• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 41207636
Åpningstider

Bilutleie Genève

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Genève på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 25% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 29. februar 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Genève

EasyTerra Bilutleie Genève er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Genève

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Genève

Bilutleie tilbud i Genève

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Genève

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Genève

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Genève. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Avis

  9.6 (5940)
  Fra kr 345 / dag
 • Enterprise

  9.4 (1921)
  Fra kr 312 / dag
 • Thrifty

  9.3 (5438)
  Fra kr 294 / dag
 • Budget

  9.1 (9604)
  Fra kr 278 / dag
 • Unirent Car Rental

  9.1 (300)
  Fra kr 366 / dag
 • Europcar

  8.8 (8061)
  Fra kr 233 / dag
 • Alamo

  8.1 (8619)
  Fra kr 441 / dag
 • National Car Rental

  8 (402)
  Fra kr 520 / dag
 • Hertz

  8 (6852)
  Fra kr 392 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (4314)
  Fra kr 433 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (3331)
  Fra kr 315 / dag
 • Sixt

  7.2 (3316)
  Fra kr 436 / dag
 • RPS Luxe

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Elite (Luxury)

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • CITROEN

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • AVIS Car-Away

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • AbsoluteCar

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Edel & Stark

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3811)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Genève?

Bilutleiefirmaer i og rundt Genève

Hvis du er ute etter en leiebil i Sveits, men i en annen by enn Genève, klikk deg frem til Bilutleie Sveits-siden, der du kan velge byen i Sveits der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Genève

EasyTerra Bilutleie Genève sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Rue de Lausanne 37
Rue de Lausanne 44
Rue des Pâquis 51

Lokal informasjon for Genève

Innledning

Etter Zürich er Geneve den største byen i Sveits. Geneve er velkjent internasjonalt, som ikke er overraskende med tanke på de mange internasjonale organisasjonene, forskningssentre og selskaper, inkludert internasjonale banker, som befinner seg i denne byen. Geneve blir ikke bare assosiert med byen, men også med innsjøen som med samme navn. Geneve er en eksklusiv by hvor du kan nyte et fint måltid og kjøpe de fineste klær, juveler og klokker. Geneve har hatt en turbulent historie og en del av dette har å gjøre med det faktum at det er fødestedet til Kalvinismen. Selv i dag er Geneve veldig liberalt.

Befolkning

Etter Zürich er Geneve den største byen i Sveits. Byen har ca. 185,000 innbyggere. Den likker i den fransk talende delen av Sveits. Likevel er det bare 75% av folket som har fransk som sitt morsmål. Dette er fordi Geneva tiltrekker mange utlendinger. I 2001 var 43% av befolkningen i Geneve fra utenlandsk opprinnelse. Dette er først og fremst på grunn av de internasjonale selskapene og organisasjonene som finnes i byen.

Beliggenhet

Geneve ligger sør vest i Sveits. denne liberale byen befinner seg også i den sørligste enden av Lake Geneva. Ti kilometer sør østover er Frankrike. Omtrent fem kilometer mot vest ligger også Frankrike. Noen av Geneves forsteder befinner seg i Frankrike. Den velkjente Rhône elven renner gjennom byen. Rhône oppstyr i Alpene og "renner gjennom" Lake Geneva og gjennom selve byen. Deretter bukter elven seg gjennom Frankrike, hvor den ender i Golfe du Lion.

Økonomi

Geneves økonomi er stort sett avhengig av de internasjonale organisasjonene som huses her. Noen eksempler på disse organisasjonene er: FN, Røde kors og Verdens helseorganisasjon. Selskaper har også en betydelig innflytelse på byens økonomi. Særlig er banksektoren er veldig viktig. Mange verdenskjente sveitsiske banker ligger i Geneve. Disse bankene er spesialisert i "private banker". Multinasjonale selskaper som Procter & Gamble og Serono, har sine europeiske hovedkvarter her i byen, disse er også viktige for økonomien. I tillegg huser Geneve en rekke viktige utdannings og forskningsinstitusjoner, for eksempel forskningsinstituttet CERN, Université de Genève, Institut Universitaire de Hautes Etudes Internationales og Ecole de traduction et d'interpretation. Geneve er også kjent for og økonomisk avhengige av sine berømte og kostbare klokker. Turisme spiller bare en liten rolle i Geneves økonomi.

