkningen i delstaten Western Australia, hvor den er hovedstad. Dette er indikasjon på hvor ubefolket resten av denne delstaten er. Western Australia er utrolig stor: 40 * Nederland.

Beliggenhet

Byen ligger i sør-vest Australia, ved elven Swan River, som munner ut i det Indiske Hav. Elven fikk navnet etter de svarte svanene som har sitt naturlige tilholdssted her. Kysten er flat, men i øst for Perth ligger fjellkjeden Darling Range. En annen Australier storby som ligger nærmest er Adelaide, 2700 kilometer (!) mot øst.

Økonomi

Perths eksistens skyldes alle naturressursene i Vest Australia. Delstaten har store mengder gull, jernmalm, nikkel, diamanter, olje og naturgass. Kontorene til de største selskapene ligger i Perth. Deres produkter transporteres via to havnebyer: Fremantle i munningen av Swan River sør-vest for byens sentrum, og Cockburn Sound lengre sør. I tillegg er Perth Western Australias hovedstad, som betyr at mange mennesker arbeider i regjeringen. Byen er også senter for utdanning; University of Western Australia har noen av landets beste forskningssenter.

Flyplasser

Perth Lufthavn ligger øst for byen. Det er to terminaler lokalisert ganske langt fra hverandre: den innenlandske terminalen ligger rundt 11 kilometer fra byen, den utenlandske terminalen noen 16 kilometer. Begge terminalene er forbundet av en skyttelbuss, som du må betale for med mindre den er inkludert i billettprisen. Fra begge terminalene går busser (Airport City Shuttle) til byens sentrum. Fra innenlandsterminalen går det også bybusser (Transperth).
I de sørlige delstatene ligger den mindre Jandakot Flyplassen, som blir brukt til privat og forretnings flyginger.

Offentlig Transport

Byen har god offentlig transportnett for busser, tog og en ferje. Det finnes fire jernbaner (Clarkson, Armidale, Midland og Fremantle) som alle avgår fra den sentralt liggende Perth Stasjonen.

Busser i sentrum (Central Business District og Central Area Transit) er gratis. Andre busslinjer avgår fra den sentrale busstasjonen på Mounts Bay Road eller den på Wellington Street. Det går en ferje tvers over Swan River, mellom Barrack Street ved nordkanten og Perth Zoo ved sørkanten.

For togreiser anbefaler vi turen med Indian Pacific. Toget reiser tvers gjennom Nullarbor Plains i Sør Australia. To ganger i uken er det togforbindelser til Sydney (reisetid: tre dager) og Adelaide (to dager). Disse togene avgår fra East Perth Terminal. Med buss er det også mulig: Greyhound Australia går til Darwin (60 timer), Adelaide (36 timer), Melbourne (48 timer) og Sydney (60 timer).

Trafikk og Parkering

I Australia kjører folk på venstre side. Hvis det er et sted på jorden hvor du kan lære å kjøre på venstre side, så må det være i Perth. Trafikken i byen er virkelig rolig, unntatt i morgen og kvelds rushtiden, omkring byen er det utmerket motorveier, og byens veiplan er regelmessig og klar.

Fra Perth går Great Eastern riksvei vestover. Ha i tankene at avstandene i Australia er enorme. Bare dra på lange turer hvis du er i god fysisk form og ta med nok mat og drikke. Ikke glem å ha med reservedekk. Selv om det finnes bensinstasjoner og moteller langs veien, ligger de ofte langt fra hverandre. Turen fra Perth til Adelaide tar omkring 36 timer!

Hoteller

De fleste luksushotellene ligger i Central Business District, men Perth har et stort antall alminnelige hoteller og bed & breakfast steder godt tilrettelagt. Spesielt utenfor byen anbefaler vi bed & breakfast tilbudene: du får et godt inntrykk av det landlige livet i Australia. Videre er det mange moteller langs motorveiene. Generelt sett er det ikke nødvendig å reservere på forhånd, med mindre du har tenkt på et spesielt hotell i byen.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Perth, vi Google, og følgende eksterne kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Ace Rental Cars
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • M2000 Car Rental
 • Mighty Cars & Campers
 • Red Spot Car Rental
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Perth

EasyTerra Bilutleie Perth sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Australia, men i en annen by enn Perth, klikk deg frem til Bilutleie Australia-siden, der du kan velge byen i Australia der du vil leie en bil.