• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Banff

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Banff på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Banff

EasyTerra Bilutleie Banff er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Banff

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Banff. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.1 (7097)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.8 (6191)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alamo

  8.5 (9004)
  Ingen priser tilgjengelig

Lokal informasjon for Banff

Innledning

Banff er en viktig turistattraksjon i Canada. Folk tiltrekkes av den vakre naturen i Banff National Park, både om sommeren og om vinteren når man kan gå på ski. Du kan også besøke grotter, og folk kommer til Banff for å oppleve de varme kildene.

Befolkning

Byen har nesten 9000 innbyggere. De senere årene har befolkningen økt betydelig på grunn av turisme. For å beskytte den omkringliggende nasjonalparken, har man i Banff satt en grense for hvor mange som kan bo i området. Kun de som driver et foretak i Banff kan bosette seg permanent.

Beliggenhet

Banff ligger i det vestlige Canada, i fjellkjeden Rocky Mountains langs den trans-canadiske hovedveien 126 kilometer vest for Calgary. Byen ligger innenfor Banff National Park mer enn 1400 meter over havet. Banff er omgitt av fjelltopper, deriblant Mount Rundle, Sulphur Mountain, Mount Norquay og Cascade Mountain.

Økonomi

Banff har kun én økonomisk sektor: turisme. Byen tiltrekker besøkende hele året, i sommermånedene for å dra på fottur gjennom den vakre nasjonalparken, i vintermånedene for å delta i vinteridretter.

Flyplasser

Calgary Internasjonale Lufthavn ligger nordøst for byen. Det er forbindelser til flere byer i CanadaUSA og Mellom-Amerika, og det går direktefly til europeiske byer som London, Paris, Frankfurt og Amsterdam.

Offentlig Transport

Banff har hatt et offentlig bussystem siden 2008. Disse såkalte Roam-bussene er hybridbusser, som er vakkert dekorert med scener fra nasjonalparken. Det er to linjer: linje 1 går til Sulphur Mountain, linje 2 til Tunnel Mountain. I tillegg er togstasjonen i Banff en stoppested for turisttogene Rocky Mountaineer og Royal Canadian Pacific.

Trafikk og Parkering

Banff forsøker så mye som mulig å fraråde mot bruk av biler i selve byen. Gateparkering er derfor dyrt. Byrådet foretrekker at du parkerer leiebilen din på en av parkeringsplassene ved grensen til byens sentrum og deretter fortsetter til fots eller med buss. På disse parkeringsplassene kan du parkere bilen din så lenge du vil: på parkeringsplassene i byen er det en tidsgrense.

Hoteller

Fordi Banff er et turistsentrum, er det ingen mangel på overnattingssteder, men å overnatte i byen er ikke billig. De fleste hotellene ligger langs Banff Avenue og Tunnel Mountain Road. Hvis du kvitter deg med leiebilen er det billigere å bo i den nærliggende byen Canmore.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Banff anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Avis
 • Alamo
 1. Hjem
 2. Bilutleie Canada
 3. Bilutleie Banff