• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Brugge

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Brugge på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 15% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 26. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Brugge

EasyTerra Bilutleie Brugge er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Brugge

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Brugge. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Europcar

  9.2 (8351)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  8.5 (6131)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.8 (9836)
  Ingen priser tilgjengelig

Lokal informasjon for Brugge

Innledning

Brugge er hovedstad i provinsen Vest-Flandern. Tidligere var byen direkte knyttet til havet via Het Zwin, men den forbindelsen ble opphørt. Zeebrugge er nå byens havn, 20 kilometer nord-vest for byen. Brugges sentrum er et eneste stort åpen museum av middelalderske bygninger: hus, kanaler, broer, og alt er vakkert restaurert. Dette sier ikke på noen måte at byens historiske sentrum er 'død', langt ifra. Folk lever, arbeider og fester.

Befolkning

Byen har 120,000 innbyggere, en av seks bor i det gamle sentrum.

Beliggenhet

Brugge ligger nord-vest i Belgia, ikke langt fra den Nederlandske grensen (Zeeuws-Vlaanderen).

Økonomi

Den historiske byen tiltrekker seg mange innenlandske og utenlandske besøkende. Mange av dem er dagreisende, men mer enn en million besøkende blir i Brugge for en eller flere netter hvert år. Dette betyr at turisme er en viktig pilar for den lokale økonomien. Havnen Zeebrugge er en del av bykommunen Brugge. Selv om denne havnen ikke er i nærheten så stor som den i Antwerpen, opplever den en gagnlig vekst.

Flyplasser

Den nasjonale flyplassen Brussels Internasjonale Lufthavn (eller: Zaventem Lufthavn) ligger noen 120 kilometer fra Brugge og den kan kjøres til via E40. Privatfly kan også benytte Oostende-Brugge flyplassen á 25 kilometer fra byen. Også Charleroi Lufthavn (140 km), som lavprisflyselkapene refererer til som 'Brussel Sør'.

Offentlig transport

Brugges stasjon ligger langs jernbanen Oostende-Brussel-Köln. Dette betyr at byen er lett å komme til fra mange Europeiske byer. På stasjonens område kan du finne bybussene. Bussene avgår til sentrum i gjennomsnitt på 2 minutter.

Trafikk og parkering

Brugge er lett å komme til via E40 motorveien: Calais - Oostende - Brugge (exit nr. 8) - Gent - Brussel. Gent er en halvtimes kjøretur ifra, Brussel og Antwerpen en times kjøring. Kysten ligger knapt 15 kilometer ifra.

Biler blir holdt utenfor byens sentrum så mye som mulig. Det er en fartsgrense på 30 kilometer i timen og det finnes mange enveis gater. Du kan parkere i sentrum hvis du bruker blå parkeringsdisk, for maks fire timer. Det svarer seg heller å parkere bilen din i en av de offentlige parkeringsplassene (P-Rand), som ligger omkring det historiske senteret. Taksten er ikke høy, parkeringsplassene i Brugge er de billigste i hele Belgia. En gratis buss vil ta deg med fra parkeringsplassen til gamlebyens hjerte.

Hoteller

Det finnes et stort omfang hoteller disponible i Brugge og det er også mange bed & breakfast. De mest populære og koseligste stedene for overnatting ligger i byens sentrum, men de er ofte fullbooket. Vi anbefaler at du bestiller rom på forhånd, spesielt på sommeren.

Ekterne Kilder

For mer informasjon om Brugge foreslår vi å Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 1. Hjem
 2. Bilutleie Belgia
 3. Bilutleie Brugge