Bilutleie Malmö

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Malmö på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Malmö

  1. Hjem
  2. Bilutleie Sverige
  3. Malmö

EasyTerra Bilutleie Malmö er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Malmö

Bilutleie Malmö
Bilutleie Malmö

Innledning

Malmö er den tredje største byen i Sverige, etter Stockholm og Göteborg. Den gamle sentrum er dominert av ikke mindre enn tre kvadrater: Gustav Adolfs torg, Stortorget og Lilla Torg. Slottet, Malmöhus, er datert fra det femtende århundre også verdt et besøk.

Befolkning

Byen har nesten 300 000 innbyggere.

Beliggenhet

Malmö ligger helt sør i Sverige ved Øresund, det smale sundet mellom Kattegat og Østersjøen. På den andre siden av sundet ligger den danske hovedstaden København, som Malmö er koblet via Öresund bro.

Økonomi

Malmö var en av de første industrialiserte byer i Sverige. Før byggingen av Øresundsbroen lokale økonomien gikk nedover og arbeidsledigheten i byen var høy. Siden åpningen av brua i 2000 økonomien tok seg opp bemerkelsesverdig i Malmö. Spesielt bioteknologisk og IT-selskaper har slått seg ned i byen. En betydelig del av befolkningen arbeider også i København. Av svenske standarder imidlertid Malmö fortsatt har en høy ledighet.

Flyplasser

Malmö Lufthavn ligger 28 kilometer øst for byen. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Fra Malmö ringveien tar du avkjørsel til E65. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Malmö har utmerket offentlig transport. Fra den sentrale busstasjonen nær Gustav Adolfs torg busser går til alle destinasjoner i byen. Det er også regionale busser til destinasjoner lenger ut, for eksempel universitetet grunnlag i Lund. Det finnes også en regelmessig bussforbindelse med København.

Trafikk og parkering

Det er ikke vanskelig å finne veien rundt i en leiebil i og rundt Malmö. Veiene er gode og godt skiltet. I sentrum må du betale for gateparkering. Det er lettere å parkere leiebil i en av de femten parkeringshus i og rundt sentrum. Et elektronisk system leder deg til nærmeste parkeringshus som har ledig plass.

Hoteller

Malmö har en stor tilførsel av overnatting. Du kan bo på et ungdomsherberge, men også i et femstjerners hotell og alt i mellom. Byen er ikke en turist topp attraksjon, men likevel anbefaler vi bestiller hotellrom på forhånd hvis du ønsker å besøke Malmö i sommermånedene.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Malmö, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Malmö

EasyTerra Bilutleie Malmö sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Sverige, men i en annen by enn Malmö, klikk deg frem til Bilutleie Sverige-siden, der du kan velge byen i Sverige der du vil leie en bil.