Bilutleie Kerikeri

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Kerikeri på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Kerikeri

  1. Hjem
  2. Bilutleie New Zealand
  3. Kerikeri
EasyTerra Bilutleie Kerikeri er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Kerikeri

Innledning

Kerikeri er et populært turiststed på den berømte Bay of Islands i New Zealand. Byen er også ansett som nasjonens fødested, da det er her de første kolonistene bosatte seg. Byen har et vakkert historisk sentrum. En ryggsekkturist skrev en gang i hotellregisteret: "It's So Nice They Named it Twice", som førte til at turistkontoret umiddelbart brukte produktet av pennen hans som slagordet deres.

Befolkning

Byen har ca. 7000 innbyggere.

Beliggenhet

Kerikeri ligger nord i New Zealands North Island, på Bay of Islands. Byen ligger ved den brede elvemunningen av elven Kerikeri, tre timer med bil fra Auckland.

Økonomi

Lokaløkonomien er basert på turisme. Utenom turer gjennom Bay of Islands (delfiner) besøker folk Kerikeri på grunn av det velbevarte historiske sentrumet og de mange kunst- og håndverksbutikkene. En spesiell rute har blitt opprettet: The Arts og Craft Trail.

Flyplasser

Byens flyplass er oppkalt etter byens bukt: Bay of Islands Lufthavn. Den ligger omtrent 6 kilometer sørvest for Kerikeri og kan lett nås med leiebil via State Highway 10. Avkjørselen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Alle turiststeder av interesse i og rundt Kerikeri kan nås med buss. Det er busser til Waitangi, Paihia, Russel, Ninety Mile Beach og Cape Reinga samt Puketi Forest der du vil finne majestetiske Kauti-trær. Det er også bussforbindelser til andre steder på North Island, inkludert Auckland.

Trafikk og Parkering

Kerikeri er en liten by, og du vil lett finne veien rundt. Å finne en parkeringsplass er heller ikke noe problem. En leiebil er et ideelt transportmiddel for turer til de mange stedene av interesse på North Island. Auckland er tilgjengelig via State Highway 10 og State Highway 1.

Hoteller

Det er et veldig stort utvalg av overnattingssteder i og rundt Kerikeri, særlig for ryggsekkturister. De bor ofte i byen over lengre perioder, da fasilitetene er glimrende i forhold til prisen. De som foretrekker et hotell i mellomklassen har også et godt utvalg, men Kerikeri har ingen superluksuriøse innkvarteringer.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Kerikeri anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Kerikeri

EasyTerra Bilutleie Kerikeri sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i New Zealand, men i en annen by enn Kerikeri, klikk deg frem til Bilutleie New Zealand-siden, der du kan velge byen i New Zealand der du vil leie en bil.