• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Salvador

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Salvador på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Salvador

EasyTerra Bilutleie Salvador er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Salvador

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Salvador

Bilutleie tilbud i Salvador

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Salvador

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV

Bilutleiefirmaer i Salvador

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Salvador. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Localiza Car Rentals

  9.3 (38)
  Fra kr 273 / dag
 • Hertz

  8.6 (7021)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Movida

  7.4 (12)
  Fra kr 165 / dag
 • Alamo

  7.4 (8889)
  Fra kr 435 / dag
 • Foco

  7 (37)
  Fra kr 171 / dag
 • Budget

  7.8 (9798)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  8.3 (8307)
  Fra kr 444 / dag
 • National Car Rental

  8.5 (411)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Unidas

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.6 (1995)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Salvador?

Bilutleiefirmaer i og rundt Salvador

Hvis du er ute etter en leiebil i Brasil, men i en annen by enn Salvador, klikk deg frem til Bilutleie Brasil-siden, der du kan velge byen i Brasil der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Salvador

EasyTerra Bilutleie Salvador sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Av. Amaralina, 813

Lokal informasjon for Salvador

Innledning

Salvador er en Brasiliansk by med en rik historie. Opp til 1746 var det hovedstaden av den nye Portugisiske kolonien. Den gangen var byen meget rik, fra sukkeret og tobakkhandel blant andre, og også fra handelen i gull og diamanter fra hinterland. Salvador var også en landsettingshavn for Afrikanske slaver og den stille byen har en umiskjennelig Afrikansk innflytelse. Dette er delvis tydelig i musikken og den lokale matkultur. 

Befolkning

Salvador har 3 millionbeboere og et stort dels har Afrikansk røtter (ca tre fjerdedeler av befolkningen). Det er den tredje største byen av Brasil, atter São Paulo og Rio de Janeiro

Beliggenhet

Byen ligger på kysten i nordøstlig Brasil på en trekantet halvøy som isolerer den All Helgen Bukt (Baía de Todos operativsystem Santos) fra den Atlantiske Havet. Salvador er hovedstaden av stats Bahia. Den øvre byen (Cidade Alta) er det historiske hjertet av byen, med domkirken og mest restauranter og bar. Denne delen av Salvador er på UNESCO Verdenen Arven Stedet. Inne i byen handler om 85 målere senker. Mellom de to distriktene er en kabelbil.

Økonomi

Salvador er en av de mest viktige turistene destinasjoner i Brasil. Turisme leker følgelig en hovedrolle i økonomien. Dette forholder seg også til konstruksjons aktiviteter (ikke bare konstruksjonen av boligen, men også renovering av historisk bygger).

Via hava av Salvador er eksportert mange produkter fra hinterland: kakao, sisal, soyabønner og petrokjemisk produkter. Det er også olje og gassutforskning, og et oljeraffineri i Salvador. I tillegg har Ford et montasjeanlegg. 

Flyplass

Den internasjonale flyplassen av Salvador (offisiell: Deputado Luis Eduardo Magalhães Internasjonale Lufthavn) ligger 28 kilometer nordøst av byen midtpunktet. Flyplassen er lett oppnåelig ved leiebil: følg Paralela riksvei eller den mer vakker, men litt lengre veien langs kysten.

Offentlig transport

Salvador har et godt system av offentlige busser, men for en nykommer det kan være vanskelig å finne ut hvilken bussen drar hvor. Hvert stort handlende midtpunkt lar en stasjon hvor flerfoldige ledninger stanse. Den sentrale busstasjonen er Lapa (ved siden av kjøpesenteret med det samme navnet).

Trafikk og parkering

Som annen Brasiliansk by er trafikk i Salvador travel og kaotisk. Å finne et parkerende område i midtpunktet kan også være vanskelig. En leiebil er enda et utmerket alternativ i Salvador. Ikke nødvendigvis å sikte byen seg, men å kjøre til tiltrekninger i det omgiende området. Besøk, for eksempel, den 12 kilometeren lang strand av Praia de Forte, omtrent en time og en halv driv fra Salvador. Det er også et fristed for skilpadder.

Hoteller

Forsyningen av boligen i Salvador er enorm. Mer over er hotellene rom av det mest moderne i Brasil. De store, mer dyre hotellene er vanligvis langs den Atlantiske kysten. Billigere alternativer er langs en hovedgjennomgang i Salvador, Avenida Sete de Setembro. I den historiske Pelourinho distrikt kan du finne billigere hoteller, men det får støyende her om natten.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Salvador, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Brazilian real
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • Movida
 • Alamo
 • Foco
 • Budget
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Unidas
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Brasil
 3. Bilutleie Salvador