Bilutleie Frankfurt Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Frankfurt Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 14. april – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Frankfurt Jernbanestasjon

  1. Hjem
  2. Bilutleie Tyskland
  3. Bilutleie Frankfurt
  4. Frankfurt Train Station
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Frankfurt Jernbanestasjon

Generell informasjon

Frankfurt am Main Hauptbahnhof er sentralbanestasjonen i den tyske byen Frankfurt. Etter Berling er den Tysklands travleste stasjon og en av de mest besøkte stasjonene i Europa. Den vakre bygningen går tilbake til 1888 og ligger i Frankfurt sentrum. 

Transport

Hvis du ikke skal fortsette reisen, men har lyst til å utforske Frankfurt, kan du finne taxier foran stasjonen. Du trenger ikke å bestille. Bybusser som kjører gjennom hele byen og dens omgivelser er å finne på rutebilstasjonen på sørsiden av stasjonen på Mannheimstrasse. Trikker stopper foran hovedinngangen.  U-bahn og S-bahn reiser fra Frankfurt Hauptbahnhof Tief, en undergrunnsstasjon som ligger under stasjonen. Du finner innganger under den nordlige delen av stasjonen.  Følg skiltene 101-104. Hvis du foretrekker å leie en bil i Frankfurt, har du mange valgmuligheter på stasjonen. Du finner billeieselskapene Advice, Sixt, Europcar, og Hertz i Deutsche Bahn Reizensentrum (DB).

Tjenester

Det er bagasjerom for både håndbagasje og større bagasje. Stasjonen har også en informasjonsskranke og et reisebyrå. Alle fasiliteter for funksjonshemmede er tilgjengelige. I tillegg har den lokale turistinformasjonen en informasjonsskranke på stasjonen. 

Restauranter

Stasjonen tilbyr et bredt utvalg av spise- og drikkesteder. For dem som liker kaffe, finnes det en Starbucks, men du vil også finne store hamburger-kjeder. Det er også en sushibar og en tysk bar med tradisjonell mat og øl.

Butikker

Frankfurt Stasjon er et velegnet shoppingsted. Du vil finne en skomaker, en blomsterbutikk, et renseri, en spillehall, men også gavebutikker og butikker som selger tobakksprodukter. 

Nyttige lenker

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Andre bilutleiesteder i Frankfurt

I tillegg til Frankfurt Jernbanestasjon i Frankfurt sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Frankfurt: