• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie Kuusamo

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Kuusamo på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Kuusamo

EasyTerra Bilutleie Kuusamo er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Kuusamo

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Kuusamo

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Kuusamo

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Kuusamo. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Budget

  8.8 (8849)
  Fra kr 448 / dag
 • Sixt

  8.8 (2824)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  8.6 (4742)
  Fra kr 605 / dag
 • Alamo

  8.6 (7778)
  Fra kr 500 / dag
 • Avis

  8.4 (5258)
  Fra kr 490 / dag
 • Europcar

  8.4 (7171)
  Fra kr 566 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Fra kr 582 / dag
 • Hertz

  8.3 (6042)
  Fra kr 644 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8 (1687)
  Fra kr 573 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2916)
  Fra kr 642 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Kuusamo?

Kuusamo – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Kuusamo) er mars den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kuusamo – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Kuusamo) er juni den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Kuusamo), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kuusamo – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Kuusamo) er juni den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kuusamo – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Kuusamo) er juni den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kuusamo - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Kuusamo), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kuusamo - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Kuusamo), er juni den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kuusamo - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Kuusamo), er juni den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kuusamo - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Kuusamo), er juni den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kuusamo - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Kuusamo), er mars den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kuusamo - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Kuusamo), er juni den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kuusamo - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Kuusamo), er juni den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kuusamo - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Kuusamo) er februar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Kuusamo

Hvis du er ute etter en leiebil i Finland, men i en annen by enn Kuusamo, klikk deg frem til Bilutleie Finland-siden, der du kan velge byen i Finland der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Kuusamo

EasyTerra Bilutleie Kuusamo sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Kuusamo

Innledning

Kuusamo er et av de største skistedene i Finland; omtrent 1 million turister besøker byen hvert år, de fleste i løpet av vintermånedene. Skiområdet Ruka som ligger midt på den 492 meter høye bakken Rukatunturi er ofte vertskap for internasjonale konkurranser.

Befolkning

Byen har ca. 17 000 innbyggere.

Beliggenhet

Kuusamo ligger i Øst-Finland, i kommunen uleårborg som strekker seg fra Bottenviken til grensen til Russland. Byen ligger nesten 800 kilometer nordøst for den finske hovedstaden Helsingfors.

Økonomi

Tømmerprosessering og transport er en viktig del av lokaløkonomien. I nærområdet blir det holdt rein, både for melk og kjøtt. Turisme er viktig: i vintermånedene kommer folk på grunn av vintersport, og i sommermånedene for å gå på fottur gjennom naturen. Den mest populære attraksjonen er den 80 kilometer lange Bjørnerunden gjennom Oulanka nasjonalpark. Til tross for turisme og andre økonomiske aktiviteter er arbeidsledigheten relativt høy i Kuusamo.

Flyplasser

Byens flyplass, Kuusamo Lufthavn, ligger 6 kilometer nordøst for sentrum. Den kan lett nås med leiebil: Fra sentrum tar du først Kitkantie nordover og kjører deretter til flyplassen via veien 8690. Veien og avkjørselen til flyplassen er tydelig skiltet. Avstanden fra flyplassen til skistedet Ruka er 25 kilometer.

Offentlig Transport

Kuusamo har god offentlig busstransport. Utenom bytransporten er det bussforbindelser til for eksempel skianlegget Ruka, Rovaniemi, Kajaani og landskapets hovedstad Uleåborg.

Trafikk og Parkering

På grunn av de lange avstandene mellom skianleggene og steder av interesse, er en leiebil det ideelle transportmiddelet for å turer til Kuusamo og nærområdene. Vær på vakt mot rein og elg som kan krysse veien uventet. Disse dyrene er hovedsakelig aktive når skumringen faller. Det er påbudt med spesielle vinterdekk fra desember til februar.

Hoteller

Skiområdet Ruka er et av de største i Finland, og det er derfor et stort utvalg av overnattingssteder. Hoteller blir riktignok raskt fullbookede i vintermånedene, og vi anbefaler derfor å bestille rom god tid i forveien. Du kan leie hytter i nærområdet. Hvis du velger å gjøre det, vil du trenge du en leiebil.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Kuusamo anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Swedish, Finnish
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Budget
 • Sixt
 • Thrifty
 • Alamo
 • Avis
 • Europcar
 • Autounion Car Rental
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 1. Hjem
 2. Bilutleie Finland
 3. Bilutleie Kuusamo