Bilutleie Frankfurt Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Frankfurt Lufthavn på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Frankfurt Lufthavn.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Frankfurt Lufthavn

  1. Hjem
  2. Bilutleie Tyskland
  3. Bilutleie Frankfurt
  4. Frankfurt Lufthavn
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Frankfurt Lufthavn

Frankfurt Lufthavn i et nøtteskall

Flyplassen i Frankfurt, Frankfurt Lufthavn eller Frankfurt Rhein Hovedflyplass, er den største i Tyskland. Det er en viktig europeisk "hovedflyplass", som prosesserte 52 millioner passasjerer i 2005, som gjør den til den tredje travleste flyplassen i Europa, etter London Heathrow  og Paris Charles de Gaulle. Det er planer om å utbygge flyplassen med en fjerde rullebane, men beslutningen er blitt utsatt flere ganger.

Det finnes to terminaler, en tredje er under konstruksjon. Forbindelsen mellom terminalene skjer med den såkalte Skyline, et ubemannet automatisk tog. Det er to togstasjoner, underjordisk og på overflaten. Flyplassen ligger 12 kilometer sør vest for byen, og er lett å komme til med buss og bil.

Det er hoteller ved flyplassen. Det finnes også mange hoteller i byen, med en skyttlebussforbindelse til flyplassen. I begge terminalene er det mange butikker, snackbarer, kafeer og restauranter. Business fasiliteter er tilgjengelig på Frankfurt Lufthavn senteret på motsatt side av Terminal 1. Mange flyselskap har også sine egne lounger. I tillegg tilbyr flyplassen følgende tjenester: banker, vekslingskontor og minibanker. Det er også et fullt utstyrt postkontor. Det er lekeplass for barn, babyrom og kredittkort telefoner. I begge terminalene er trådløst internett tilgjengelig.

I luftfartsindustrien er Frankfurt Lufthavn indikert med forkortelsene FRA (IATA-kode) og EDDF (ICAO-kode).

Link til Frankfurt Lufthavn offisielle webside.