Bilutleie Jasper

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Jasper på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Jasper

  1. Hjem
  2. Bilutleie Canada
  3. Jasper
EasyTerra Bilutleie Jasper er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Jasper

Innledning

Jasper kommune i Canada er, i likhet med Banff, inngangsporten til en nasjonalpark med samme navn i Rocky Mountains. Banff er en travel, noe kosmopolitisk turistby, mens Jasper er mye roligere og komplimenterer bedre de fredelige omkringliggende fjellene.

Befolkning

Jasper har omtrent 4 500 permanente innbyggere.

Beliggenhet

Jasper ligger i Valley of the Athabasca River, der elven Athabasca løper sammen med elven Miette. Byen er omgitt av toppene i Rocky Mountains, deriblant Victoria Cross Ranges, Pyramid Mountain, Maligne Range og Indian Ridge. Det er også flere store og mindre innsjøer i nærheten av byen. Banff, nesten 300 kilometer sør for Jasper, kan nås via Icefield Parkway.

Økonomi

Det handler om turisme i Jasper. Byen tiltrekker besøkende hele året: i sommermånedene for å gå på fottur gjennom Jasper National Park; i vintermånedene på grunn av vintersport.

Flyplasser

Den nærmeste internasjonale flyplassen er Edmonton Internasjonale Lufthavn. Flyplassen ligger nesten 400 kilometer øst for Jasper og kan lett nås med leiebil via Yellowhead Highway (også kalt Highway 16). Reisetiden mellom Jasper og flyplassen er over fire timer.

Offentlig Transport

Jasper har ingen offentlig transport, med unntak av taxier. Reisebyråer arrangerer bussturer til flere attraksjoner, deriblant Maligne Lake, Columbia Icefields og Miette Hotsprings. Det går også langdistansebusser og tog til Edmonton, Banff og Vancouver.

Trafikk og Parkering

Jasper er en liten by, og du vil ikke ha problemer med å finne veien rundt i byen eller å finne en parkeringsplass. En leiebil er ideell for turer til interessante steder i nærområdet. Husk at du betaler en tilleggsavgift på 7 kanadiske dollar per voksen per natt (maks sats per bil for to voksne er 14 kanadiske dollar) hvis du ønsker å tilbringe natten i Jasper National Park.

Hoteller

Jasper tilbyr et godt utvalg av overnattingssteder, men hotellene blir fort fullbookede, både i sommer- og vintermånedene. Vi anbefaler å bestille rom god tid før disse månedene. Hvis du leverer fra deg leiebilen, kan du også bestille et hotellrom i Hinton, like nordøst for Jasper.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Jasper anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Jasper

EasyTerra Bilutleie Jasper sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Canada, men i en annen by enn Jasper, klikk deg frem til Bilutleie Canada-siden, der du kan velge byen i Canada der du vil leie en bil.