Bilutleie Toulon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Toulon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Toulon

 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Toulon
EasyTerra Bilutleie Toulon er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Toulon

Bilutleie Toulon
Bilutleie Toulon

Innledning

Toulon er en by på den franske riveraen med et vakkert middelaldersk sentrum, som også er kjent som "basse ville" (nede i byen), fordi det er det laveste området i byen. Toulon har en flåtebase ved Middelhavet. Byen ligger bak en ås (Mont Faron), som til en viss grad beskytter Toulon fra nordvestvinden, en kald vind som kommer fra Alpene.
Napoleons gjennombrudd begynte etter slaget på Toulon i 1793. Han slo de engelsk spanske troppene som beleiret befestningen Balaguier vest for byen. I befestningen er det et museum dedikert denne striden.

Befolkning

Selve byen har rundt 170,000 innbyggere, men inkludert forstedene bor over en halv million mennesker i Toulon.

Beliggenhet

Toulon ligger i det sørlige Frankrike, ved middelhavet, mellom Marseille i vest og Nice i øst. Og er hovedstaden i departementet var.

Økonomi

Toulouse er nært forbundet med havnen. Først og fremst huser Toulon hovedkvarteret til den franske Middelhavsflåtes. Marinen skaper arbeidsplasser direkte og indirekte til tusenvis av mennesker. Handel via den "normale" havnen bidrar også betydelig til økonomien. I tillegg er også turismen viktig. Strendene på Cote d'Azur tiltrekker mange subtilhengere, men det gamle sentrum trekker også mange utenlandske besøkende.

Flyplasser

Noen 23 kilometer øst for byen ligger en flyplass: Toulon - Hyeres Lufthavn. Det er flyginger til, for eksempel, Brussel, Paris, Rotterdam og London. Du kommer til flyplassen på 20 minutter med bil via motorvei A570 (Hyères, Saint Tropez). En vakker strekning er veien langs kysten.
Andre flyplasser i området er Marseille-Provence Lufthavn (90 km vest for Toulon) og Nice Côte d'Azur Lufthavn (150 km øst for Toulon).

Offentlig transport

De fleste lokale og bybussene går fra Jernbanestasjon (Gare Routière). Denne offentlige transporten betjenes av Réseau Mistral. Det finnes raske busstjenester til større bydeler i området, som Cannes, Nice, Marseille og Gap.
Byen har togforbindelser i hele Frankrike. TGV stopper også i Toulon.
Fra Toulon havn går det forskjellige ferjer, for eksempel til Bastia på Korsika. Disse ferjene betjenes av to selskaper: Corsica Ferries og SNCM.

Trafikk og Parkering

Hovedveien gjennom sentrum av Toulon er Boulevard de Strasbourg. Sør for Place de Victor Hugo, smale veier går ned til gamlebyen. Det er best å ikke besøke gamlebyen med bil: veiene er smale og krokete. Fiske, grønnsaks og blomstermarkedet, selvfølgelig, er bare muig å nå til fots.
Omtrent 1.5 kilometer fra inngangen til havnen, i sentrum av Toulon, er det en overvåket parkeringsplass. I selve havnen er det en åpen parkeringsplass. Sørg for å ikke legge igjen verdisaker i bilen, ikke engang på den overvåkede parkeringsplassen!
Det er lov å parkere i gatene mot avgift, på steder som er merket med en hvit linje på veien.

Hoteller

Toulon er en viktig turist destinasjon på den populære Cote d'Azur, dette betyr at det ikke er mangel på hoteller, selv om de fleste av dem har en tendens til å falle under de dyreste kategorier. Det er få budsjetthoteller. I alle tilfeller anbefaler vi å bestille hotell på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Toulon, vi foreslår Google, og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Toulon

EasyTerra Bilutleie Toulon sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Toulon, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.