• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie Cairns

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Cairns på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 1 feb – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Cairns

EasyTerra Bilutleie Cairns er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Cairns

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Cairns

Bilutleie tilbud i Cairns

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Cairns

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Cairns

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Cairns. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  9 (7746)
  Fra kr 430 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1687)
  Fra kr 445 / dag
 • Hertz

  8.5 (6033)
  Fra kr 822 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4740)
  Fra kr 796 / dag
 • Avis

  8.3 (5233)
  Fra kr 859 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (361)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  8.2 (7123)
  Fra kr 580 / dag
 • Budget

  8 (8821)
  Fra kr 844 / dag
 • Sixt

  7.9 (2823)
  Fra kr 461 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3748)
  Fra kr 828 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.8 (113)
  Fra kr 417 / dag
 • Bargain Car Rentals

  7.7 (10)
  Fra kr 327 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2919)
  Fra kr 736 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3410)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Ace Rental Cars

  6.9 (13)
  Fra kr 537 / dag
 • Britz Motorhomes

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Mighty Cars & Campers

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Apollo Car Rental

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Cairns?

Cairns – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Cairns) er august den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Cairns), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Cairns – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Cairns) er august den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Cairns – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Cairns) er august den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Cairns - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Cairns), er august den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Cairns - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Cairns), er august den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Cairns - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Cairns), er august den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Cairns - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Cairns), er juli den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Cairns - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Cairns), er august den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Cairns - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Cairns), er august den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Cairns - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Cairns), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Cairns - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Cairns), er september den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Cairns

Hvis du er ute etter en leiebil i Australia, men i en annen by enn Cairns, klikk deg frem til Bilutleie Australia-siden, der du kan velge byen i Australia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Cairns

EasyTerra Bilutleie Cairns sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Cairns

Innledning

Cairns er en tiltrekkende by i nordøst av Australia, i staten av Queensland. Spesielt Japanske turister kommer i folkemengder til Cairns som som inskripsjonene ha blitt funnet i mange steder på engelsk og Japaner. Området av byen er vakkert, med tropiske regnskoger og strander til nord og sør av Cairns. Det er også starten punktet for turer til det Store Barrieren Revet, det største koralen revet i verdenen. Det er også vakker golfbaner som blir plassert i nabolaget av Cairns.

Befolkning

Cairns har mer enn 150.000 beboere, men befolkningen vokser fort. Mange Australiere og innvandrere velger Cairns som deres hjem på grunn av det tropiske klimaet og de vakker omgivelser.

Beliggenhet

Cairns ligger på den østlige kysten av Kappe York Halvøy, i nordøst av Australia, mellom Korallhavet og den Store Delende Rekkevidden. Nord av byen løgnen mange strander som sammen heter de Nordlige Strandene. Alle disse strandene er lett tilgjengelige ved leiebil, fordi det er utganger på Kapteinen Kokken Riksveien lede til den nordlige tuppen av Kappe York Halvøy. 

Økonomi

Turisme er den største kilden av inntekten for Cairns. Etter SydneyMelbourne og Brisbane, Cairns den mest populære destinasjonen for utenlandske turister i Australia. Turisme blir nær fulgt av sukkeret produksjon og eksporten av sukkeret, olje og gass via hava av Cairns. Den samme hava leker også en stor rolle i turismen til det Store Barrieren Reef.

Flyplasser

Cairns Internasjonale Lufthavn ligger 7 kilometere til nord av byen midtpunktet og er lett oppnåelig ved leiebil: flyplassene løgnene like ved siden av Kapteinen Kokken Riksveien (vend like på Tom Mcdonald Driv). Fra Cairns kan du nå mange Australske destinasjoner: Brisbane, Gold Coast, Sydney, Melbourne, PerthDarwinAlice Springs og Ayers Rock. Dessuten er det internasjonale forbindelser til Auckland, Tokyo, Hong Kong, Guam, Port Moresby og Singapore.

Offentlig transport

Marlin Kysten Sunbus vedlikeholder en regulær tjeneste fra det sentrale markedet (i det Sentrale Forretnings distriktet) til forstaden og til de Nordlige Strandene.

Det er også et hurtiglinje til Brisbane og det er en spesiell linje tur for turister: Kuranda Naturskjønne Jernbanen.

Trafikk og parkering

En leiebil er en ideell måte av transport å besøke de mange tiltrekningene omkring Cairns. Midtpunktet av byen burde bli unngått, og vi anbefaler ikke driv der i løpet av iltime. Å parkere flekker er rikelig i Cairns. I midtpunktet av byen må du betale for gateparkering, men omkring midtpunktet du kan ofte finne steder hvor du kan parkere opp til åtte timer for fri. Det er også adskillige parkerende garasjer og tomter.

Hoteller

Cairns har et meget stort utvalg av overnattingsmuligheter. Det er hundrevis av boliger, variere fra Seng & Frokoster og ungdominternater til luksuriøse internasjonale hotellkjettinger. Også mellom disse ytterlighetene, er det et stort utvalg av hotellrom. Dessuten er det fem ligger i teltsteder omkring byen, hvor kan du sette opp din telt, lei en karavane, eller parker din campingvogn. I den høye sesongen (juni til september) blir det anbefalt å bestille din hotellrom godt i avanserer. 

Eksterne kilder

For mer informasjon om Cairns, vi Google og følgende kildene:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Australian dollar
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Enterprise
 • Hertz
 • Thrifty
 • Avis
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Budget
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • East Coast Car Rentals
 • Bargain Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Ace Rental Cars
 • Britz Motorhomes
 • Mighty Cars & Campers
 • Apollo Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Australia
 3. Bilutleie Cairns