• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 41207636
Åpningstider

Bilutleie Calais

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Calais på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Calais

EasyTerra Bilutleie Calais er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Calais

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Calais. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Enterprise

  8.5 (1889)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alamo

  8.2 (8456)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  8.1 (7887)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.8 (5874)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  7.8 (400)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  7.8 (6756)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.7 (9491)
  Ingen priser tilgjengelig
 • CITROEN

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 240 anmeldelser

Bilutleiefirmaer i og rundt Calais

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Calais, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Calais

EasyTerra Bilutleie Calais sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Calais Fergehavn

Lokal informasjon for Calais

Innledning

Calais er hovedsakelig kjent som et transportsentrum: ferger over den engelske kanal og tog gjennom den engelske tunnelen til England. Selve byen har imidlertid også noe å by på, for eksempel Musée de la Seconde Guerre Mondiale i det tidligere nazistiske militære hovedkvarteret, historiske bygninger og den berømte statuen Les Bourgeois de Calais av Rodin. Byen er en populært dagstur-destinasjon for briter, hovedsakelig på grunn av de lave avgiftene på alkohol og tobakk i Frankrike.

Befolkning

Calais har 7 000 innbyggere; omtrent 50 000 flere mennesker bor i hele byområdet og områdene rundt byen.

Beliggenhet

Calais ligger langt nordvest i Frankrike, ikke langt fra grensen til Belgia. Den engelske byen Dover ligger ved den engelske kanal, kun 32 kilometer fra Calais. På en klar dag kan du se de hvite klippene til Dover.

Økonomi

Fergehavnen og togforbindelsen til England (i Coquelles, ca. 6 kilometer vest for byen) danner pilarene i lokaløkonomien. Direkte forbundet med dette er varehandelen som i stor grad er rettet mot besøkende briter. Det er lenge blitt produsert blonder i Calais, og det er også papirmøller og kjemisk industri.

Flyplasser

Flyplassen, Aéroport de Calais-Dunkerque, ligger i nærheten av byen Marck, 7 kilometer øst for sentrum. Med leiebil kan flyplassen enkelt nås via D119 eller D248. Veien inn og ut av flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Calais har god offentlig busstransport. De store supermarkedene (Auchan, Carrefour og kjøpesenteret Cité Europe) kan best nås med linje 5. Det går også en skyttelbuss fra sentrum til stasjonen for Eurostar-tog.

Trafikk og Parkering

Å finne veien rundt i Calais er ikke vanskelig, men du må være oppmerksom på at bilførere kan foreta uventede handlinger. Det er mennesker fra forskjellige land med ulike kjørekulturer og trafikkregler (bare tenk på forskjellen mellom å kjøre på venstre side i Storbritannia og høyre side i fastlands-Europa). I sentrum må du betale for gateparkering, men omkring sentrum er det mange muligheter for gratis parkering. Du kan også parkere gratis i en bestemt tid ved mange store kjøpesentre.

Hoteller

De fleste hotellene i Calais er å finne nær havnen. Det er også (ofte billigere) hoteller nær store kjøpesentre som La Française en Cité Europe. De mest luksuriøse innkvarteringene ligger for det meste i Couquelles. Det er også flere hoteller og feriesteder ved stranden.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Calais anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Enterprise
 • Alamo
 • Europcar
 • Avis
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Budget
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Calais