• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Gent

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Gent på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Gent

EasyTerra Bilutleie Gent er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Gent

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Gent. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Budget

  8.4 (9604)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  8.3 (5940)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  8 (8061)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.8 (5438)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  7.1 (6852)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (4314)
  Ingen priser tilgjengelig

Bilutleiefirmaer i og rundt Gent

Hvis du er ute etter en leiebil i Belgia, men i en annen by enn Gent, klikk deg frem til Bilutleie Belgia-siden, der du kan velge byen i Belgia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Gent

EasyTerra Bilutleie Gent sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Industriepark-Drongen 15D, 9031 Gent, Belgium
Kortrijksesteenweg 676
Oudenaardse Steenweg 91a
Twaalfapostelenstraat 16a
Voskenslaan 147

Lokal informasjon for Gent

Innledning

Gent er hovedstaden i den Flemske provinsen i Øst-Flandern i Belgia. Byen har en eldgammel historie. Siden år 1000 AD var den i flere århundrer den største byen i Nederlandene, til og med større enn London. Selv om gamle hus er blitt brutt ned og kanaler er borte for trafikkens skyld, har byen fortsatt en hel del skjønnhet å tilby. For eksempel de gamle kjøpmannshusene i Graslei, Belfort, den middelalderske Lakenhalle og St Bavo Katedralen.

Befolkning

Gent har mistet en del av sine innbyggere siden 1977. På den tiden hadde byen nærmest 250,000 innbyggere, men omtrent 10% av dem flyttet til de mer attraktive nærliggende bykommunene. Bystyret har med godt resultat renovert byen, og delvis på grunn av innvandring øker innbyggertallet igjen. For øyeblikket har Gent 230,000 innbyggere.

Beliggenhet

Byen ligger vest for Belgia, hvor to elver møtes: Schelde og Leie. Tidligere var Gent forbundet til det åpne hav gjennom Westerschelde. På grunn av grunnfall forsvant denne forbindelsen, men takket være Kanalen fra Gent til Terneuzen kan mindre skip fortsatt komme seg til Gent.

Økonomi

Gent var en av de første industrialiserte byene på fastlandet i Europa. Spesielt tekstilindustrien spilte en viktig rolle. Nå er det særlig havnen som er et viktig bidrag til Gents økonomi. Den er den tredje største havnen i Belgia (etter Antwerpen og Zeebrugge). I havneområdet er bilselskaper (Volvo, Honda) sterkt representert.
I tillegg er Gent det viktigste utdanningssenter i Belgia, med et utmerket universitet og flere polytekniske høyskoler. En av fem av byens innbyggere er studenter. Turismen har vært tiltagende viktig. Sammen med det store antallet studenter, betyr dette at mange mennesker jobber i barer og restauranter, osv.
Dyrking av blomster er omfattende i områdene rundt byen. Derfor organiseres det hvert år et stort blomstermarked i Gent, Floralia.

Flyplasser

Gent ligger 45 minutters avstand med bil fra Belgias nasjonale lufthavn nær Brussel (Zaventem). Det er en direkte togforbindelse til denne flyplassen. Flyplassen i Oostende er spesielt viktig for flytransport, også fodi den har noen flygninger til turistdestinasjoner i Sør Europa.

Offentlig transport

Det Belgiske lokale transportselskapet De Lijn har et omfattende nettverk av trikk- og bussruter i Gent. En av de tre linjene (linje 3) betjenes av trolleybuss.

På Torsdager, Fredager og Lørdager (fra Mai til Oktober) er det en gratis såkalt electro-båt mellom Korenlei i sentrum og Zuid (like ved byens bibliotek). Iløpet av helgen er det gratis nattbusser (mellom 23.30 og 2.30) fra Hoernmarkt i sentrum til alle forstedene i Gent.

Gent har fem busstasjoner: Gent-Sint-Pieters, Gent-Dampoort, Drongen, Gentbruges og Merelbeke. Gent-Sint-Pieters er den viktigste stasjonen, rett sør for sentrum. Det finnes ruter til alle byene i Belgia og det er en high-speed rute til Paris.

Trafikk og Parkering

Byens sentrum er totalt bilfri. Omkring sentrum er det atskillige parkeringsmuligheter. Du blir ledet dit via et dynamisk informasjonssystem, som indikerer hvor det er ledige plasser. Langtidsparkering i gatene er avskrekkende og det er dyrere enn å parkere bilen din i et av parkeringshusene. Du kan også parkere gratis på to P+R områder i utkanten av byen: Gentbrugge og Oostakker. De er begge tilknyttet offentlig transport. Det arbeides med å utvide disse P+R områdene.
Biler som blir parkert på feil steder blir tauet bort. I tillegg må du også betale kostnadene til borttauingen.

Hoteller

Det finnes over 30 hoteller i Gent, inkludert tre 4 stjerners hoteller. I tillegg er det mange Bed & Breakfast fasiliteter og leiligheter. Generelt sagt er det ikke nødvendig å bestille på forhånd, unntatt under begivenheter (Gentse Feesten i Juli, Floriade) eller hvis du har et spesielt hotell i tankene.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Gent foreslår vi å Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Budget
 • Avis
 • Europcar
 • Thrifty
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Belgia
 3. Bilutleie Gent