• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie Puerto Montt

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Puerto Montt på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Puerto Montt

EasyTerra Bilutleie Puerto Montt er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Puerto Montt

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Puerto Montt

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Puerto Montt

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Puerto Montt. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Econorent

  8.9 (6)
  Fra kr 427 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (378)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  8.3 (6042)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  8.1 (7171)
  Fra kr 274 / dag
 • First Car

  8.1 (551)
  Fra kr 387 / dag
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Fra kr 435 / dag
 • Budget

  7.6 (8849)
  Fra kr 354 / dag
 • Alamo

  7.6 (7778)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.4 (5258)
  Fra kr 354 / dag
 • Euro Rent a Car

  6.8 (1)
  Fra kr 335 / dag
 • InterRent

  6.6 (5930)
  Ingen priser tilgjengelig
 • United rent a car

  6.1 (9)
  Fra kr 312 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Puerto Montt?

Puerto Montt – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Puerto Montt) er mars den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. November er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Puerto Montt – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Puerto Montt) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil November er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Puerto Montt), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Puerto Montt – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Puerto Montt) er mars den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Puerto Montt – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Puerto Montt) er april den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Puerto Montt - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Puerto Montt), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Puerto Montt - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Puerto Montt), er oktober den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Puerto Montt - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Puerto Montt), er september den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Puerto Montt - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Puerto Montt), er april den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Puerto Montt - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Puerto Montt), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Puerto Montt

Hvis du er ute etter en leiebil i Chile, men i en annen by enn Puerto Montt, klikk deg frem til Bilutleie Chile-siden, der du kan velge byen i Chile der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Puerto Montt

EasyTerra Bilutleie Puerto Montt sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Antonio Varas 162

Lokal informasjon for Puerto Montt

Innledning

Puerto Montt ble grunnlagt av tyske kolonister i midten av det 19. århundre. Det er en raskt voksende chilensk by og for turister inngangsporten til Isla de Chiloé og andre øyer. Byen ligger mellom havet og toppene i Andesfjellene.

Befolkning

Byen har ca. 175 000 innbyggere.

Beliggenhet

Puerto Montt ligger i den sørlige delen av Chile på Seno Reloncaví, som er forbundet med Golfo de Ancud. Øst for byen ligger Andesfjellene og nord for Puerto Montt ligger flere innsjøer (det er en grunn til at regionen kalles Los Lagos). Avstanden til den chilenske hovedstaden Santiago er over 1000 kilometer.

Økonomi

Puerto Montt er hovedstaden i Los Lagos-regionen og den viktigste havnebyen i det sørlige Chile. Mange produkter fra innlandet (kjøtt, tre og meieri) blir transportert via havnen. De siste par årene har det dukket opp mange oppdrettsanlegg for laks i fjordene rundt byen, og fiskeindustrien har bidratt til Puerto Montts eksplosive vekst. Byens laksenæring er større enn den i Norge! Turisme er også viktig; omgivelsene er vakre: øyer, hav, fjell og innsjøer.

Flyplasser

Puerto Montt Lufthavn kalles El Tepual Lufthavn. Det er hovedsakelig innenlandske flyturer (Santiago, Punta Arenas, Balmaceda, Concepción, Temuco), men det er også daglige flyturer til BarilocheArgentina. Puerto Montt Lufthavn ligger 20 kilometer vest for sentrum og kan lett nås med leiebil via Ruta Cinco (rute 5).

Offentlig Transport

Byens taxier og minibusser er de mest populære formene for offentlig transport: raske og billige. Fra busstasjonen nær havnen er det bussforbindelser til destinasjoner i nærområdet inkludert Isla Chiloé. Det er også flere fergeforbindelser til steder langs kysten, deriblant Punta Arenas langt sør.

Trafikk og Parkering

Puerto Montt er en aktiv by og sentrumet bør derfor helst utforskes til fots. Mange hoteller tilbyr parkeringsfasiliteter til gjestene sine. En leiebil er et ideelt transportmiddel for å utforske omgivelsene: de vakre innsjøene nord for Puerto Montt, Isla Chiloé sørvest for byen og Andesfjellene. Det er fremdeles en betydelig tysk innflytelse i denne regionen, for eksempel i byen Frutillar på innsjøen Llanquihue.

Hoteller

Turisme til Puerto Montt har økt betydelig de siste årene, og det har også antall overnattingssteder i byen. Det er mange luksushoteller, men budsjettreisende kan også finne et passende rom i et av de mange gjestehusene (hospedaje).

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Puerto Montt anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Chilean peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Econorent
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Europcar
 • First Car
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Alamo
 • Avis
 • Euro Rent a Car
 • InterRent
 • United rent a car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Chile
 3. Bilutleie Puerto Montt