Bilutleie Frankfurt-Hahn Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Frankfurt-Hahn Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 14. april – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Frankfurt-Hahn Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Tyskland
 3. Bilutleie Frankfurt
 4. Frankfurt-Hahn Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Frankfurt-Hahn Lufthavn

Frankfurt Hahn Lufthavn i et nøtteskall

Frankfurt Hahn Lufthavn ligger 120 kilometer fra Frankfurt i den tyske delstaten Rheinland Platinate. Det er en av Tysklands største flyplassene. Frankfurt Hahn håndterer mer enn 4 millioner passasjerer årlig. Flyplassen ble bygget av de allierte styrkene etter krigen i kommunen Hahn, derav navnet.

Det er ingen tog forbindelse fra flyplassen til Frankfurt. Flyplassen er lett tilgjengelig med buss og bil. Det går jevnlig busser til forskjellige steder i Tyskland. Det er ingen hoteller på flyplassen, men det er noen i nærheten.

Det finnes butikker og restauranter, trådløst internett, to minibanker og to banker hvor du kan veksle penger. Videre tilbyr Frankfurt Hahn ulike muligheter til å slappe av. Det er en arkade inne i bygningen og en go-kart bane og 9-hulls golfbane i nærheten.

I de luftfarts industrien Frankfurt Hahn Lufthavn indikert med forkortelsene HHN (IATA-kode) og EDFH (ICAO flyplasskode).

Link til den offisielle webside til Frankfurt Hahn Lufthavn.

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andre bilutleiesteder i Frankfurt

I tillegg til Frankfurt-Hahn Lufthavn i Frankfurt sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Frankfurt: