Bilutleie Orvieto

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Orvieto på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Orvieto

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Orvieto
EasyTerra Bilutleie Orvieto er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Orvieto

Innledning

Orvieto er en gammel festningsby grunnlagt av etruskerne. De valgte en god beliggenhet hva forsvar angår, høyt over en stupbratt tuff-klippe (tuff er en grå, vulkansk bergart). Bymurene er laget av samme materiale. Folk kommer til Orvieto for å besøke det historiske sentrumet, men hovedsakelig på grunn av byens spektakulære beliggenhet.

Befolkning

Byen har over 21 000 innbyggere.

Beliggenhet

Orvieto ligger i det sørvestlige Umbria, i Italia. Omgivelsene består av porøs vulkansk stein. Sørvest for Orvieto ligger Bolsena, på innsjøen med samme navn.

Økonomi

Turisme utgjør en viktig inntektskilde for Orvieto, men det er også omfattende vingårder nordøst i byen. Druer har blitt dyrket her siden middelalderen. Særlig den hvite vinen fra denne regionen, Orvieto Abboccato, er høyt verdsatt av vinkjennere.

Flyplasser

Sant'Egidio Lufthavn, flyplassen i Perugia, er den nærmeste flyplassen, mer enn 50 kilometer nordøst for Orvieto. Den kan nås med leiebil via SS448 og SS3bis (reisetid omtrent 80 minutter). 

Offentlig Transport

Busstasjonen ligger på østsiden av byen, på Piazza Cahen. Fra denne stasjonen går det busser til torgene i sentrum: Piazza del Duomo og Piazza della Repubblica. Det er også bussforbindelser til Viterbo, Bolsena, Perugia og Roma, og det går en kabelbane mellom busstasjonen og jernbanestasjonen.

Trafikk og Parkering

Fra motorveien A1 (Milano-Roma) kjører du til Orvieto via en spektakulær, bratt og svingete vei. Du kan parkere leiebilen i nærheten av togstasjonen og ta kabelbanen til sentrum. I det historiske sentrumet er det parkeringsfasiliteter i nærheten av Via Roma.

Hoteller

De fleste besøker Orvieto på dagsturer. Dette betyr at det kan være travelt i løpet av dagen. For å nyte byen og kveldsroen fullt ut anbefaler vi deg å bli en natt eller noen få netter i Orvieto. Det er flere gjestehus og hoteller rundt om i det sentrale Piazza del Duomo. Du kan også velge landbruksturisme (ferie i gårdshus) i nærheten av Orvieto, men da er det praktisk med leiebil.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Orvieto anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Orvieto

EasyTerra Bilutleie Orvieto sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Orvieto, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.