Bilutleie Cairns

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Cairns på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Cairns.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Cairns

  1. Hjem
  2. Bilutleie Australia
  3. Cairns
EasyTerra Bilutleie Cairns er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Cairns

Innledning

Cairns er en tiltrekkende by i nordøst av Australia, i staten av Queensland. Spesielt Japanske turister kommer i folkemengder til Cairns som som inskripsjonene ha blitt funnet i mange steder på engelsk og Japaner. Området av byen er vakkert, med tropiske regnskoger og strander til nord og sør av Cairns. Det er også starten punktet for turer til det Store Barrieren Revet, det største koralen revet i verdenen. Det er også vakker golfbaner som blir plassert i nabolaget av Cairns.

Befolkning

Cairns har mer enn 150.000 beboere, men befolkningen vokser fort. Mange Australiere og innvandrere velger Cairns som deres hjem på grunn av det tropiske klimaet og de vakker omgivelser.

Beliggenhet

Cairns ligger på den østlige kysten av Kappe York Halvøy, i nordøst av Australia, mellom Korallhavet og den Store Delende Rekkevidden. Nord av byen løgnen mange strander som sammen heter de Nordlige Strandene. Alle disse strandene er lett tilgjengelige ved leiebil, fordi det er utganger på Kapteinen Kokken Riksveien lede til den nordlige tuppen av Kappe York Halvøy. 

Økonomi

Turisme er den største kilden av inntekten for Cairns. Etter SydneyMelbourne og Brisbane, Cairns den mest populære destinasjonen for utenlandske turister i Australia. Turisme blir nær fulgt av sukkeret produksjon og eksporten av sukkeret, olje og gass via hava av Cairns. Den samme hava leker også en stor rolle i turismen til det Store Barrieren Reef.

Flyplasser

Cairns Internasjonale Lufthavn ligger 7 kilometere til nord av byen midtpunktet og er lett oppnåelig ved leiebil: flyplassene løgnene like ved siden av Kapteinen Kokken Riksveien (vend like på Tom Mcdonald Driv). Fra Cairns kan du nå mange Australske destinasjoner: Brisbane, Gold Coast, Sydney, Melbourne, PerthDarwinAlice Springs og Ayers Rock. Dessuten er det internasjonale forbindelser til Auckland, Tokyo, Hong Kong, Guam, Port Moresby og Singapore.

Offentlig transport

Marlin Kysten Sunbus vedlikeholder en regulær tjeneste fra det sentrale markedet (i det Sentrale Forretnings distriktet) til forstaden og til de Nordlige Strandene.

Det er også et hurtiglinje til Brisbane og det er en spesiell linje tur for turister: Kuranda Naturskjønne Jernbanen.

Trafikk og parkering

En leiebil er en ideell måte av transport å besøke de mange tiltrekningene omkring Cairns. Midtpunktet av byen burde bli unngått, og vi anbefaler ikke driv der i løpet av iltime. Å parkere flekker er rikelig i Cairns. I midtpunktet av byen må du betale for gateparkering, men omkring midtpunktet du kan ofte finne steder hvor du kan parkere opp til åtte timer for fri. Det er også adskillige parkerende garasjer og tomter.

Hoteller

Cairns har et meget stort utvalg av overnattingsmuligheter. Det er hundrevis av boliger, variere fra Seng & Frokoster og ungdominternater til luksuriøse internasjonale hotellkjettinger. Også mellom disse ytterlighetene, er det et stort utvalg av hotellrom. Dessuten er det fem ligger i teltsteder omkring byen, hvor kan du sette opp din telt, lei en karavane, eller parker din campingvogn. I den høye sesongen (juni til september) blir det anbefalt å bestille din hotellrom godt i avanserer. 

Eksterne kilder

For mer informasjon om Cairns, vi Google og følgende kildene:

Bilutleiesteder i Cairns

EasyTerra Bilutleie Cairns sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Australia, men i en annen by enn Cairns, klikk deg frem til Bilutleie Australia-siden, der du kan velge byen i Australia der du vil leie en bil.