Bilutleie Zell Am See

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Zell Am See på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Zell Am See

  1. Hjem
  2. Bilutleie Østerrike
  3. Bilutleie Zell Am See
EasyTerra Bilutleie Zell Am See er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Zell Am See

Bilutleie Zell Am See
Bilutleie Zell Am See

Innledning

Østerrikske Zell am See ble grunnlagt for veldig lenge siden. Allerede i bronsealderen var det en bosetting der byen nå står. I dag er Zell am See hovedsakelig kjent som et skisted.

Befolkning

Byen har ca. 10 000 innbyggere.

Beliggenhet

Zell am See ligger like vest for sentrumet av Østerrike, i en dal mellom to elver, Saalach og Salzach. Byen ligger på vestsiden av innsjøen Zell, omtrent 30 kilometer nord for Großglockner. Innsbruck ligger omtrent 100 kilometer vest for Zell am See.

Økonomi

Vinterturisme er den desidert viktigste inntektskilden for Zell am See. Skiløpere tiltrekkes av løypene i Schmittenhöhe. Til tross for at turister også kommer til byen om sommeren (golf, seiling på innsjøen), blir stordelen av byens inntekter inntjent om vinteren. Zell am See er også et regionalt shoppingsentrum, delvis styrket av turisme. Selskapet Hagleitner, spesialisert i selskapshygiene, har hovedkvarter i Zell am See.

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen er Salzburg Lufthavn, 50 kilometer nord for Salzburg målt i en rett linje, men med bil er avstanden nesten 100 kilometer. Med leiebil tar du Pinzgauer Strasse (B311) og motorveien A10 til flyplassen. Reisetiden er omtrent 75 minutter (lenger om vinteren).

Offentlig Transport

Fra busstasjonen i sentrum går det mange busser til steder like i nærheten, om vinteren også til skibakkene. Om vinteren går det busser minst 3 ganger i timen, og hvis du har et heiskort er de gratis. For fjernere destinasjoner er det best å ta den såkalte Postbus. Zell am See har en togstasjon med forbindelser til for eksempel Innsbruck og Salzburg.

Trafikk og Parkering

I sentrum kan du ofte parkere gratis i 30 minutter, men etter det må du betale. Denne regelen blir strengt anvendt og biltaue-tjenesten er ekstremt aktiv! Det er store parkeringsplasser nær skiheisene der du kan parkere leiebilen din gratis, men så snart heisene tar av kan du ikke etterlate bilen din her. For å redusere trafikken i sentrum har myndighetene gravd en tunnel vest for Zell am see, Schmittentünnel, som forbinder områdene nord og sør for byen. Zell am See er en base for turer i nærområdet. Du kan for eksempel kjøre gjennom Grossglockner High Alpine Road med leiebil, dra til Salzburg eller besøke isgrottene i Eisriesenwelt.

Hoteller

Med over to millioner besøkende hvert år er Zell am See blant de viktigste turistsentrene i Østerrike. Det finnes et stort utvalg av overnattingssteder, særlig typiske østerrikske vintersports-hoteller. Om sommeren trenger du ikke å bestille rom på forhånd, men om vinteren er dette absolutt nødvendig da det knapt vil være et ledig rom i Zell am See.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Zell am See anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet? Europcar

Hvis du er ute etter en leiebil i Østerrike, men i en annen by enn Zell Am See, klikk deg frem til Bilutleie Østerrike-siden, der du kan velge byen i Østerrike der du vil leie en bil.