Bilutleie Paris Gare Montparnasse Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Paris Gare Montparnasse Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Paris Gare Montparnasse Jernbanestasjon

 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Paris
 4. Gare de Paris-Montparnasse
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Paris Gare Montparnasse Jernbanestasjon

Generell informasjon

Gare Montparnasse ligger i Paris' 15. distrikt, i nærheten av sentrum. Louvre ligger kun 15 minutter til fots fra stasjonen. Stasjonen er utgangspunktet for TVG Atlantique, med destinasjoner som ToursBordeauxRennes og Nantes. Ingenting gjenstår av den gamle stasjonen fra 1984. På 1960-tallet ble bygninger erstattet med en moderne stasjon med kontorer. 

Transport

Har du lyst til å besøke Paris? Drosjeholdeplassene er å finne utenfor Pasteur-gjennomgangsområdet og det sentrale gjennomgangsområdet. Bybussene i Paris stopper rundt stasjonen. De fleste bussene stopper på Place Raoul Dautry. Her kan du også finne linjen 91, som går direkte til Gare de Lyon og Gare d’Austerlitz. Air France-skyttelbussen til de forskjellige flyplassene stopper også ved stasjonen. Den stopper hver halvtime på Rue du Commandant René Mouchotte ved Hotel Le Méridien. Den store T-banestasjonen ligger under stasjonen. Linje 4, 6, 12 og 13 stopper her. Inngangen til T-banen er å finne på nivå -1, men er tydelig skiltet. Du kan også leie en bil. I Pasteur-gjennomgangsområdet i Paris Montparnasse finner du bilutleieselskapene Avis, National, Europcar og Sixt.

Tjenester

Det er en informasjonsskranke i hvert av gjennomgangsområdene. Gare Montparnasse har også et hittegodskontor, et vekslingskontor, en politistasjon, oppbevaringsskap, toaletter og dusjer, minibanker og Wi-Fi. 

Restauranter

Gare Montparnasse har et omfattende utvalg av spisesteder. Kaffeelskere kan gå til Stabucks (nivå -1). Du kan også nyte et finere måltid, eller ta deg et raskt måltid på en av de mange takeaway-restaurantene.  

Butikker

Det er mange butikker å velge mellom, inkludert motebutikker, skobutikker, en gullsmed, en bagasjebutikk, kiosker, tobakkshandlere og apoteker. 

Nyttige lenker

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • AbsoluteCar
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Dollar Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty