• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Hasselt

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Hasselt på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Hasselt

EasyTerra Bilutleie Hasselt er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Hasselt

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Hasselt. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Europcar

  9 (8331)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  7.1 (7046)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  8.5 (6110)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.8 (9817)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (4482)
  Ingen priser tilgjengelig

Bilutleiefirmaer i og rundt Hasselt

Hvis du er ute etter en leiebil i Belgia, men i en annen by enn Hasselt, klikk deg frem til Bilutleie Belgia-siden, der du kan velge byen i Belgia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Hasselt

EasyTerra Bilutleie Hasselt sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Genkersteenweg 61
Kempische Steenweg 237
Kieleberg 4c

Lokal informasjon for Hasselt

Innledning

Hasselt er hovedstaden i den Belgiske provinsen Limburg. Byens sentrum, enda den ikke er stor, er veldig koselig. I 2004 ble den erklært 'den koseligste byen i Flandern'. Byen er ekstremt aktiv, tenker ut og gjennomfører planer, som for eksempel den store makeoveren av sentrum. Deler av sentrum er nå bilfrie, og trafikk er begrenset i andre områder. Hasselt er Belgias gin-hovedstad. Borrelmanneke' og National Gin Museet symboliserer denne statusen. I tillegg huser byen Europas sørste Japanesiske hage.

Befolkning

Siden slutten av 2005 har Hasselt 70,000 innbyggere. Tallet vokser stabilt. Den lokale dialekten er kjent som Hessels og er annerledes enn Flamsk. Mange veiskilt er på Flamsk og på Hessels likeså.

Beliggenhet

Byen ligger nord-øst i Belgia, mer eller mindre i midten av trekanten Brussel-Antwerpen-Maastricht. Av de tre byene er Maastricht nærmest Hasselt: 35 kilometer. Byen ligger ved Albertkanaal og Demer elven.

Økonomi

Hasselt er et viktig økonomisk senter i Belgia. Den ligger i hjertet av det såkalte Euregion Rhine og Meuse, et samarbeid mellom Nederland, Belgia og Tyskland. Det er Flanderns tredje næringsby. Dens vekst var delvis på grunn en stor Philipsfabrikk, men den ble stengt i 2003. Byen fokuserer nå på tjenestesektoren og utdannelse. Det unge Universitetet i Hasselt spiller en viktig rolle i denne sammenheng. Byen har et forsprang når det gjelder moderne teknologi. I 'I-City' prosjektet testet 4000 frivillige anvendelsen av wireless ICT.
Hasselt er kjent som den overlegent beste shoppingby. Bykommunen er veldig aktiv i å promotere det omfattende butikknettverket.

Flyplasser

Hasselt ligger omtrent en times kjøring fra den nasjonale flyplassen Zaventem, nær Brussel. Maastricht-Aachen Lufthavn ligger nærmere, med flygninger til Amsterdam, Berlin og Bukarest. I tillegg er det flygninger med lavprisflyselskap til populære feriedestinasjoner. Ferieflygninger avgår også fra Liege Lufthavn, sør-vest i Liege.
Småfly kan lande i Hasselt, på Kiewit flyplass.

Offentlig transport

Byens bussnettverk i Hasselt er gratis! Eksperimentet med gratis transport startet i 1997 og var så vellykket at det ble permanent innført. Alle bussene avgår fra torget som ligger forran togstasjonen. En spesial by-shuttlebuss (CP: CentrumPenel) går hvert 10. minutt til Grote Markt. Regionale busser ankommer også dette torget ved togstasjonen.

På Groenplein bak rådhuset kan du også låne forskjellige sykler fra byens tilsynsmenn (Man-Fre 9 - 18 - Lørdager fra 10 til 18). Denne tjenesten er også gratis.

Med tog er det forbindelse til Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Louvain og Liege.

Trafikk og Parkering

Hasselt er lett å komme til via motorveiene E313 og E314. I byen er det to ringveier, Grote Ring og Groene Boulevard. Den sistnevnte sirkulerer omkring byens sentrum.

I byen, innen gåavstand, er det gratis parkeringsområder. Nær Alverberg sportssenter er det også P+R område, derfra går det en gratis bybuss til sentrum. Det finnes også en spesiell sone for campingturister. Man må betale for å parkere i gaten (Mandag til Søndag fra 9 til 19). I sentrum er det også atskillige innendørs parkeringssteder. Det er en stor parkeringsplass på baksiden av Kolonel Dusartplein. Parkeringsplassene bak Sentralstasjonen har ofte ledige plasser.

I Hasselt er fartsgrensen mye overvåket! I byens sentrum og nær skoler er fartsgrensen 30 km/t.

Hoteller

Byen har et rimelig antall hoteller, inkludert to 4 -stjerners hoteller. I tillegg er det bed & breakfast innkvartering, som i Belgia kalles 'gjesterom'. Hasselt tiltrekker seg mange dagturister, og markeder og konferanser blir organisert regelmessig. Vi anbefaler å reservere hotell på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Hasselt foreslår vi å Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Flerbruksbil

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Belgia
 3. Bilutleie Hasselt