• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Sao Paulo Guarulhos Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Sao Paulo Guarulhos Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Sao Paulo Guarulhos Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Sao Paulo Guarulhos Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Sao Paulo Guarulhos Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Sao Paulo Guarulhos Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Sao Paulo Guarulhos Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.2 (6177)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Localiza Car Rentals

  7.9 (31)
  Fra kr 165 / dag
 • Budget

  7.5 (9014)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Foco

  7.4 (29)
  Fra kr 96 / dag
 • Alamo

  7.1 (7920)
  Fra kr 314 / dag
 • Movida

  6.7 (8)
  Fra kr 186 / dag
 • Unidas

  Ingen vurderinger
  Fra kr 312 / dag
 • Europcar

  7.6 (7341)
  Fra kr 347 / dag
 • Enterprise

  8 (1712)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Sao Paulo Guarulhos Lufthavn

Sao Paulo Guarulhos Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Sao Paulo Guarulhos Lufthavn) er september den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Desember er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sao Paulo Guarulhos Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Sao Paulo Guarulhos Lufthavn) er september den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Desember er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Sao Paulo Guarulhos Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sao Paulo Guarulhos Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Sao Paulo Guarulhos Lufthavn) er september den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Desember er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sao Paulo Guarulhos Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Sao Paulo Guarulhos Lufthavn) er september den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Desember er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sao Paulo Guarulhos Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Sao Paulo Guarulhos Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sao Paulo Guarulhos Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Sao Paulo Guarulhos Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sao Paulo Guarulhos Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Sao Paulo Guarulhos Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sao Paulo Guarulhos Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Sao Paulo Guarulhos Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sao Paulo Guarulhos Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Sao Paulo Guarulhos Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sao Paulo Guarulhos Lufthavn - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Sao Paulo Guarulhos Lufthavn), er mai den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Sao Paulo Guarulhos Lufthavn

Andre utleiesteder i Sao Paulo

I tillegg til Sao Paulo Guarulhos Lufthavn i Sao Paulo sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Sao Paulo:

Stedsinformasjon for Sao Paulo Guarulhos Lufthavn

São Paulo Guarulhos Lufthavn i et nøtteskall

São Paulo Guarulhos Lufthavn ligger 25 kilometer nordøst for São Paulo. Det er den travleste flyplassen i Brasil i forhold til antall passasjerer per år. Offisielt flyplassen er oppkalt etter en tidligere guvernør i delstaten São Paulo, André Franco Montoro, men lokalbefolkningen kaller den vanligvis Cumbica, etter beliggenheten. Flyplassen har to terminaler, som er innen gangavstand fra hverandre.

Det er ingen jernbaneforbindelse til flyplassen, men det er en skyttel buss til São Paulo jernbanestasjonen. Flyplassen er lett tilgjengelig med bil og buss. Det er ingen hoteller på flyplassen, men det finnes flere overnattingssteder i nærheten.

Det finnes et bredt utvalg av butikker, minibanker og restauranter. Flyplassen har kontor og møterom er utstyrt med alle slags fasiliteter. Salongene er også utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter, inkludert oppladningsfasiliteter for den bærbare datamaskinen. Begge terminalene har trådløst internett tilgjengelig.

I luftfarts industrien São Paulo Guarulhos Internasjonale Lufthavn indikert med forkortelsene GRU (IATA-kode) og SBGR (ICAO flyplasskode).

Link til den offisielle webside til São Paulo Guarulhos Internasjonale Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Brazilian real
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Localiza Car Rentals
 • Budget
 • Foco
 • Alamo
 • Movida
 • Unidas
 • Europcar
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Brasil
 3. Bilutleie Sao Paulo
 4. Sao Paulo Guarulhos Lufthavn