Bilutleie Lille

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Lille på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Lille

  1. Hjem
  2. Bilutleie Frankrike
  3. Lille

EasyTerra Bilutleie Lille er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Lille

Innledning

Lille (kalte Rijsel i Flamsk) er hovedstaden av regionen Nord-Pas-de-Calais. Byen blir ofte oversett av turister, men urimeligst slik. Lille har et tiltrekkende historisk midtpunkt med Stedet du Général-de-Gaulle, ofte krevedd kort, som dets midtpunktpunkt. I den tidligere utstillingen hallen, mellom kvadratet og Stedet du Théâtre, er et stort marked hvor mest blomster og bøker er solgt. Musét des Beaux-Kunster huser arbeider av Flamske, Hollandske og Franske malere.

Befolkning

Lille har nesten 230.000 beboere, men det er del av et storby område hvor mer enn 1 millionfolks lever. Det er den fjerde største bymessige agglomeration i Frankrike (etter ParisLyon og Marseille).

Beliggenhet

Lille er lokalisert i det langt mot nord av Frankrike, på den grensen av Belgia. Byen ligger på Deule elv, en tributary av Leie. Sammen med Belgieren Kortrijk (25 kilometer nord av Lille), utgjør byen til en Europeisk Økonomisk Region.

Økonomi

Lille var tidligere et viktig midtpunkt av tekstilet industrien. I dag leker turisme en viktig rolle. Byen var i rampelyset i 2004, da Lille og Genua var "den Kulturelle Hovedstaden av Europa". Dessuten er Lille et administrativt, økonomisk og educative midtpunkt. Mer enn halvdel av befolkningene arbeidene i tjenesten sektoren.

Flyplasser

Internasjonale Flyplass av Lille er plassert i Lesquin, 7 kilometer sør av byen. Flyplassen er lett tilgjengelig ved leiebil: det ligger mellom riksveien A1 (utgang 20b) og A23 (gå ut 1). 

Offentlig transport

Lille har utmerket offentlig transport. Det er et metro garn som består av to ledninger og også et bussnettverk. Dessuten er det to trikkledninger, til Roubaix og Tourcoign.

Trafikk og parkering

En del av byen midtpunktet er bare tilgjengelig til fotgjengere. Lille er også en meget travel by. Forbindelsene med omgivelsene er utmerkete skjønt. Ingen mindre enn fem riksveier kopler til ringveien av Lille: A1 (til Paris), A25 (Duikerken), A22 (Bruges), A27 (Brussels) og A23 (Valenciennes). Du kan best parkere din leiebil i en av de dekkede bilene parkene i og omkring midtpunktet av Lille.

Hoteller

Det er et stort utvalg av boligen i Lille. Omkring jernbanestasjonen vil du finne mange middelklassehoteller, whilst som de mer dyre hotellene mest er funnet på Angeren de Paris. Det er også alternativer for budsjettreisende, som det HI Hostel.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Lille, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Lille

EasyTerra Bilutleie Lille sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Lille, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.