• Kundebedømmelser
 • 8.4 / 10 Antall anmeldelser: 208
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Alice Springs

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Alice Springs på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Alice Springs

EasyTerra Bilutleie Alice Springs er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Alice Springs

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Alice Springs
 • For eksempel: Mitsubishi Outlander
  Mellomstor klasse
  For eksempel: Mitsubishi Outlander
 • For eksempel: Mitsubishi Outlander
  SUV klasse
  For eksempel: Mitsubishi Outlander

Bilutleiefirmaer i Alice Springs

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Alice Springs. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.
 • Thrifty
  8.4 (4385)
  Fra / dag
Prisene som er vist ovenfor er per dag basert på en leieperiode på minst 7 dager. Skatter og ekstra kostnader for tillegg kan gjelde. Klikk her for en forklaring av disse kostnadene.

Når bestille en leiebil i Alice Springs?

Gjennomsnittlig dagpris per måned

Bilutleiefirmaer i og rundt Alice Springs

Hvis du er ute etter en leiebil i Australia, men i en annen by enn Alice Springs, klikk deg frem til Bilutleie Australia-siden, der du kan velge byen i Australia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Alice Springs

EasyTerra Bilutleie Alice Springs sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Alice Springs

Innledning

Alice Fjærer i Sentral Australia var opprinnelig et forlik av den Opprinnelige, som sannsynlig levde der i 50.000 år før den whites ankom. Alice Fjærer var en viktig foothold for telegrafen ledningen fra Adelaide til Darwin, som ble bygd i det 19 århundret. Det historiske telegrafen kontoret finnes enda og er en turisttiltrekning. Spesielt tegner området av Alice Fjærturister: Det er mange gående stiene gjennom Macdonnell Rekkeviddene. Byen er også starten punktet for turer til den berømte Ayers Klippen, sør av Alice Fjærer.

Befolkning

Byen har mindre enn 30.000 beboere, som tilnærmett 17% er Opprinnelig av. Også helt lever et par Amerikanere i Alice Fjærer, som arbeider i Furuhull, en stasjon som overvåker satellittkommunikasjon.

Plassering

Alice Fjærer er lokalisert midt i Australia. Byen lar en meget isolert plassering, de nærmeste stedene av interessen være Havn Augusta i Sydlig Australia (1007 km) og Darwin (1305 km). Macdonnell Strekker seg løgn mot øst og vest av Alice Fjærer, med Simpson ørkensørøst av byen. Todd elv kjører gjennom byen, men det kan neppe hete en elv: bedding er tørr for mest av året.

Økonomi

Turisme er av stor betydning for Alice Fjærer. Alle turistorganisasjoner har et kontor i byen og også mange hoteller og boarding hus byr det lokale offentlige arbeidet. Pluss, det er mange organisasjoner aktiv å utvikle landskapet omkring byen. Der også minerer. Det overvåkende stasjonen Furua Hullet (se befolkning) byr mange folk arbeider også.

Flyplasser

Alice Fjærer flyplass ligger ca 15 kilometersør av byen. Flyplassen og er følgelig lett oppnåelig ved leiebil. Det har flykter til Ayers Rock, DarwinSydney, Melbourne, Brisbane, AdelaideCairns, og Perth

Offentlig transport

Unntar for taxier det er ingen annen lokal offentlig transportation i Alice Fjærer. Det er offentlig transportation å fremme ligge destinasjoner. Den berømte linjen, Ghan, forbinder Alice Fjærer med Darwin og Adelaide. Det er også daglige bussforbindelser til Darwin og Adelaide. 

Trafikk og parkering

I Australia kjører de til venstre. I og omkring byen, du kan behagelig kjøre rundt i din leiebil, og finne et parkerende område ikke er noen problem. Det blir ikke foreslått å kjøre utenfor byen om natten, og noen leiebilselskaper forbyr selv dette. Det er en god grunn for dette: på natt spill er mer aktivt enn i løpet av dagen.

Tenk på de enorme avstandene i Australia. Avstanden fra Alice Fjærer til Adelaide er 1530 kilometere og til Darwin neppe mindre: 1498 kilometere.

Hoteller

Det er ikke noen mangel av boligen i Alice Fjærer. Fra enkle gjestehus for backpackers til det luksuriøse Lasseters Hotellet & Kasino (5 stjerner). I mellom du vil finne adskillige hoteller og Seng & Frokoster. Det er også noen såkalte karavaneparker, hvor kan du leie et bevegelig hjem, parker din RV eller legg opp din telt.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Alice Springs, vi Google og følgende kildene:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Australian dollar
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  station
 • Populære bilutleiere
  Hertz

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet? Thrifty
 1. Hjem
 2. Bilutleie Australia
 3. Bilutleie Alice Springs