Flyplasser

Geneve har en internasjonal flyplass som kalles Genève-Cointrin. Flyplassen ligger omtrent fem kilometer fra byen. Det er en av de mest moderne flyplassene i verden, slik som mange andre ting i Geneve. Flygninger til og fra sveitsiske, europeiske, russiske og amerikanske byer og Midtøsten blir prosessert via Geneves internasjonale Lufthavn.

Offentlig Transport

Hvis du ikke har leiebil til din disposisjon i noen dager, følgende tips angående offentlig transport vil kanskje være til nytte

For å komme deg fra Genève-Cointrin lufthavn til byens sentrum er buss den enkleste og billigste løsningen. Buss nr. 10 er den rette. Turen ned til sentrum tar bare 20 minutter. Det finnes også en togstasjon ved flyplassen, alle reisende og ankommende tog går gjennom Geneve. Så det er mulig å reise med tog til Geneve. Gare de Cornavin er byens hovedstasjon, med sentral beliggenhet. Denne stasjonen tar også imot høyhastighets tog, for eksempel fra Paris og Grenoble. Gare Routière er den viktigste busstasjonen i byen, fra hvor du kan reise til mange innenlands og utenlandske byer. Den mest romantiske måten å reise til Geneve er med båt.

Den offentlige transporten i Geneve består av trikk, buss og båt. de er alle raske, effektive, renslige, sikre og rimelig, og de vil føre deg "hvor som helst". Hele byen, inkludert flyplassen, kommer under transport sonen nr. 10. Dette betyr at billettene er gyldige for alle offentlige transportformer innen denne sonen. Før du bruker noen form for offentlig transport må du kjøpe billett. Du kan kjøpe på automater som er plassert på alle stopp. Du kan kjøpe en tre-stopp billett, en time-billett eller en dag-billett. På transport kontorene på stasjonene kan du også kjøpe andre rabatt-billetter. Alle bussene som kjører innom byen er merket met et tall. Bussene som går til Geneves forsteder, unntatt Frankrike og i Sveits, er merket med bokstaver.

Trafikk og Parkering

Geneve er en morsom by å komme til, fordi det er bare én sveitsisk og flere franske motorveier når du ankommer byen. Å kjøre i selve byen kan være en hektisk affære, det er et hektisk sted, men med en porsjon nerver og en viss erfaring er det mulig å gjennomføre. Å parkere i byens sentrum er innviklet. Å parkere i gatene er bare tillatt i et begrenset antall timer, noen ganger kun for én time. Følgende parkeringsfasiliteter anbefales: Parkeringshuset Place Cornavin og og under sør-siden av Pont de Mont-Blanc. det er mulig å gjøre en reservasjon på begge disse stedene.

Hoteller

For en by med jet-set rykte slik som Geneve, finnes et stort utvalg av budsjett- og middelklasses hoteller. I tillegg er det flere luksushotell. Disse blir for det meste benyttet av forretningsfolk, diplomater, osv. Det er viktig å bestille på forhånd, uansett hvilken prisklasse hotellet er i. Dette er nødvendig fordi det skal bare noen få konferanser til for å gjøre hotellene til en sjelden vare.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Geneve, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Swiss franc, Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  German, French, Italian
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Budget
 • Unirent Car Rental
 • Europcar
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • RPS Luxe
 • Elite (Luxury)
 • CITROEN
 • AVIS Car-Away
 • AbsoluteCar
 • Your Rent
 • Edel & Stark
 • FireFly Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Sveits
 3. Bilutleie Genève