Bilutleie Ponta Delgada

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Ponta Delgada på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Ponta Delgada.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Ponta Delgada

  1. Hjem
  2. Bilutleie Portugal
  3. Bilutleie Asorane
  4. Ponta Delgada
EasyTerra Bilutleie Ponta Delgada er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Ponta Delgada

Bilutleie Ponta Delgada
Bilutleie Ponta Delgada

Innledning

Ponta Delgada er en by på øya São Miguel i øygruppen Azorene. Det er den administrative hovedstaden i den autonome portugisiske regionen Azorene. Byen har en ganske historisk senter med bl.a. tre kirker verdt å se: Matriz de São Sebastião, São Pedro og São João.

Befolkning

Byen har over 45.000 innbyggere.

Beliggenhet

Ponta Delgada ligger på sørkysten av São Miguel. Den Sete Cidades Massif ligger nordvest for byen. Dette massivet er kjent for kratersjøer Lagea Azul og Lagea Verde (Blåog Grønn innsjø henholdsvis).

Økonomi

Ponta Delgada er turistplassen hjertet av Azorene så turismen utgjør en viktig inntektskilde. I tillegg er ananas dyrkes rett ved byen, som blir eksportert via flyplassen. Ettersom byen er også den administrative hovedstaden i Azorene, skaper regjeringen også sysselsetting.

Flyplasser

Flyplassen i Ponta Delgado ligger vest for byen, rett ved kysten. João Paul II Internasjonale Lufthavn er lett tilgjengelig med leiebil. Fra sentrum av Ponta Delgada følger du Rua Direita Santa Catarina som blir til i Rua Direita Ramalho. Motorveien nord for byen (2. Rundskriv) fører også til flyplassen. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Offentlig transport i Ponta Delgada er arrangert av minivans. Det er tre linjer, som du enkelt kan nå alle attraksjonene i byen. Fra den store busstasjonen på Avenida Infante D. Henrique (promenaden langs havnen) større busser drar til andre steder på São Miguel.

Trafikk og parkering

Ponta Delgada sentrum består av smale, ofte enveiskjørte, gater. Det kan derfor være vanskelig å finne veien rundt. Det er best å parkere leiebil på en av parkeringsplassene eller i det store parkeringshus i nærheten av havnen og utforske byen til fots. For å besøke resten av øya en leiebil er ideelt. Husk at mange fjellveier er smale og svingete. Tåke kan også sette i plutselig på São Miguel.

Hoteller

Å være turist hjertet av Azorene er det ingen mangel på innkvartering i Ponta Delgada. Det er gjestehus, rom i private hus, vandrerhjem, mellomtone hoteller og luksuriøse firestjerners hotell. Hvis du liker fred og ro, du kan leie en gammel gård i landlige området rundt Ponta Delgada. En leiebil er da en forutsetning. Azorene er et populært feriemål. Derfor bestille overnatting god tid i forveien.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Ponta Delgada, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Ponta Delgada

EasyTerra Bilutleie Ponta Delgada sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Portugal, men i en annen by enn Ponta Delgada, klikk deg frem til Bilutleie Portugal-siden, der du kan velge byen i Portugal der du vil leie en bil.