• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Antwerpen

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Antwerpen på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Antwerpen

EasyTerra Bilutleie Antwerpen er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Antwerpen

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Antwerpen

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Antwerpen

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Antwerpen. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Europcar

  9.2 (8417)
  Fra kr 349 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.8 (3618)
  Fra kr 334 / dag
 • Avis

  8.4 (6191)
  Fra kr 417 / dag
 • Budget

  8 (9906)
  Fra kr 302 / dag
 • Hertz

  7.5 (7097)
  Fra kr 309 / dag
 • Sixt

  7 (3514)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  5.4 (5685)
  Fra kr 321 / dag
 • Alamo

  9.2 (9004)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (4522)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Antwerpen?

Bilutleiefirmaer i og rundt Antwerpen

Hvis du er ute etter en leiebil i Belgia, men i en annen by enn Antwerpen, klikk deg frem til Bilutleie Belgia-siden, der du kan velge byen i Belgia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Antwerpen

EasyTerra Bilutleie Antwerpen sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Boomsesteenweg 73

Lokal informasjon for Antwerpen

Innledning

Antwerpen er den andre byen i Belgia og har en lang og rik historie. I dens vakre sentrum finnes historiske bygninger fra flere tidsepoker. Byen har også mange interessante museer og kunstgallerier. Det er et stort antall (ofte veldig eksklusive) butikker, og Antwerpens nattliv er berømt over Belgias grenser, og derfor er mange Belgiere og utlendinger (spesielt Nederlandske) elsker å tilbringe en eller flere dager  i denne avslappede byen.

Befolkning

Byen har en halv million innbyggere, enda provinsen Antwerpen har over en million innbyggere. Folket fra Antwerpen kalles for 'sinjoren', men kun hvis deres forfedre også var fra Antwerpen. Ordet 'sinjoor' dateres tilbake til den Spanske Inkvisisjonen, og stammer fra det Spanske ordet señor.

Beliggenhet

Antwerpen ligger nord i Belgia, ikke langt fra den Nederlandske grensen. Byen ble bygget på høyre siden av elven Schelde, som er forbundet med Nordsjøen via Westerschelde (i Nederland). Byens beliggenhet er 47 kilometer nord for Brussel. Amsterdam ligger 159 kilometer fra Antwerpen, Brugge på 104 kilometer, den Tyske byen Aachen på 140 kilometer og Paris på 347 kilometer.

Økonomi

Antwerpen er et viktig økonomisk senter, ikke minst på grunn av havnen. Den er Europas tredje største (etter Rotterdam og Hamburg). Som Rotterdam har Antwerpen havnen en stor petrokjemisk industri. I tillegg er byen verdens største senter for bearbeiding og handel av diamanter. I det siste år har Antwerpen også utviklet seg til en fashion-by/moteby.
Turisme spiller også en viktig rolle. Antwerpen er regnet som en "trendy" by: en by som har en veldig moderne stil kontra et historisk utseende. Antwerpen er besøkt av nærmere en million (dag) turister.

Flyplasser

Den lille flyplassen i Antwerp-Deurne ligger 7 kilometer fra byens sentrum, men blir brukt kun av noen få frakter. Hver dag er det flygninger til og fra London, men bortsett fra det blir flyplassen hovedsakelig brukt av privat og business luftfartøy. Flyplassen i Brussel ligger mindre enn 50 kilometer ifra, og det er en bussforbindelse hver time mellom denne flyplassen og Antwerpen.

Offentlig transport

Byen har et omfattende nettverk av sporvogn og busslinjer, som blir drevet av "De Lijn". Sporvognene ferdes noen ganger undergrunn. For øyeblikket arbeides det med å ekspandere det offentlige transportnettverket. Billetter kan man få kjøpt på aviskiosker og supermarkeder, 20% billigere enn når du kjøper av sjåføren.

Det internasjonale toget mellom Amsterdam og Paris (Thalys) stopper ved Antwerpen Sentral jernbanestasjon. Internasjonale speed-busser fra Eurolines og Ecolines har også Antwerpen som deres destinasjon eller stopp.

Trafikk og Parkering

Det er lett å nå Antwerpen via ringveien rundt byen. Circular Road har forbindelser til de viktigste motorveiene. Under morgen og kvelds rushtiden er det ofte lange trafikkøer.

I sentrum av Antwerpen er mange gater og felt bilfrie. I tillegg er det mange enveis gater. Bymyndighetene prøver også å begrense biltrafikk i sentrum og parkering i gatene. Dette er ikke noe problem fordi i byens sentrum finnes mange parkeringshus. Parker bilen din i et av parkeringshusene, og fortsett til fots eller med offentlig transport.

Hoteller

I Antwerpen har du valgmuligheter i et stort antall hoteller. Det finnes ungdomsherberger, men også et antall luksushoteller. Det finnes ett 5 stjernes hotell. Antwerpen er ikke bare en populær ferie destinasjon, det er også et økonomi og kultur senter hvor det blir organisert mange utstillinger og konferanser. Vi anbefaler å bestille hotell på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Antwerpen, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Sixt
 • Thrifty
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 1. Hjem
 2. Bilutleie Belgia
 3. Bilutleie Antwerpen