• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Leuven

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Leuven på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 20% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 4. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Leuven

EasyTerra Bilutleie Leuven er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Leuven

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Leuven. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Avis

  8.5 (6089)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.8 (9792)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (4470)
  Ingen priser tilgjengelig

Bilutleiefirmaer i og rundt Leuven

Hvis du er ute etter en leiebil i Belgia, men i en annen by enn Leuven, klikk deg frem til Bilutleie Belgia-siden, der du kan velge byen i Belgia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Leuven

EasyTerra Bilutleie Leuven sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Brusselsesteenweg 74
Geldenaaksebaan 484

Lokal informasjon for Leuven

Innledning

Leuven er en viktig universitetsby. Det Katolske universitete er den eldste i Nederlandene, og betraktes som den beste i Belgia og en av de beste i Europa. Slagodet - "Oldgammel og levende" - er veldig passende. Byen har et vakkert middelaldersk sentrum, med en fantastisk gotisk bygning fra det 15. århundre som er verdt å besøke. Men den er også en moderne og livlig by, ikke minst på grunn av det store antallet studenter. Midtpunktet i byens nattliv er Oude Markt, den 'lengste baren i verden'.

Befolkning

Leuven har over 90,000 innbyggere, blant dem er et stort antall studenter. Studentene har til og med sin egen statue, Fonske. Den representerer en student som, mens han leser en bok, øser visdom (holder ut ...) over hodet. Folket i Leuven kalles også 'ku-skyterne'. I 1691 ble byen beleiret av Franskmennene. Når de såg mistenkelige skygger om natten, åpnet de ild og skjøt. Neste dag viste det seg at de hadde skutt på en flokk med kyr.

Beliggenhet

Leuven ligger midt i den Belgiske provinsen Vlaams-Brabant, og er hovedstaden i denne. Den ligger 30 kilometer østover i Brussel, i dalen ved elven Dijle. Som resultat av dette er den litt bakkete. Området rundtomkring er veldig forskjellig: beiteområder, elvelandskap og skog.

Økonomi

Universitetes tilstedeværelse og andre høyere utdannelser i Leuven har betydd at byen tiltrekker mange kunnskaps-orienterte bedrifter. I tillegg er det en provinshovedstad, som betyr at mange av borgerne arbeider i den offentlige regjeringen. Det er hjemstedet til en av verdens største ølbryggerier, InBev, en sammenslåing av Belgianske Interbrew og Brasilianske AmBv. Bryggeriet produserer velkjente øl som Jupiler og Stella Artois.

Flyplasser

Zaventem Lufthavn, nær Brussel, ligger 21 kilometer vestover for Leuven og kan nåes via E314/A2 og E40/A3. Det går også en direkte togforbindelse mellom Leuven og flyplassen. Lavprisflyselskap benytter Charleroi Lufthavn, omtrent 50 kilometer sørover i Leuven. Flyselskapene kaller denne flyplassen for 'Brussel Sør'.

Offentlig Transport

Byen er et nasjonalt jerbane hub. Jernbanestasjonen ligger øst for sentrum. Det finnes direkte togforbindelser til andre større stasjoner i Belgia. Fra denne stasjonen avgår de fleste busser også, praktisk talt stopper alle på Fochplein i hjertet av sentrum.
Det finnes også high-speed forbindelser til Antwerpen og Brussel.
For besøkende er det også en Tourist-By-Tur Leuven, som tar deg med gjennom de vakreste beliggenhetene i byen på omtrent en time.

Trafikk og Parkering

Byens sentrum er praktisk talt bilfri, og det er mange enveiskjørte gater. Vi foreslår at du parkerer bilen din i en av de mange parkeringshusene eller parkeringsområder, som er klart indikert. Dynamiske skilt leder deg til ledige parkeringsplasser. Det finnes en gratis busservice mellom parkeringshuset De Bond og St. Jacobsplein og sentrum av byen. Du kan også parkere gratis ved Sportssenteret (Stade) og ved Bodart, som du kommer til via motorveien E40.

Hvis du vil parkere på gaten, vær oppmerksom på at du må betale overalt i sentrum, dette er ofte dyrere enn å parkere i parkeringshus. I tillegg må du betale frem til kl 21. Byen gjør det slik for å ha ledige plasser til sine borgere. Noen steder kan du parkere hvis du bruker blå parkeringsdisk, men vanligvis ikke lengre enn to timer.

Et tips: du kan parkere bilen om natten for € 3 i fire forskjellige parheringshus: De Bond, Supercity, Minkelersparking og Heilige Hart. Denne prisen gjelder fra når du parkerer etter kl 19 og til du forlater plassen før kl 7 om morgenen.

Hoteller

I hele sentrum finnes et moderat antall hoteller, inkludert noen såkalte 'boutique'-hoteller. Det er også mange bed & breakfast. Rett utenfor sentrum er det et ungdomsherberge. På grunn av at universitetet tiltrekker mange utenlandske besøkende, anbefaler vi at du bestiller hotell på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Leuven foreslår vi å Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Belgia
 3. Bilutleie Leuven