• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Annecy Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Annecy Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Annecy Jernbanestasjon

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Annecy Jernbanestasjon

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Annecy Jernbanestasjon

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV

Utvalg av utleiere etter Annecy Jernbanestasjon

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Annecy Jernbanestasjon. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Sixt

  7.9 (2941)
  Fra kr 517 / dag
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Fra kr 534 / dag
 • Hertz

  7.7 (6177)
  Fra kr 474 / dag
 • Avis

  7.6 (5359)
  Fra kr 541 / dag
 • Alamo

  8.1 (7920)
  Fra kr 500 / dag
 • Budget

  7.5 (9014)
  Fra kr 557 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1712)
  Fra kr 484 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Annecy Jernbanestasjon

Annecy Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Annecy Jernbanestasjon) er november den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Annecy Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Annecy Jernbanestasjon) er november den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Annecy Jernbanestasjon), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Annecy Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Annecy Jernbanestasjon) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Annecy Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Annecy Jernbanestasjon) er november den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Annecy Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Annecy Jernbanestasjon), er november den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Annecy Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Annecy Jernbanestasjon), er november den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Annecy Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Annecy Jernbanestasjon), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Annecy Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Annecy Jernbanestasjon), er november den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Annecy Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Annecy Jernbanestasjon), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Annecy Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Annecy Jernbanestasjon), er september den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Annecy Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Annecy Jernbanestasjon), er september den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Annecy Jernbanestasjon

Andre utleiesteder i Annecy

I tillegg til Annecy Jernbanestasjon i Annecy sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Annecy:

Stedsinformasjon for Annecy Jernbanestasjon

Generell informasjon

Annecy Togstasjon ble bygget i 1866. Det er endestasjonen for TGV-linjen Paris Gare de Lyon - Annecy. Byen ligger i departementet Haute-Savoie med alpene i bakgrunnen, i det sørøstlige Frankrike. Annecy ligger 35 kilometer fra Geneve ved en stor innsjø (Lac d’Annecy). På grunn av de mange små kanalene og Thious-elven, som renner gjennom byen og det middelalderske Palais de l’Ile, vil du tro at du er i Venezia.

Transport

Taxier fra selskapet Annecy Taxis er å finne på jernbanetorget. Ring 04 50 45 05 67 for å bestille en taxi. Flere busser stopper foran stasjonen. Du kan også leie bil i Annecy. Du finner flere bilutleieselskaper på nivå 1 av stasjonen og på den andre siden av stasjonen. Du kan også leie sykler på Annecy Stasjon fra selskapet Velonecy (tlf. 04 50 51 38 90). Sykler leies ut på venstre side når du forlater stasjonen, på Rue de l'Industrie. Det er en parkeringsfasilitet under togstasjonen.

Tjenester

Det er en informasjonsskranke i gjennomgangsområdet. Utenom reiseinformasjon og et hittegdskontor er det en spesiell tjeneste for turister med funksjonshemninger. Stasjonen har også bagasjevogner, toaletter, minibanker, telefonkiosker, postkasser, en fotokiosk for passbilder og fotokopieringsmaskiner.

Restauranter

For å stille din sult kan du gå til Restaurant l'Alizee. Restauranten er åpen fra 06.00 til 20.00. L'Alizee åpner en halvtime senere på søn- og helligdager.

Butikker

Du finner en Relay-kiosk på nivå 1 av togstasjonen. Denne internasjonale kjeden har et stort utvalg av magasiner, aviser, bøker snacks osv.

Åpningstider

Stasjonen er åpen fra 04.30 til 21.00.

Nyttige lenker

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Sixt
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Alamo
 • Budget
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Annecy
 4. Annecy Jernbanestasjon