Bilutleie Hanover

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Hanover på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Hanover

 1. Hjem
 2. Bilutleie Tyskland
 3. Bilutleie Hanover
EasyTerra Bilutleie Hanover er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Hanover

Innledning

Hannover er hovedstaden av Tysk føderal stat Senker Saxony. I løpet av Verdenkrig II ble byen hovedsakelig ødelagt. Etter krigen ble en del av den indre byen gjenoppbygd, men Hannover overrekker også seg med moderne arkitektur. Museene av byen (slik som Sprengel-Museet for moderne kunst og Landesmuseum) har interessante innsamlinger av malinger og skulpturer. Hanover er også visst for mange vakker landska parker og hager.

Befolkning

Hannover har over en halv million beboere.

Beliggenhet

Byen ligger i nord av Tyskland på Leine elv. Nord av byen ligger slettelandskapene av Nord Tyske Lavlandene, er sør av Hannover et kupert område som forbinder Harsgebergte ytterligere sør.

Økonomi

Hannover er en viktig industriby. Volkswagen har en stor fabrikk hvor firmabiler er laget, og dekket selskapet Kontinental og batteriprodusent Varta er etablert i Hanover. Det er også mange banker og forsikrings byråer, og det store reisingen selskapet TIR hovedkvarter er der. Hanover har alltid vært en handlende by, og dette er reflektert i Hannover Messe, en av de største industrimessene i verdenen og den databra Cebit. Gjennom hele året er organisert store utstillinger og konferanser i Hannover.

Flyplasser

Hannover-Langenhagen Lufthavn ligger 11 kilometernord av byen midtpunktet. Flyplassen er lett oppnåelig med en bil: Flyplassen ligger ved siden av A352, leddet mellom riksveier A7 (Hamburg-Kassel) og A2 (Berlin-Dortmund). Ruten til flyplassen er godt skiltet.

Offentlig transport

Hannover har et godt offentlig transport system bestå av et fint nettverk av bussledninger, trikker og by linje (S-Bahn). Hannover kortet er hendig for turister: med dette du mottar fri adgang til offentlig transportation og rabatt på inngangspenger er og tiltrekninger. Kortet kan bli anskaffet med en gyldighet av 1 eller 3 dager. Det er også gruppebilletter (for 2-5 folk). 

Trafikk og parkering

Hannover er en meget travel by og en stor del av hovedledningen som handler midtpunkt (hvor det er mange hyggelige terrasser) er bil befrir. I resten av byen kan du kjøre rundt behagelig. Å finne et parkerende område kan være vanskelig, spesielt i løpet av internasjonale messer og konferanser. Et kjøretøy må ha en spesiell etikett å gå inn i Umweltzone (byen midtpunktet). Leiebiler har en slik etikett. En leiebil er en utmerket form av transportation å undersøke omgivelsene av Hannover.

Hoteller

Som kongress og fremstillingsby er det ikke noen mangel av boligen i Hannover. Du vil finne de mest dyre hotellene, men også enkle ungdominternater og alt i mellom. Individer byr også rom å leie på en stor målestokk. Vi foreslår deg alltid å bestille din rom godt i avanserer i Hannover.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Hannover, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Hanover

EasyTerra Bilutleie Hanover sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Tyskland, men i en annen by enn Hanover, klikk deg frem til Bilutleie Tyskland-siden, der du kan velge byen i Tyskland der du vil leie en bil.