Bilutleie Tours

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Tours på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Tours

 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Tours
EasyTerra Bilutleie Tours er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Tours

Innledning

Tours er hovedstaden i det franske departementet Indre-et-Loire. Byen har et vakkert historisk sentrum (Vieux Tours) med velbevarte hus, delvis bestående av tre, og et hyggelig sentralt torg (Place Plumereau) med kaféer og restauranter.

Befolkning

Nesten 150 000 mennesker bor i selve byen, men innbyggertallet i hele byområdet Tours og omgivelsene er dobbelt så høyt.

Beliggenhet

Tours ligger sentralt i Frankrike ved sammenløpet av elvene Indre og Loire. Sistnevnte elv renner ut i Atlanterhavet lenger vest, i nærheten av Nantes. Orléans ligger nordøst for Tours.

Økonomi

Byen har det største universitet i Centre-regionen, Université Francois Rabelais. Universitet og det tilhørende sykehuset er byens største arbeidsgivere. Det er også en fransk luftstyrke, og dekkprodusenten Michelin er basert her. Det er en moderne næringsspark i Deux-Lions-distriktet der det for det meste ligger high-tech-selskaper og forskningsinstitutter.

Flyplasser

Aeroport Tours-Val de Loire ligger 6 kilometer nordøst for sentrum. Den kan lett nås med leiebil via Avenue de la Tranchée og Avenue André Maginot. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Tours har god offentlig busstransport. Bussentralen ligger i nærheten av rådhuset (Hôtel de Ville). Det blir bygget en trikkelinje. De første trikkene forventes å være i drift i 2013. Lyntog (TGV) stopper i Tours og forbinder byen med Paris, Bordeaux og Lyon.

Trafikk og Parkering

Tours' sentrum er delvis en fotgjengersone, og det kan være vanskelig å finne en parkeringsplass i gaten. Det er flere underjordiske parkeringshus der du kan parkere leiebilen din: under Place de la Gare, under Place des Halles (ideelt for et besøk til det historiske sentrumet) og under Place Anatole-France (for handling i Rue Nationale). Takket være ringveien rundt Tours, er det lett å komme fra den ene bydelen til den andre.

Hoteller

Tours har et godt utvalg av overnattingssteder, fra forretningshoteller til koselige familiehoteller. Det er også mange bed & breakfast-steder, som kalles chambres d'hôtes i Frankrike. Vanligvis trenger du ikke å bestille rom på forhånd, med mindre du ønsker å bo på et spesielt hotell.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Tours anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • AbsoluteCar
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car

Bilutleiesteder i Tours

EasyTerra Bilutleie Tours sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Tours, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.