Bilutleie Zell Am See

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Zell Am See på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Zell Am See.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Zell Am See

  1. Hjem
  2. Bilutleie Østerrike
  3. Bilutleie Zell Am See
EasyTerra Bilutleie Zell Am See er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Zell Am See

Bilutleie Zell Am See
Bilutleie Zell Am See

Innledning

Østerrikske Zell am See ble grunnlagt for veldig lenge siden. Allerede i bronsealderen var det en bosetting der byen nå står. I dag er Zell am See hovedsakelig kjent som et skisted.

Befolkning

Byen har ca. 10 000 innbyggere.

Beliggenhet

Zell am See ligger like vest for sentrumet av Østerrike, i en dal mellom to elver, Saalach og Salzach. Byen ligger på vestsiden av innsjøen Zell, omtrent 30 kilometer nord for Großglockner. Innsbruck ligger omtrent 100 kilometer vest for Zell am See.

Økonomi

Vinterturisme er den desidert viktigste inntektskilden for Zell am See. Skiløpere tiltrekkes av løypene i Schmittenhöhe. Til tross for at turister også kommer til byen om sommeren (golf, seiling på innsjøen), blir stordelen av byens inntekter inntjent om vinteren. Zell am See er også et regionalt shoppingsentrum, delvis styrket av turisme. Selskapet Hagleitner, spesialisert i selskapshygiene, har hovedkvarter i Zell am See.

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen er Salzburg Lufthavn, 50 kilometer nord for Salzburg målt i en rett linje, men med bil er avstanden nesten 100 kilometer. Med leiebil tar du Pinzgauer Strasse (B311) og motorveien A10 til flyplassen. Reisetiden er omtrent 75 minutter (lenger om vinteren).

Offentlig Transport

Fra busstasjonen i sentrum går det mange busser til steder like i nærheten, om vinteren også til skibakkene. Om vinteren går det busser minst 3 ganger i timen, og hvis du har et heiskort er de gratis. For fjernere destinasjoner er det best å ta den såkalte Postbus. Zell am See har en togstasjon med forbindelser til for eksempel Innsbruck og Salzburg.

Trafikk og Parkering

I sentrum kan du ofte parkere gratis i 30 minutter, men etter det må du betale. Denne regelen blir strengt anvendt og biltaue-tjenesten er ekstremt aktiv! Det er store parkeringsplasser nær skiheisene der du kan parkere leiebilen din gratis, men så snart heisene tar av kan du ikke etterlate bilen din her. For å redusere trafikken i sentrum har myndighetene gravd en tunnel vest for Zell am see, Schmittentünnel, som forbinder områdene nord og sør for byen. Zell am See er en base for turer i nærområdet. Du kan for eksempel kjøre gjennom Grossglockner High Alpine Road med leiebil, dra til Salzburg eller besøke isgrottene i Eisriesenwelt.

Hoteller

Med over to millioner besøkende hvert år er Zell am See blant de viktigste turistsentrene i Østerrike. Det finnes et stort utvalg av overnattingssteder, særlig typiske østerrikske vintersports-hoteller. Om sommeren trenger du ikke å bestille rom på forhånd, men om vinteren er dette absolutt nødvendig da det knapt vil være et ledig rom i Zell am See.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Zell am See anbefaler vi Google og følgende kilder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Østerrike, men i en annen by enn Zell Am See, klikk deg frem til Bilutleie Østerrike-siden, der du kan velge byen i Østerrike der du vil leie en bil.