• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Jasper

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Jasper på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 15% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 26. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Jasper

EasyTerra Bilutleie Jasper er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Jasper

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Jasper. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • National Car Rental

  8.2 (413)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.8 (9830)
  Ingen priser tilgjengelig

Bilutleiefirmaer i og rundt Jasper

Hvis du er ute etter en leiebil i Canada, men i en annen by enn Jasper, klikk deg frem til Bilutleie Canada-siden, der du kan velge byen i Canada der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Jasper

EasyTerra Bilutleie Jasper sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Jasper

Innledning

Jasper kommune i Canada er, i likhet med Banff, inngangsporten til en nasjonalpark med samme navn i Rocky Mountains. Banff er en travel, noe kosmopolitisk turistby, mens Jasper er mye roligere og komplimenterer bedre de fredelige omkringliggende fjellene.

Befolkning

Jasper har omtrent 4 500 permanente innbyggere.

Beliggenhet

Jasper ligger i Valley of the Athabasca River, der elven Athabasca løper sammen med elven Miette. Byen er omgitt av toppene i Rocky Mountains, deriblant Victoria Cross Ranges, Pyramid Mountain, Maligne Range og Indian Ridge. Det er også flere store og mindre innsjøer i nærheten av byen. Banff, nesten 300 kilometer sør for Jasper, kan nås via Icefield Parkway.

Økonomi

Det handler om turisme i Jasper. Byen tiltrekker besøkende hele året: i sommermånedene for å gå på fottur gjennom Jasper National Park; i vintermånedene på grunn av vintersport.

Flyplasser

Den nærmeste internasjonale flyplassen er Edmonton Internasjonale Lufthavn. Flyplassen ligger nesten 400 kilometer øst for Jasper og kan lett nås med leiebil via Yellowhead Highway (også kalt Highway 16). Reisetiden mellom Jasper og flyplassen er over fire timer.

Offentlig Transport

Jasper har ingen offentlig transport, med unntak av taxier. Reisebyråer arrangerer bussturer til flere attraksjoner, deriblant Maligne Lake, Columbia Icefields og Miette Hotsprings. Det går også langdistansebusser og tog til Edmonton, Banff og Vancouver.

Trafikk og Parkering

Jasper er en liten by, og du vil ikke ha problemer med å finne veien rundt i byen eller å finne en parkeringsplass. En leiebil er ideell for turer til interessante steder i nærområdet. Husk at du betaler en tilleggsavgift på 7 kanadiske dollar per voksen per natt (maks sats per bil for to voksne er 14 kanadiske dollar) hvis du ønsker å tilbringe natten i Jasper National Park.

Hoteller

Jasper tilbyr et godt utvalg av overnattingssteder, men hotellene blir fort fullbookede, både i sommer- og vintermånedene. Vi anbefaler å bestille rom god tid før disse månedene. Hvis du leverer fra deg leiebilen, kan du også bestille et hotellrom i Hinton, like nordøst for Jasper.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Jasper anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • National Car Rental
 • Budget
 1. Hjem
 2. Bilutleie Canada
 3. Bilutleie Jasper