• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Ayers Rock

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Ayers Rock på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Ayers Rock

EasyTerra Bilutleie Ayers Rock er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Ayers Rock

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Ayers Rock

Biltype
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV

Bilutleiefirmaer i Ayers Rock

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Ayers Rock. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Thrifty

  8.2 (4896)
  Fra kr 2748 / dag
 • Hertz

  8 (6171)
  Fra kr 1349 / dag
 • Avis

  8.1 (5354)
  Fra kr 1709 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3862)
  Fra kr 1804 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3472)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Ayers Rock?

Ayers Rock – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Ayers Rock) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ayers Rock – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Ayers Rock) er april den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ayers Rock - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Ayers Rock), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ayers Rock - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Ayers Rock), er april den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ayers Rock - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Ayers Rock), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ayers Rock - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Ayers Rock), er april den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ayers Rock - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Ayers Rock), er januar den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Ayers Rock

Hvis du er ute etter en leiebil i Australia, men i en annen by enn Ayers Rock, klikk deg frem til Bilutleie Australia-siden, der du kan velge byen i Australia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Ayers Rock

EasyTerra Bilutleie Ayers Rock sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

127 Yulara Dr, Yulara NT 0872, Australia

Lokal informasjon for Ayers Rock

Innledning

Ayers Rock, eller Uluru som urbefolkningen kaller det, er et slående stein formasjon i det sentrale Australia. For Aboriginene Uluru er en viktig, hellig sted nært knyttet til mytologien deres. For urbefolkningen er det tabu å klatre fjellet, og de derfor ser på turistene med sorg som gjør venture klatre. Gjør du det, for den saks skyld, har flere turister døde i løpet av tiden. Noe som utvilsomt sett av urbefolkningen som hevn for Uluru.

Beliggenhet

Uluru, eller Ayers Rock, ligger omtrent midt i sentrum av Australia, i den sørlige delen av Northern Territory. Den nærmeste storby er Alice Springs, på 440 kilometer nordøst for Uluru.

Flyplasser

Nord for Uluru-Kata Tjuta National Park ligger turiststedet Yulara med Connellan Lufthavn. Det er kun fly til og fra innenlandske destinasjoner (Alice Springs, Cairns, Sydney og Perth).

Offentlig transport

Den eneste offentlig transport består av skyttelbusser mellom Yulara og flyplassen og mellom Yulara og nasjonalparken.

Trafikk og Parkering

Veiene i og rundt Uluru-Kata Tjuta National Park er godt vedlikeholdt og det er svært lite trafikk. Når du går kjører rundt i en leiebil du trenger å være forberedt på kenguruer og andre krysset dyreliv.

Hoteller

Yulara er det eneste stedet hvor turister som ønsker å se Ayers Rock kan bli. Du kan leiren, men det er også luksushoteller. Uluru er en populær turistattraksjon og så er det anbefalt å bestille ditt opphold i god tid.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Ayers Rock (Uluru), vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Australian dollar
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Thrifty
 • Hertz
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Australia
 3. Bilutleie Ayers Rock